- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.141
Bende cok acim bugun ilac kullandiktan sonra ilk defa cikardim.iyi ki diyorum hamile kalmadan cok zayif degilmisim.siz cikardiginiz icin benden daha fazla kilo verdiniz demek ki.peki ilac kullanmiyor musunubenbi haftada 3 kiloya yakin verdim.acliktan oluyorm ama yedigimi cikaryrmcok kotu ya
Evet canım doktorum benden de istedi.Kizlar bulasici hastaliklar testi yaptiran var mi.ilk defa bir arkadasimdan duydum bende bugun.
Buradan paylaşırız,inşallah duymak istediklerimizi yazarız.Bizde herkese soyledik sadece kan tahlili yapmistim, yarin bende doktoruma gidicem hic ultrasondan bakilmadi umarim hersey yolundadir
İnanmiyorum senin boyle mi olmustu buyuk surpriz olmus.Bizim doktor 14. Haftada erkek bulgusuna rastlamadim demisti 16. Haftada kiz oldugunu soyledi onda bile buyuk ihtimalle kiza benziyor demisti demek yanilma payi cok var ..Kesin olarak genel de 20. haftadan sonra demislerdi bana da ilk hamileligim de.. 16 haftalikken 80% kiz dediler 21. hafta 100% erkek oldugu anlasildi yani erken haftalar da yanilma payi yüksek olabiliyor
Bizde herkese soyledik sadece kan tahlili yapmistim, yarin bende doktoruma gidicem hic ultrasondan bakilmadi umarim hersey yolundadir
Birde benim 2. Gebeligim agzimda duramadi dedigin gibi cok hevesliyizAy valla biz de söyledik. Ne kadar hevesliymisiz :))
Lumos cum ayni gun bebeklerimizi dunyaya getirecegiz :)
erken gelirse benim bebis 13 kasim da dogacak zamaninda dogarsa 24 kasim da.:)aynı gün mü yaptık acebasenin ilk bebiş miydi?haydi sağlıkla gelsinler ins.
Birde benim 2. Gebeligim agzimda duramadi dedigin gibi cok hevesliyizinsallah hersey guzel olucak inaniyorum
Canim karadut receli al onu ye agzinin icinde dolandir kisa surede geceraftin.Birde hergun portakal suyu ic ve doktora gorun eger ilac icmen gerekiyorsa ic ilerlemesi daha tehlikeliKizlar sol yanagimin icinde 3 gundur cokkk buyuk bir aft cikti cok canim yaniyor yaaa biryandan hasta oldum oksurmekten cigerlerim yaniyor ilac alamiyorum haliyle...oneri ve goruslerinizi alabilirmiyim ilacsiz nasil iyilesirim...
kızlar ben eflin ismini duydum araştırmadım ama isim koyarken dikkat etmek lazım.sadece internetteki sitelere bakmamak lazım.ben kızımda asel ismini çok beğenmiştim.internetteki anlamı;cennetteki bal ırmağı.araştırdım.din kültürü öğrt.arkadaşım asel arapçada bal demek iyi araştır dedi.gerçekten de öyleymiş.ecrin hoşuma gidiyordu.onun da anlamı ücret demekmiş arapçada.bilmeden koyan çok kişi oldu.ama artık bu örnekler olunca biraz daha iyi araştırılmalı diye düşünüyorum.tabi bu benim fikrimBen Eflin isterim anlamı cennete açılan kapıymış ama eşim istermi bilmem
Carsamba gunu ultrasona gidicem sorucam cigerlerim aciyo...benim yuzumden oldu benim belirtilerimde sicak basmalari yasadim hala yasiyorum her sicak basmasinda soyundum don sutyen oturdum evde oyuzden usuttum sanirim :)Canim karadut receli al onu ye agzinin icinde dolandir kisa surede geceraftin.Birde hergun portakal suyu ic ve doktora gorun eger ilac icmen gerekiyorsa ic ilerlemesi daha tehlikeli
Aynen tadini cikarmak lazim bu duygunun en guzelini yapiyorsunbiz keseyi gördük telefona sarildik karili kocalibenim de içimde iyimserlik var o konuda. Kötü bir şey düşünmüyorum. Daha doğrusu dusunmemeye çalışıyorum. Bebeğim rabbime emanet. İnşallah rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucagimiza almamizi nasip eder.
Bu güzel duygunun her aninin hakkını vererek yaşamak istiyorum
ben şimdilik çok yakınlara haber ettim.2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.o zaman herşey yolunda olursa söyleyeceğim inş.ama söylememek için zor tutuyorum.eşim söylememi istiyor.ben de kırmadım onu..biz keseyi gördük telefona sarildik karili kocalibenim de içimde iyimserlik var o konuda. Kötü bir şey düşünmüyorum. Daha doğrusu dusunmemeye çalışıyorum. Bebeğim rabbime emanet. İnşallah rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucagimiza almamizi nasip eder.
Bu güzel duygunun her aninin hakkını vererek yaşamak istiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın ya ağız içi yaralar için genelde karadut veya karadut reçeli çok iyi gelir ama aft için de aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum valla öksürük içindeçok iyi gelen tarifler biliyorum ama hep bitki çayı dr bana ıhlamur dışında bitki çayı içme dedi onun için yorum yapamıyorumKizlar sol yanagimin icinde 3 gundur cokkk buyuk bir aft cikti cok canim yaniyor yaaa biryandan hasta oldum oksurmekten cigerlerim yaniyor ilac alamiyorum haliyle...oneri ve goruslerinizi alabilirmiyim ilacsiz nasil iyilesirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?