- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.021
Afiyet bal şeker olsun,yarasın cücüşe
Tahmin edebiliyorum canımMalesef dışarı çıkmama gibi bir ihtimalim yok, hergün işe git gel yapıyorum, araçda yok otobüsle dolmuşla ama genelde otobüs kullanıyorum ve hep iş saatleri olduğundan kalabalık ve çokda havasız oluyor iyice kötü oluyorum..
İnşAllah canım,gerçi ben yiyemiyorum pek,hep midem ağzımda gibi hissediyorum ama bi kusma falan yok,nolcak bu hallerimiz ??Ayyyy saol kuzucum senin cucusede yarasin yediklerin insallah onlara gider bize kilo yapmaz :)
Sukur kusma yok, kusma egilimi bile yok...pek istahim yok nezaman basim donuyo diyorum kendime ye biseyler...ilk defa canim bisey cekti :)İnşAllah canım,gerçi ben yiyemiyorum pek,hep midem ağzımda gibi hissediyorum ama bi kusma falan yok,nolcak bu hallerimiz ??
Ayy yerim onu bende 1-2 yıl sonra 2. çocuk kesinlikle istiyorum :))Eveeeeeeet canım
2,5 yaşında, ekim 2012 doğumlu, gerçi kasım doğumlu olacaktı ama biraz erken geliverdi bize ve herkese süpris yaptı :)
Bende arada beyaz akıntı oluyor.
Kızlar,sizde de kasık ağrısı oluyor mu ,arada bacaklarıma da vuruyor,sanki regl olacakmışım gibi aynı hissi yaşıyorum.Benzer durumda olan var mı ?
aynen aynılarını yaşıyorum
Yalniz ben sakizin mide asidini artirdigini duymustum uzun sure cignemek rahatsiz edebilir ama seni rahatlatiyorsa vardir bi faydasi.Ben yemekhanede yemek alirken meyveli atiyordum agzima, kokuyu bastirsin diye kisa vadede bana cozum oluyordu.Ama iyi geliyorsa devam etbende dün başladım yemekten sonra sakız çiğniyorum mideme iyi geliyorrr. herkes diyo cocuk geveze olacakk
Benim sakiz cigneyince midem bulaniyorYalniz ben sakizin mide asidini artirdigini duymustum uzun sure cignemek rahatsiz edebilir ama seni rahatlatiyorsa vardir bi faydasi.Ben yemekhanede yemek alirken meyveli atiyordum agzima, kokuyu bastirsin diye kisa vadede bana cozum oluyordu.Ama iyi geliyorsa devam et
Bi sorun olsa doktor alttan muayene etmez bebege hicbir zarari yok, bPazartesi doktora gideceğim, vajinal ultrason yapar diye endişe ediyorum. İstemiyorum çünkü.Sanki zararı olacak gibi bir önyargım var.
Pazartesi 5+4 günlük olacak.Karından görünür umarım.
Kızlar ilişki konusunda doktor bir şey demekdikçe risk yok demektir,değil mi ? İnsanın ilk hamileliği olunca her konuda endişe duyuyor.
hamilelikden kaynakli reflu icin cok ama cok var bir kere rahmin bebegin yukari cikmasi lazim o da ileriki aylarda olur suan ondan degildir ama cok sitres yapiyorsan o da refluyu azdirirBenim sakiz cigneyince midem bulaniyor
Offf reflu de basliyor sanki ama erken
Canım bende folio kullanıyorum yeni çıktığını bılmıyordum ama 3 bileşenden oluşuyor dıye bılıyorummerhaba kızlar ,
cenaze dolayısıyla 4 gündür sizi takip edemedim. Babannemi kaybettik annemler cenaze eviydi çok ayakta kaldım çok yoruldum
bu sabah ilk kez doktora gittik. Kese oluşmuş bebek görüldü kalp atışlarını da duyduk. 6+1 dedi doktor tam sata göre güzel gelişmiş dedi. 4 hafta sonra kontrole gideceğim.
birde yeni bir folikasit çıkmış türkiyeye de yeni gelmiş elindeki bitince onu al dedi. İyot içeriyormuş folio adı
Kaçtan kaça yükseeldi canım bana da üçtür kan verdirio pazartesi üç olcakBen de sata göre 5. Haftanın içindeyim. Hcg biraz yavaş yükseliyor ve arada azar azar kanamam oluyor. Ilk başta düşük, dış gebelik falan diye korkuttu doktor ama şimdilik bir sorun yok diyor. Ultrasonda görünce rahatlayacağım inşallah.
beeenbenımde ozellıkle sol bacagıma vuruyor ,bu 2.hamılelıgım ılkınde böyle olmamıştı korkuyorum acıkası bı sıkıntı yoktur umarım
Kaçtan kaça yükseeldi canım bana da üçtür kan verdirio pazartesi üç olcak
Bende folio forte kullanıyorum almanyadan almıştımCanım bende folio kullanıyorum yeni çıktığını bılmıyordum ama 3 bileşenden oluşuyor dıye bılıyorum
merhaba kızlar ,
cenaze dolayısıyla 4 gündür sizi takip edemedim. Babannemi kaybettik annemler cenaze eviydi çok ayakta kaldım çok yoruldum
bu sabah ilk kez doktora gittik. Kese oluşmuş bebek görüldü kalp atışlarını da duyduk. 6+1 dedi doktor tam sata göre güzel gelişmiş dedi. 4 hafta sonra kontrole gideceğim.
birde yeni bir folikasit çıkmış türkiyeye de yeni gelmiş elindeki bitince onu al dedi. İyot içeriyormuş folio adı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?