2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı olsun canım çok sevindim herseyin yolunda gider inşallah bişi sorcam benim 6+1 de kalp atışları duyulmadı 7 nisana randevu verdi ozaman 8+1 olacağız sen daha önceden de bakmışmıydın offf ne biliim çok stresliyim bu aralar ya göremessek diye bizde kimseye söyleyemedik daha bebişimizi görelim öyle söyleyelim dedik

Bende kasım annesi olacak inşallah:) kalp atışları duyuldu çok şukur fakat hiç bir belirti hissetmiyorum varmı benim gibi olan
Sende şanslı gruptasin canım. Hiç bir sorun yoksa keyfini çıkartmaya bak. Tebrik ederim kalp atışını duymusunuz minigiNne zaman duydunuz kalp atislarini merak ettim acaba yarın gitsek duyabilirsiniz miuiz

Sende şanslı gruptasin canım. Hiç bir sorun yoksa keyfini çıkartmaya bak. Tebrik ederim kalp atışını duymusunuz minigiNne zaman duydunuz kalp atislarini merak ettim acaba yarın gitsek duyabilirsiniz miuiz
Dun duyduk canım doktor 5+6 dedi fakat devlet hastanesine gore6+3 olmalı tam olarak hangisi bilemedim seninki ne kadarlık:)

Dun duyduk canım doktor 5+6 dedi fakat devlet hastanesine gore6+3 olmalı tam olarak hangisi bilemedim seninki ne kadarlık:)
Yani doktorum şu ana kadar ne kadarlık olmuş olduğu hakkında bir şey demedi. Sata göre 6+2 ya da 6+3 um. Bu hafta için gel demişti merak diyorum bende kalp atışını duyabilir miyiz diye. Bu ne kadarlık mevzusu tam olarak neye göre oluyor. Benim kafam karıştı biraz.

Benimki sat a göre değil çünkü geç dollenme söz konusu ultrasonla ölçüyorlar ona göre söylüyorlar

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.ben5. Haftadan beri mide agrisi cekiyorum hamilelik oncesi hic bir sikayetim yoktu benim durumumda olan var mi.1 haftada 1 kg verdim istahim sifir
benbi haftada 3 kiloya yakin verdim.acliktan oluyorm ama yedigimi cikaryrm cok kotu ya

Şu ana kadar 2 kere kese ölçümü yapıldı. Bebek konusunda doktorum hiç bir şey demedi. belki bu gidisimde birsey söyler.
Her doktor farklı oluyor aslında mesela ben bi tıp merkezine gittim çok donanımlı olduğunu sanmıyorum odada bulunan ultrasonla bakmadı başka odaya aldı orda hem kalp atışı dinletti hemde ölçtü. Devlette acil kısmında muayene olmuştum orda farklı dediler dedim haftasına olabilir dedi kurumdan kuruma değişir dedi. Bi sonrakinde sende sor canım ne diyecek haftasına.bide bazı doktorlar vardır ki senden soru sormanı bekler konuşmaz öylede olabilir

Kızlar benim dün kontrolün vardı ama benim son adet tarihime göre 7haftalik olması gerekiyordu ama bebeğim 6haftalik çıktı ve kalp atışı yok başına böyle birşey gelen varmı

Evet canım olabilir. Ben devlete hiç gitmedim riskim olduğu için. Açıkçası başka konulardan konuşmaktan onu sormaya fırsat kalmamisti. Inşallah bu hafta gittiğimde sorucam unutmazsam eğer.

Kızlar benim dün kontrolün vardı ama benim son adet tarihime göre 7haftalik olması gerekiyordu ama bebeğim 6haftalik çıktı ve kalp atışı yok başına böyle birşey gelen varmı
Benim sat 10subat yarın gidicem kalp atışı için duyabilecek miyim bilmiyorum, blki sizin geç döllenmedir, keseyi görmüşsünüzdür, yeni randevu tarihinz nedir?

Benim sat 10subat yarın gidicem kalp atışı için duyabilecek miyim bilmiyorum, blki sizin geç döllenmedir, keseyi görmüşsünüzdür, yeni randevu tarihinz nedir?
Canım bende öyle ümid ediyorum 8haftada duyan çok alalım dedi ama beklicem kese ve bebeği gördüm bir hafta geride görünüyor kalp atışı durmuş dedi ama geçen hafta bana göre daha yeni 6haftada duyulmayabilir

bnm doktrm da ultrason keseye görünce ona göre hafta belirler bebeği görünce bebeğe göre dedi ben keseyi gördgmde 5+2 çıkmıştı normalden 12 gün geride çıkmıştı geç döllenme olabilir vs dedi bir hafta sonra 6+2 diye gittim kalp atışı için 7+2 dedi bnde o zmn sormustum nasıl böle oluyo die ..haftalar geçtıkçe bebek toparlanıp haftanıza uyum sağlar hatta öne bile geçebilir endişe etmeyin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…