2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Iyi geceler güzel anne Adayları :)
Aranızda gaz Sancısı olan var mı?? Herkesin midesi bulanıyor,bende de iştah artışı var ( bir de gaz fena bastırıyor ( sanki dünyayi yutmuşum

Iyi geceler güzel anne Adayları :)
Aranızda gaz Sancısı olan var mı?? Herkesin midesi bulanıyor,bende de iştah artışı var ( bir de gaz fena bastırıyor ( sanki dünyayi yutmuşum

Benim iştahım biraz dengesiz ama aynı şekilde gaz sancısı var. Ne zamana geçer acaba?

Seni bi daha ne zaman çağırdı

4 hafta sonra gel dedi canım :)

Canım bende folio kullanıyorum yeni çıktığını bılmıyordum ama 3 bileşenden oluşuyor dıye bılıyorum

Bende folio forte kullanıyorum almanyadan almıştım
Trde olduğunu sonradan farkettim
İlk gebeliğimde solgarın kocaman folik haplarından sonra bu pek minik geldi gözüme
folio normal olanı 400mg folik asit içeriyor fort olan 800mg neden fort içiyorsun? 400 yeterli zaten

Ben folio kullanıyorum zaten

Gittiğim doktor ben bilmiyordum tanıtıma geldiler bu hafta türkiyeye yeni gelmiş dedi. İçinde diğerlerine ilave olarak iyot var bundan önceki gebeler iyotlu içmedi birşey oldu mu olmadı ama iyotlusu çıkmışken bunu iç daha iyi dedi.

Gunaydin arkadaslar hayirli pazarlar..
Ben Asli..
Bu topigi minigi ogrendigimden beri izliyordum.ama kalp atisini duyup emin olmak istiyordum.
Dun. cok.sukur duyduk nasil bir mucizeymis dunden beri hem aglayip hem guluyorum.
Ailelere d haber verdik herkes sevincli. Bugun 8+6yim.
2hafta sonra 2li test icin cagirdi dr. Umarim hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. bu guzel sureci beraber atlatiriz.
Ekim sonu gelir benimki bence ama

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.ben5. Haftadan beri mide agrisi cekiyorum hamilelik oncesi hic bir sikayetim yoktu benim durumumda olan var mi.1 haftada 1 kg verdim istahim sifir

ya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı
Bende de bulanti yok. Normaldir ama daha erken. Cabuk acikma bende dr var. Ama bulanti hic olmadi.

Mutlu pazarlar,
Yarın doktora gideceğim,yarın itibariyle 5+4 olmuş olacak,kese görünür artık değil mi ?

Günaydın annisle umarım herkes iyidir. Bu bulantilar bende kafa yaptı annem ve eşim psikolojimin bozulduğunu söylüyor ama ben farketmiyorum :)) sadece çabuk sinirleniyor gibiyim bide ağlama krizleri geliyor ...olsun bebeğim iyi olsun da bulanti ya da raziyim herseye raziyim. bu hafta kalbini dinlemeye gideceğiz inşallah Rabbim nasip ederse Çok heycanlıyım :))

Mutlu pazarlar,
Yarın doktora gideceğim,yarın itibariyle 5+4 olmuş olacak,kese görünür artık değil mi ?

sana da mutlu pazarlar canım görünüp görünmediğini haber verir misin beni de 5+1 de çağırdı inş görünür canim ben de sabırsızlıkla bekliyorum

8+6da mı çağırdı doktornuz? Ben yarın 6+6da gidicem kalp atışı için inş duyarız

Gunayfin kizlar mutlu pazarlar :)
Bende ne iştah kaldi ne de derman.. O kadar halsizim ki.. Birde sabah kusmalarim başladı. Safra cikariyorum her sabah kramplar sekilde. Ne zaman geçer acaba..
Hafif idrar yolu enfksiyonm varmis birde. Bol bol su iç dedi doktrum ama ne mumkun. Sizler dikkat edin.

sana da mutlu pazarlar canım görünüp görünmediğini haber verir misin beni de 5+1 de çağırdı inş görünür canim ben de sabırsızlıkla bekliyorum
Gelişmelerden haberdar ederim.
Ben cuma sabah kan vermiştim, Pazartesi akşam adet olmam gerekiyordu, değerim 570 çıktı.Evde ard arda idrar testlerine devam ettim,en son kontrol çizgisi kadar koyulaşmıştı.Kendimce böyle bir yöntem denedim,şu an değer kaç bilmiyorum,umarım her şey yolundadır içeride.

çok mantıklı gerçekten Allahın izniyle sorun yoktur zaten de bizimki heycan işte kaçtan 570 çıktı canım?

çok mantıklı gerçekten Allahın izniyle sorun yoktur zaten de bizimki heycan işte kaçtan 570 çıktı canım?
Bir kere baktırdım,onda da 570 di.Sonucu zaten Cuma gecesi öğrendim.Cuma sabah yaptığım testte ikinci çizgi tam koyulaşmamıştı,dün akşam yeniden yaptım çizgi kopkoyu çıktı. Meraktan yeni yöntemler icat ediyoruz. :)))

4 hafta çokmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…