2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tahmin edebiliyorum canım ben normalde de dayanamıyorum zaten çok zor. Keşke uyuyabilsem progesteron içince bi süre sonra sızıyorum ve uzuncaaa uyuduğum için gün içinde uyuyamıyorum :/ derde bak dimiiiiii

Ayyyy saol kuzucum senin cucusede yarasin yediklerin insallah onlara gider bize kilo yapmaz :)
İnşAllah canım,gerçi ben yiyemiyorum pek,hep midem ağzımda gibi hissediyorum ama bi kusma falan yok,nolcak bu hallerimiz ??

İnşAllah canım,gerçi ben yiyemiyorum pek,hep midem ağzımda gibi hissediyorum ama bi kusma falan yok,nolcak bu hallerimiz ??
Sukur kusma yok, kusma egilimi bile yok...pek istahim yok nezaman basim donuyo diyorum kendime ye biseyler...ilk defa canim bisey cekti :)

Kızlar ya benim bildiğin şu gibi akıntı m oluyor. Normal sarı akıntı m da var ondan hariç çamaşırım da su gibi akınti olduğunu farkediyorum. Normal mi acaba doktora gittiğimde sorucam.

Güzeller güzeli kasım anneleri hepinize merhabalar Buraya yeni yazma fırsatım oldu..Allah nasıp ederse ben de kasım annesi olucam..Umuyorum ki hepimiz çok güzel bir hamilelik geçiririz ve sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız

Ben de sata göre 5. Haftanın içindeyim. Hcg biraz yavaş yükseliyor ve arada azar azar kanamam oluyor. Ilk başta düşük, dış gebelik falan diye korkuttu doktor ama şimdilik bir sorun yok diyor. Ultrasonda görünce rahatlayacağım inşallah.

bende dün başladım yemekten sonra sakız çiğniyorum mideme iyi geliyorrr. herkes diyo cocuk geveze olacakk
Yalniz ben sakizin mide asidini artirdigini duymustum uzun sure cignemek rahatsiz edebilir ama seni rahatlatiyorsa vardir bi faydasi.Ben yemekhanede yemek alirken meyveli atiyordum agzima, kokuyu bastirsin diye kisa vadede bana cozum oluyordu.Ama iyi geliyorsa devam et

Benim sakiz cigneyince midem bulaniyor
Offf reflu de basliyor sanki ama erken

Bi sorun olsa doktor alttan muayene etmez bebege hicbir zarari yok, b
Benim sakiz cigneyince midem bulaniyor
Offf reflu de basliyor sanki ama erken
hamilelikden kaynakli reflu icin cok ama cok var bir kere rahmin bebegin yukari cikmasi lazim o da ileriki aylarda olur suan ondan degildir ama cok sitres yapiyorsan o da refluyu azdirir

Canım bende folio kullanıyorum yeni çıktığını bılmıyordum ama 3 bileşenden oluşuyor dıye bılıyorum

Kaçtan kaça yükseeldi canım bana da üçtür kan verdirio pazartesi üç olcak

Canım bende folio kullanıyorum yeni çıktığını bılmıyordum ama 3 bileşenden oluşuyor dıye bılıyorum
Bende folio forte kullanıyorum almanyadan almıştım
Trde olduğunu sonradan farkettim
İlk gebeliğimde solgarın kocaman folik haplarından sonra bu pek minik geldi gözüme

Ben folio kullanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…