- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.981
Günaydın kızlar, dün Dr a gittim tam 6+0 iken, kesemizin boyu 6mm dedi, normal mi? Çok bişi anlamadım. 7,8 tüp kan verdim. Aslında Nisanın 8-10 U gibi bi tarihte gidecektim ama il dışına çıktık. Iyi bi yerde de muayene olmak istedim. Kalp atışları Allah izin verirse 7 ila 10 gün arası dedi. Sabah bulantıları başladı bende. Öğürüyorum resmen.
Canım ben 5+3 te vajinal ultrasonla gördüm keseyi. Kalp atışını duyamadık o da nasipse 6+3 te gidecem inşallah duyarımkızlar kese ne zaman görülüyor? kalp atışı en erken ne zaman duyuluyor?
Canım ben 5+3 te vajinal ultrasonla gördüm keseyi. Kalp atışını duyamadık o da nasipse 6+3 te gidecem inşallah duyarım
Gözünaydın cnm darısı başımızaKizlar minnakımın kalp atişlarini duydum
Cnm sen ne kadarlik oldun acaba
İkinci gebeliğim sayılır:)Akasyacım seninde mi ilk hamileliğin :)
İkinci gebeliğim sayılır:)
İlk gebeliğim kimyasal düşüktü.
Amin inşallahAynen benim de ilk gebeligim kimyasaldi. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimizi.
Canım benmde değerim bu civarlarda bende 6+1 imSAT 14 subata gore 6+1 im..kan testi degerinde 16654,23 gibi bir ibare vardi 5+3 de..vajinal ultasonda bebegin kalp atislarini da duymustuk 5+3 de..soz konusu haftada degeri bu kadar yuksek olan varmi ?
Canım benmde değerim bu civarlarda bende 6+1 im
Geçmiş olsun canım benimkide ilk :) sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallahİkinci gebeliğim sayılır:)
İlk gebeliğim kimyasal düşüktü.
Hayırlısı olsun canımPazartesi doktora gideceğim, vajinal ultrason yapar diye endişe ediyorum. İstemiyorum çünkü.Sanki zararı olacak gibi bir önyargım var.
Pazartesi 5+4 günlük olacak.Karından görünür umarım.
Kızlar ilişki konusunda doktor bir şey demekdikçe risk yok demektir,değil mi ? İnsanın ilk hamileliği olunca her konuda endişe duyuyor.
Ben daha gitmedim nasıl sabrediyorum hayret ettim kendime haftaiçi perşembe gidiym diyorum sen keseyi görüp kalp atışını duydun musen gittin mi doktora ? gördün mü keseyi ?
Ben daha gitmedim nasıl sabrediyorum hayret ettim kendime haftaiçi perşembe gidiym diyorum sen keseyi görüp kalp atışını duydun mu
O zmn bende bu hafta gitsem duyarım hangi gün gitsem acabaevet canım yazdım da arada kaynadı sanırım :) kalp atışı oluşmuş çok yeni ama bakalım dedi ve duyduk kalp atışlarını gümbür gümbür :) tam haftasıyla gidiyor dedi. vajinal bakmadı direk karından baktı.
evet canım yazdım da arada kaynadı sanırım :) kalp atışı oluşmuş çok yeni ama bakalım dedi ve duyduk kalp atışlarını gümbür gümbür :) tam haftasıyla gidiyor dedi. vajinal bakmadı direk karından baktı.
Hic yok.ama cok şişNeden oldugu konusunda bi bilgin varmi
Ben.keci gibi yapiyorum af edersiniz.hamilelere de soylenmez ama.doktor ilac verdi almadim henuzKizlar ben de kabizlik cok kotu hissediom..iki gundur cikamadm tuvalete.var mi benim gibi..ne yapiosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?