- 28 Mart 2015
- 48
- 37
- 18
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.121
Allah gonlunuze vore versin insslm kızlar bende geriden takip edenlerdenim dünü bugünü okudum maşallah 2. ciyi 3. cüyü bekleyen anneler de var bende 34üm ben de 3. bebeğimi bekliyorum inşallah
pek çıtırmışsın yavvvBende 26 yasindayim kilsrr ilk bebisim oluvak insallah :)
Ben Eflin isterim anlamı cennete açılan kapıymış ama eşim istermi bilmemKizlr kiz bebisiniz olsa adini ne koyardiniz :) ?
benim 2.hamilelik daha zor geçiyor.ilkinde birşey anlamamıştım.hatta eşim ilkinde hamile değil gibiydin.bunda hamilelik belirtilerinden ne ararsan var diyorBen de 35 im :) 2.hamilelik..ikinci bebek daha kolay oluyo anneyi yormuyo diyenlerin gazina geldim..:) 1 yillik denemelerin ardindan geçen hafta ogrendim hamileligimi.daha kizima soylemedim.sadece esim biliyo..
alara , defne , ayperi , sude felan sviyorum hüma da cok hoss :)Ben Eflin isterim anlamı cennete açılan kapıymış ama eşim istermi bilmem
İkinciler daha nazlı galiba benimde ilkinde kanamam yoktu çok az leke gelmişti ama kendi kendine durmuştu bakalım bunda daha neler göreceğim :) hayırlısı..benim 2.hamilelik daha zor geçiyor.ilkinde birşey anlamamıştım.hatta eşim ilkinde hamile değil gibiydin.bunda hamilelik belirtilerinden ne ararsan var diyor
Lumos cum ayni gun bebeklerimizi dunyaya getirecegiz :)benim 2.hamilelik daha zor geçiyor.ilkinde birşey anlamamıştım.hatta eşim ilkinde hamile değil gibiydin.bunda hamilelik belirtilerindee ararsan var diyor
Kizlr kiz bebisiniz olsa adini ne koyardiniz :) ?[/Q
bence kız ismi koymak erkek ismi koymaktan daha zor.bilmem katılır mısınız ama.o dansöz ismi,bu şöyle..hep eliyorsun:)aklımda bi isim yok henüz benim.ama erkek olsa eski isimler de gayet yakışıyor.kıza daha naif isimler yakıştırıyorum ben..
Saglikli olsun ama bir prenesimi olmasini isterdim :)
Yanılma payı malesef oluyor ama benim en başından kız dedi kızım oldu :) işyerinde bi arkadaşada 4 ay olana kadar erkek demiş dr 5. Ayda kız demiş meğer gördüğü kordonmuş pipi deil :) o yüzden 5 ay dolmadan inanamıyor insan :)
ben de 12.haftada % 80 belli oluyor özellikle erkek ise 16.haftada ise kesinleşiyor diye biliyordum o zaman o kadar saklayamayiz göbek çıkarsa12. Haftada belli oluyor diye biliyorum ama benim ilk hamileliğimde 16. Haftada söylemişti dr yinede çok uzun bi zaman bencede göbek belli eder herşeyi
Tika can aminn, hadi hayırlısı sen yarın keseyi gör biz de kalp atışlarını inşallah 10.30da randevumuz17119 .!.:Daha ne keseyi gördük,ne kalp atışı duyduk,ailelere söyledik.Hadi bakalım. :) Biraz risk aldık ama dayanamadık.Allah utandırmasın.
Yarın büyük gün, güzel haberler duymak istiyorum doktordan.
Benim randevum da 10.30 da :)Tika can aminn, hadi hayırlısı sen yarın keseyi gör biz de kalp atışlarını inşallah 10.30da randevumuz
Aynen ya daha bişey görmeden herkese söyledik Allah sonumuzu hayretsinDaha ne keseyi gördük,ne kalp atışı duyduk,ailelere söyledik.Hadi bakalım. :) Biraz risk aldık ama dayanamadık.Allah utandırmasın.
Cnm inşallah güzel haberlerini alırız dualarim seninle :)Daha ne keseyi gördük,ne kalp atışı duyduk,ailelere söyledik.Hadi bakalım. :) Biraz risk aldık ama dayanamadık.Allah utandırmasın.
Amin canım :)Aynen ya daha bişey görmeden herkese söyledik Allah sonumuzu hayretsin
Teşekkürler canım.Cn
Cnm inşallah güzel haberlerini alırız dualarim seninle :)
Bizde herkese soyledik sadece kan tahlili yapmistim, yarin bende doktoruma gidicem hic ultrasondan bakilmadi umarim hersey yolundadirDaha ne keseyi gördük,ne kalp atışı duyduk,ailelere söyledik.Hadi bakalım. :) Biraz risk aldık ama dayanamadık.Allah utandırmasın.
Kesenin boyu 5+5te 1,80 çıktı 6+1 hafta uzunluğunda dedi ama bu ileri gerilik tüm hamilelik süresince değişiyor,senin ne durumda canım gittinmi hiç dr.aKesenin boyu için ne dediler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?