2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yarin ihlamur aliyim bari nefes alirken dahi yaniyo cigerim...offff ya goguslerimin acisi ayri cigerlerim ayri agzimin ici ayri arada kasik agrilarim...cok sukur en azindan kusma bulanti yok

:) benim ilk hamilelik te berbat geçmişti. Ustelik mart ayinda dogmustu bebegim ve karda kista bot giymek gibi ilk 3 ay yaz sıcağında bulanti cekmek gibi seyler sanirim daha zordu.bu sefer en azindan surec ve mevsimleri dusununce daha rahat gibi olacak sanki :)))

Carsamba gunu ultrasona gidicem sorucam cigerlerim aciyo...benim yuzumden oldu benim belirtilerimde sicak basmalari yasadim hala yasiyorum her sicak basmasinda soyundum don sutyen oturdum evde oyuzden usuttum sanirim :)
Ay cok alemsin o zaman yazin sen yandin cirilciplak dolanirsin evde cunku insan ileri haftalarda daha bir sicakliyor, Birde bu donem bagisiklik dusuyor galiba ilk gebeligimde bende grip olmustum dikkat ettim birkac hamile arkadasimda oyle olmustu.Ben de ilac icmicem diye gitmemistim doktorum beni oyle oksururken gorunce o an mesai bitimiydi acile gonderdi.Sonucta kanindaki enfeksiyonda iyi degil bebek icin demisti oyle ictim ilaci hergun harnup pekmezi iciyordum oksuruk gecsin diye ama banamisin demedi sen de o yuzden gorun mutlaka bi cigerleri dinlesin.

hamileliğimiz zaman olarak iyi gibi.ben geçen yıl martta olsun diye uğraşmıştım olmamıştı:)kısmet demek ki

Tesekkur ederim canim klimayla oturucam sanirim normalde de ben sicaga gelemiyorum cunku terleyememe gibi rahatsizligim var vucut termostatim bozuk bnm :)

Neden o kadar geç gidiyorsunuz kalp atışını duymaya

Kesinlikle katiliyorum bulantiyi gectim ben de haziranda dogum yaptim yazin tatile gideriz saniyordum ama yalan oldu tatili birak dogru duzgun evden cikamadim.yaza kadar bebeler toparlanir oh mis kizlar cok guzel zaman dogum yapiyorsunuz kisin disari cikamamak fazla koymazda yazin cok fena etkileniyor insan

Oo inşallah yaza kadar dondurma eritip yediririz bile :)

35 canım...kızlarım 16 ve 13 yaşındalar..
Okuyunca aklıma geldi. Kızımı muayeneye gıturmultuk bir aylıkken hastanede 16 yaşlarında bi kız kucağındaki bebeği hırsla annesine uzattı al şunu yaaa benim zannediyolar hep dedi. Çaktırmadan gulmuştum. Seninkiler nasıl karşıladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…