- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.001
Kizlar ben de kabizlik cok kotu hissediom..iki gundur cikamadm tuvalete.var mi benim gibi..ne yapiosunuz??
Cok haklisin ama onu yapabilmek ciddi bi marifet isterGünaydın güzel anneler Mutlu hafta sonları olsun
Ne kadar az stres ve evham okadar rahat ve huzurlu hamilelik sağlar lütfen kızlar her üzüntümüz sadece bize ait değil artık öncelik bebeklerimizin
Bana karindan bakti.ama kizimda 3 ay alttan bakmisti doktorBen de Pazartesi doktora gideceğim, umarım güzel şeyler söyler.Devlet Hastanesine gideceğim.
Pazartesi 5+4 günlük olmuş olacak.
Ultrasonla karın üstünden mi bakılıyor yoksa vajinal ultrason mu yapılıyor ? Bilgi verebilir misiniz kızlar ?
Ben de sizdenim.Dunyalari yiyip midem kotu oluyor.sindirmiyor sanirimBen varim aynen dedigin gibi...azbisey yesemde dunyalari yemis gibi hissediyorum sadece bende istah yok neden bilmiyorum...
İyi akşamlar canım galiba tek ikimiz varız forumdaO zaman ben hemen bi'şiy yazayım :)
Herkese merhaba, iyi akşamlar..
:)
İyi akşamlar canım galiba tek ikimiz varız forumda
Aslında aynı dert bendede var biliyormusun, akşama doğru zaten bi çıkarttım içimdekileri rahatladım gibi ama bitmiyor bulantı, özellikle işe gidip gelirken otobüsde çok kötü oluyorum..Selamlar kızlar,tadım tuzum yok midem yüzünden yazasım gelmiyo
ben bu gün doktoruma sordum kendine yer açıyor normal dediarada benimde sağ kasığıma halen sancı giriyor genelde yatakta dönerken oluyorum ama
Aaa sizin bir çocuğunuz daha mı var :)Bilmem, galiba olabilir :)
Bizde yemek yedik ortalığı topladım geldik oyun oynuyoruz oğluşumla babişiyle birlikte :)
Bende carsamba gunu ultrasona gidicem bakalim gorebilicezmi:*teşekkürler canım çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum...
Ben çıkartmıyorum ama bulanıyorum sinir oluyorum sonra canım.. Ki otobüse bindiğimi hayal bile edemiyorumAslında aynı dert bendede var biliyormusun, akşama doğru zaten bi çıkarttım içimdekileri rahatladım gibi ama bitmiyor bulantı, özellikle işe gidip gelirken otobüsde çok kötü oluyorum..
Eveeeeeeet canımAaa sizin bir çocuğunuz daha mı var :)
Afiyet bal şeker olsun,yarasın cücüşeBende azonce yedim yaaaa benmi istedim bebismi istedi bilmiyorum ama balik cekti canim yaaa catlayana kadar yedim :)
Bana idrara sıkısıp gel dedi doktor...Kızlar bir sorum daha olacak,muayene olmaya giderken (karından yapılması muhtemel olan ultrason için) su içerek mi gitmek gerekiyor ? İdrara sıkışık mı gitmeliyim yani ?
Malesef dışarı çıkmama gibi bir ihtimalim yok, hergün işe git gel yapıyorum, araçda yok otobüsle dolmuşla ama genelde otobüs kullanıyorum ve hep iş saatleri olduğundan kalabalık ve çokda havasız oluyor iyice kötü oluyorum..Ben çıkartmıyorum ama bulanıyorum sinir oluyorum sonra canım.. Ki otobüse bindiğimi hayal bile edemiyorumbayadır çıkmıyorum dışarı,dr a gidersem ancak... Ağzımda çok kötü bi tat var geçmiyo ys zaren sinirliyimdeee anlatamam varya şuanki halimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?