- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.181
Ne guzel sizin icin...ben simdiden neler lazim oluyormus arastirmaya basladim...gece caylari sut yapan malt icecekler gogus ucu cikartici sahte gogus ucu(ki yara olursa kesin alirim) amma cok ihtiyac varmis...Bu hamileligi 2.bebek icin gecirecek olanlar :) alisveris yapma derdimiz olmiycak sanırım :)
Iyi geceler tatli bebisli ruyalarhaydiyin iyi geceler.ben yatar.yarın işte internet çekmiyor.gelince görüşürüzzzzz
Cnm ben den de su gibi geliodu ben vajinal progestoron jel kullaniorum.doktor ondan dedi.Kızlar ya benim bildiğin şu gibi akıntı m oluyor. Normal sarı akıntı m da var ondan hariç çamaşırım da su gibi akınti olduğunu farkediyorum. Normal mi acaba doktora gittiğimde sorucam.
13.hafta da belli oluo geneldeCinsiyet genel de kesin olarak 20. Haftalardan sonra belli oluyor ve ozamana kadar göbeğin çıkmış olur tahminimce saklayamazsınız gibi :)
cnm hamileligin boyunca yattin mi yoksa normal hayatina dvm mi ettincanım, benim ilk hamileliğimde 5 ay leke geldi. Allahın izniyle çokk sağlıklı oğlum oldu. hiç takma bende sürekli progestan fitil kullamıstım.
Yok canım ne olacak. İlk hamileliğimde folik asit iyi çıkmıştı benim dr. Kullanmasan bile olur demişti. Senin depolarında da var yanihanımlar folik asiti içip icmediğimi hatırlıyamıyorum deli oldum bir gün almamaktan birşey olmaz heralde ?
Hamileligimi ilk ogrendigimde kan tahlili yapildi kan degerime troide bakildi ama bulasici hastaliklara bakilmadi.doktoruma sorayim o zmanEvet canım doktorum benden de istedi.
Y
Yok canım ne olacak. İlk hamileliğimde folik asit iyi çıkmıştı benim dr. Kullanmasan bile olur demişti. Senin depolarında da var yani
Hadi hayirlisi bakalim ne cikacak yumurtadanSeninki kiz olacak benim oglana isticez onu goruyorummm goruyooorummm :)
hanımlar folik asiti içip icmediğimi hatırlıyamıyorum deli oldum bir gün almamaktan birşey olmaz heralde ?
Bilmem.gecen hafta gittim.3 hafta sonra gel dedi.sormak akluma gelmefiNeden o kadar geç gidiyorsunuz kalp atışını duymaya
Benimki şimdiden hediye almaya başladı :) çok hevesli...ben bakacağım diyor...sen işine git :)Okuyunca aklıma geldi. Kızımı muayeneye gıturmultuk bir aylıkken hastanede 16 yaşlarında bi kız kucağındaki bebeği hırsla annesine uzattı al şunu yaaa benim zannediyolar hep dedi. Çaktırmadan gulmuştum. Seninkiler nasıl karşıladı.
İnşallah bunlara hiç ihtiyac duymazsın...İnternette her yazıya ınanma canım...tek lazım olan aslında memede çıkacak yaraların için iyileştirici krem...bebeğe zararsız olanlardan...Ne guzel sizin icin...ben simdiden neler lazim oluyormus arastirmaya basladim...gece caylari sut yapan malt icecekler gogus ucu cikartici sahte gogus ucu(ki yara olursa kesin alirim) amma cok ihtiyac varmis...
Ne guzel sizin icin...ben simdiden neler lazim oluyormus arastirmaya basladim...gece caylari sut yapan malt icecekler gogus ucu cikartici sahte gogus ucu(ki yara olursa kesin alirim) amma cok ihtiyac varmis...
Hadi hayirlisi bakalim ne cikacak yumurtadan
Hayırlısıyla olur inşallah :)Ayy yerim onu bende 1-2 yıl sonra 2. çocuk kesinlikle istiyorum :))
Canm naptin aklim sende kalp atislarini duydunuz mu ? InsaAllah duymussunuzdur ben cok kotu grip oldum bogaz agrisi bas grisi yatiyorum anca :) mutlu haberlerinle beni sevindir insaAllah :)
8+5 te çağırdı. sata göre kese 3 gün gerideydi.8+6da mı çağırdı doktornuz? Ben yarın 6+6da gidicem kalp atışı için inş duyarız
Merhaba amin Allah hepimizin kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.Hayırlı olsun canım çok sevindim herseyin yolunda gider inşallah bişi sorcam benim 6+1 de kalp atışları duyulmadı 7 nisana randevu verdi ozaman 8+1 olacağız sen daha önceden de bakmışmıydın offf ne biliim çok stresliyim bu aralar ya göremessek diye bizde kimseye söyleyemedik daha bebişimizi görelim öyle söyleyelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?