- 16 Aralık 2014
- 712
- 473
- 133
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.601
O da doğru doktor hangi birimize yetisecek ama gene de alındı mercimeğim teyzesi :) görmezden gelinmeye dayanamıyor :)Yaşadığımız yerlerle alakalı olabilir kalabalık bir yerde yaşıyorsanız yetişemiyorlardır belki.
Siz kayıtlarınızı yaptırın çünkü bebeklerin aşılarını da onlar yapacak.
ben hem elevit hemde folik plus içiyorumCanim bana doktorum daha yeni verdi çok kapsamlı bir vitamin mis. Imom omega ismi. Bir bak istersen netten. Doktorun uygun görürse kullanırsın. Içinde folik asit te vaR. Benim içim rahat etti acikcasi
günaydın listeye benide eklermisinizgünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben folidoce u bıraktım vitaminle devam 4. aya kadar içecekmişiz onu ve decavite geçtim
tabiiii sat kilo alalım :)günaydın listeye benide eklermisiniz
KIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM
benim hep sol tarafım oluyorGünaydın kızlar bende 4+4 hamileyim
Size bir sorum olacak kasık batmasını iki taraflımı yoksa tek taraflımı hissediyorsunuz
teşekkür ederimtabiiii sat kilo alalım :)
benimde göbeğim çıktı iğneyi kullanmaya başladığımdan beriBende de aşırı şişkinlik var . sordun mu canım doktora
Benimde hem sağ hemde solda oluyor acaba ikizmi diye şüpeye başladım bu ay incir kürü yapmıştımda cumaya dr gidecegiz her halde belli olur tekmi çiftmi olduğu inşallahhbenim hep sol tarafım oluyor
tamamdır hayırlı olsun bebişin :)teşekkür ederim
tüp bebek benim bebişim
şubat 5
12 kasım doğum inşallah
49 kiloydum tedaviye başladığımda şimdi bilmiyorum
amin çok sağol canımtamamdır hayırlı olsun bebişin :)
Sola yatmak lazımmış hatta ben de yerimi değiştirdim yatakta :) Kan dolaşımı daha rahat oluyormuş..Birde sol tarafa yat diyorlar hep ne kadar dogru acaba
ben yüzüstü yatıyorum şuan bir zararı yok diye okudum ama insan sabit kalamıyor zaten ne kadar dikkat etsedeSola yatmak lazımmış hatta ben de yerimi değiştirdim yatakta :) Kan dolaşımı daha rahat oluyormuş..
evet banada öyle dedilerSola yatmak lazımmış hatta ben de yerimi değiştirdim yatakta :) Kan dolaşımı daha rahat oluyormuş..
bende önce yüzüstü yatardım transferden sonra yatmadımben yüzüstü yatıyorum şuan bir zararı yok diye okudum ama insan sabit kalamıyor zaten ne kadar dikkat etsede
internette bir doktor yazmıs gece zaten bir cok pozisyonda uyunuyor sabit uyumak imkansız ister istemez yüz üstü sırt üstü yatılır ama karın büyüdükce yatması mümkün olmıcaktır filan bir zarardan bahsetmemişbende önce yüzüstü yatardım transferden sonra yatmadım
zararı yokmu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?