- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.961
Ben bir defa mantar atlatmıştım dediğin gibi çok sık nylon iç camaşırı giymekten olmuştu, şuan kokusuz başka bir belirtisi de yok akıntı olunca bir kaç gündür size de sorup emin olayım dedim gebeliktenmi diye
8de başlayan yoğun çalışma teptom bir saat sonra bitecek inş çok zorlanıyorum çalışırken sizlerde de çalışan var mı hamile hamile
Ben bir defa mantar atlatmıştım dediğin gibi çok sık nylon iç camaşırı giymekten olmuştu, şuan kokusuz başka bir belirtisi de yok akıntı olunca bir kaç gündür size de sorup emin olayım dedim gebeliktenmi diye
Canim bende sari yesilimsi akinti oluyor bazen su gibi oluyor dun doktor kontrolum vardi sordum olur dedi fitil kullan yada kullanma sana kalmis dedi.
Ben calismiyorum ama 3 yasinda bir kizim var onun pesinde dolanmaktan yoruluyorum. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.
Hayirlisi kuzum hepimiz icin...Evet canım proluton. benim de korkum inş. Bebise bir şey olmaz. Sancilarim olunca kendi açımdan çok bebis için endişe ediyorum. Daha çok yeni ve cok küçükler ancak insan farklı bir bağ ile bağlanıyor. Ins. Saglikla dünya ya gelirler hayırlısıyla.
Ayni durumdayiz cnm isim cok agir degil ama yine de zor geliyor8de başlayan yoğun çalışma teptom bir saat sonra bitecek inş çok zorlanıyorum çalışırken sizlerde de çalışan var mı hamile hamile
Benim doktorum da benim gibi rahat galiba. 1 ay sonra gel dedi:)Seninle ayni muhtemel doğum tarihimiz. Beni haftaya cuma çağırdı doktor.
Benim doktorum da benim gibi rahat galiba. 1 ay sonra gel dedi:)
Allah evladını sana bağışlasın..Kizlar bende suan hamileyim ama dusuk tehlikesi yasiyorum.rahimde kese buyuklugunde kanama bolgem var.Allah bagislarsa bende kasim annesi olacagim ama korkularim var.2haftadir yatiyorum ve sanirim 3ay kadar daha yaticam.dua edin banada bende evlat sahibi olayim....herkese saglikli hamilelik dilerim.
Allah razi olsunAllah evladını sana bağışlasın..
İkili tarama neden stresBen Cuma günü doktora gittim ,doktor kalp atış sayısını 170 olduğunu söyledi...Bana biraz yüksek gibi geldi...Neyse günler bi şekilde geçiyor..3-4 hafta sonra ikili taramaya gireceğim o da ayrı bi stres..Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Bende oyleyim sinirimi alamayip oturup bide ustune agliyorum velahavle cek fayda ediyo:)Kızlar ben çok sinirli olmaya başladım ne yapacam bilmiyorum. Özellikle eşime o kadar çok sinirleniyorum ki camdan aşağı atsam yeri yani o sinire.. Napıcam ben bi akıl verin, bu şekilde hem kendimi yıpratıyorum hem bebeğimi hem eşimi. Elimde olmadan birden parlayıveriyorum
Cnm sen ne kadarlik oldun acabaBen Cuma günü doktora gittim ,doktor kalp atış sayısını 170 olduğunu söyledi...Bana biraz yüksek gibi geldi...Neyse günler bi şekilde geçiyor..3-4 hafta sonra ikili taramaya gireceğim o da ayrı bi stres..Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Ben de herkese öle ya ne zmn geçecek bu durum bilmiyorumBende oyleyim sinirimi alamayip oturup bide ustune agliyorum velahavle cek fayda ediyo:)
Ben de sinirimi alamazsam oturup ağlıyorum rahatlıyorum.. Bir süre sonra geçiyor da o an işte o an herkesi dövesim geliyor:) la havleyi deniyecem canım sağolasın..Bende oyleyim sinirimi alamayip oturup bide ustune agliyorum velahavle cek fayda ediyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?