- 10 Kasım 2013
- 69
- 73
- 98
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.041
Iyi geceler güzel anne Adayları :)
Aranızda gaz Sancısı olan var mı?? Herkesin midesi bulanıyor,bende de iştah artışı var( bir de gaz fena bastırıyor ( sanki dünyayi yutmuşum
Seni bi daha ne zaman çağırdı
Canım bende folio kullanıyorum yeni çıktığını bılmıyordum ama 3 bileşenden oluşuyor dıye bılıyorum
folio normal olanı 400mg folik asit içeriyor fort olan 800mg neden fort içiyorsun? 400 yeterli zatenBende folio forte kullanıyorum almanyadan almıştım
Trde olduğunu sonradan farkettim
İlk gebeliğimde solgarın kocaman folik haplarından sonra bu pek minik geldi gözüme
Ben folio kullanıyorum zaten
Bende de bulanti yok. Normaldir ama daha erken. Cabuk acikma bende dr var. Ama bulanti hic olmadi.ya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı
Görünür inşallah 4+6da gördük biz keseyi, yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah biz de duyarızMutlu pazarlar,
Yarın doktora gideceğim,yarın itibariyle 5+4 olmuş olacak,kese görünür artık değil mi ?
Mutlu pazarlar,
Yarın doktora gideceğim,yarın itibariyle 5+4 olmuş olacak,kese görünür artık değil mi ?
8+6da mı çağırdı doktornuz? Ben yarın 6+6da gidicem kalp atışı için inş duyarızGunaydin arkadaslar hayirli pazarlar..
Ben Asli..
Bu topigi minigi ogrendigimden beri izliyordum.ama kalp atisini duyup emin olmak istiyordum.
Dun. cok.sukur duyduknasil bir mucizeymis dunden beri hem aglayip hem guluyorum.
Ailelere d haber verdikherkes sevincli. Bugun 8+6yim.
2hafta sonra 2li test icin cagirdi dr. Umarim hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.bu guzel sureci beraber atlatiriz.
Ekim sonu gelir benimki bence ama
İnşallah güzel haberlerle döneriz.Görünür inşallah 4+6da gördük biz keseyi, yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah biz de duyarız
Gelişmelerden haberdar ederim.sana da mutlu pazarlar canım görünüp görünmediğini haber verir misin beni de 5+1 de çağırdı inş görünür canimben de sabırsızlıkla bekliyorum
Gelişmelerden haberdar ederim.
Ben cuma sabah kan vermiştim, Pazartesi akşam adet olmam gerekiyordu, değerim 570 çıktı.Evde ard arda idrar testlerine devam ettim,en son kontrol çizgisi kadar koyulaşmıştı.Kendimce böyle bir yöntem denedim,şu an değer kaç bilmiyorum,umarım her şey yolundadır içeride.
Bir kere baktırdım,onda da 570 di.Sonucu zaten Cuma gecesi öğrendim.Cuma sabah yaptığım testte ikinci çizgi tam koyulaşmamıştı,dün akşam yeniden yaptım çizgi kopkoyu çıktı. Meraktan yeni yöntemler icat ediyoruz. :)))çok mantıklı gerçekten Allahın izniyle sorun yoktur zaten de bizimki heycan işte kaçtan 570 çıktı canım?
Gunaybiseular mutlu pazarlar :)
Bende ne iştah kaldi ne de derman.. O kadar halsizim ki.. Birde sabah kusmalarim başladı. Safra cikariyorum her sabah kramplar sekilde. Ne zaman geçer acaba..
Hafif idrar yolu enf
3.aydan sonra gecer diyorlar.ben cikartmiyorum ama hic biseyde yiyemiyorum.asiri mide agrim var ilac kullaniyorum sen bulanti ilaci felan kullanmiyor musun ? Sanki bana bu durum hic gecmeyecek gibi geliyor oyle umitsizim ki halimden yemek yiyen ve su icin birilerini gormeye dayanamiyorum .Gulmeyi yemek yemeyi su icmeyi hepsini unuttum hem de bu kadar erken
Gunayfin kizlar mutlu pazarlar :)
Bende ne iştah kaldi ne de derman.. O kadar halsizim ki.. Birde sabah kusmalarim başladı. Safra cikariyorum her sabah kramplar sekilde. Ne zaman geçer acaba..
Hafif idrar yolu enfksiyonm varmis birde. Bol bol su iç dedi doktrum ama ne mumkun. Sizler dikkat edin.
4 hafta çokmuş ya4 hafta sonra gel dedi canım :)
folio normal olanı 400mg folik asit içeriyor fort olan 800mg neden fort içiyorsun? 400 yeterli zaten
Gittiğim doktor ben bilmiyordum tanıtıma geldiler bu hafta türkiyeye yeni gelmiş dedi. İçinde diğerlerine ilave olarak iyot var bundan önceki gebeler iyotlu içmedi birşey oldu mu olmadı ama iyotlusu çıkmışken bunu iç daha iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?