2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu hamileligi 2.bebek icin gecirecek olanlar :) alisveris yapma derdimiz olmiycak sanırım :)
Ne guzel sizin icin...ben simdiden neler lazim oluyormus arastirmaya basladim...gece caylari sut yapan malt icecekler gogus ucu cikartici sahte gogus ucu(ki yara olursa kesin alirim) amma cok ihtiyac varmis...

Kızlar ya benim bildiğin şu gibi akıntı m oluyor. Normal sarı akıntı m da var ondan hariç çamaşırım da su gibi akınti olduğunu farkediyorum. Normal mi acaba doktora gittiğimde sorucam.
Cnm ben den de su gibi geliodu ben vajinal progestoron jel kullaniorum.doktor ondan dedi.
Cinsiyet genel de kesin olarak 20. Haftalardan sonra belli oluyor ve ozamana kadar göbeğin çıkmış olur tahminimce saklayamazsınız gibi :)
13.hafta da belli oluo genelde

canım, benim ilk hamileliğimde 5 ay leke geldi. Allahın izniyle çokk sağlıklı oğlum oldu. hiç takma bende sürekli progestan fitil kullamıstım.
cnm hamileligin boyunca yattin mi yoksa normal hayatina dvm mi ettin

hanımlar folik asiti içip icmediğimi hatırlıyamıyorum deli oldum bir gün almamaktan birşey olmaz heralde ?

Benimki şimdiden hediye almaya başladı :) çok hevesli...ben bakacağım diyor...sen işine git :)

Ne guzel sizin icin...ben simdiden neler lazim oluyormus arastirmaya basladim...gece caylari sut yapan malt icecekler gogus ucu cikartici sahte gogus ucu(ki yara olursa kesin alirim) amma cok ihtiyac varmis...
İnşallah bunlara hiç ihtiyac duymazsın...İnternette her yazıya ınanma canım...tek lazım olan aslında memede çıkacak yaraların için iyileştirici krem...bebeğe zararsız olanlardan...

Gögüs ucu cikartici bana cok faydali olmustu dogumdan sonra oglumu emzirirken inanilmaz kan geliyordu gögsümden ama yapiyla alakali cok kücük ucu oldugun da hep yara oluyor malesef.. Hemen ebe medela marka bir gögüs ucu getirmisti onunla 6 ay emzirdim bir defa bile yara olmamisti sükür ama alirken numaralari var cok kücük alirsan eger daha kötü hale getirir yine de mecbur kalmadikca onunla
Alistirmamani tavsiye ederim, sürekli emzirmeden önce yika sterilize et insan bikiyor..

Hadi hayirlisi bakalim ne cikacak yumurtadan

Yesimcim ikinci kiz da göründü desene :) bunu Elias'a aliriz artik kimselere verme :)) Asya'yi da alirdik lakin nasil fena öyle yolunmus horoza cevirir oglusu

Herkese iyi geceler, biraz geç mi olmuş bana mı öyle geliyor :)
Cuma günün ardından bugün öğleden sonra cuma verdiğim kan idrar vs sonuçlarını alıp doktora tekrar gidicez bakalım..
Ultrasonla baktı doktor Cuma günü durum iyi görülüyor inşallah, sonuçlara göre ilaç vs yada nasıl devam edeceğiz konuşacağız doktorumuzla..

Canm naptin aklim sende kalp atislarini duydunuz mu ? InsaAllah duymussunuzdur ben cok kotu grip oldum bogaz agrisi bas grisi yatiyorum anca :) mutlu haberlerinle beni sevindir insaAllah :)

Günaydın canım. Çok şükür cuma günü duyduk. 6+5 dedi dr. 1 hafta geç döllenme olmuş. Zaten dongun uzunmus dedi. Yalnız bence çok gribim ya burnum bogazim ölüyorum. Sen napıon nasılsın Dr ye fln gittin mi

8+6da mı çağırdı doktornuz? Ben yarın 6+6da gidicem kalp atışı için inş duyarız
8+5 te çağırdı. sata göre kese 3 gün gerideydi.
bu gittiğimde yakalamış bebek gelişimi.
bir de işyerinden izin almam sıkıntı olur diye ben dr. nöbetçi olduğu güne aldım randevuyu o yüzden de attı.
24 nisanda da 2li tarama için çağırdı.

Merhaba amin Allah hepimizin kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.
ben başka doktora gitmedim bekledim.
Kalp atışından emin olmak istediğim aileler bile şaşırdı 2 aylık olmuş diye
ama ilk gebeliğim türlü türlü korkular geçiyor insanın aklından.
Rabbim hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…