2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
çok tesekkur ederım inşaAllah yaradanım tez zamanda nasip eder tekrar

Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
Rabbim hayırlısını versin canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.. kasım da olmaz da aralık da ocak da alırsınız kucağınıza inşallah mis kokuluyu.. dualarım sizinle

Günaydın arkadaşlar;
bende dün akşamdan beri var fenalardayım. belden bir başladı sağ kasık dizlerime dek vuruyor hatta.Bir ara çok korktum ama normal sanırım bebek yerleşiyor.

Birde bana çevreden tavsiyeler başladı .Bende sizlere söyleyeyim : minirome internet sitesi bebek-anne ürünleri satıyormuş. kampanyada çok uyguna bebek şampuanı deterjanı vs olabiliyormuş.daha erken ama yine de ben üye oldum.
hatta anneler gününde indirim olur belki o zaman emzik biberon gibi şeyleri almak istiyorum.

ben kullanıyorum canım. aşılama ile hamile kaldığım için aşılamanın ertesi gününden beri kullanıyorum, 8.haftaya kadar da kullanacağım.. ayrıca doktorum imom omega verdi bayadır kullanıyorum..

Bende öncesinde çok iyi şeyler duydum, hatta eşim kendisini aileden tanıdığı için ayrıca referans oldu çok iyi bir doktor olduğuna dair..Ama ne yazık ki böyle kötü bir olaya bizzat tanık olduk..Bebiş 15 aylık oldu çok şükür ama hala konusu açıldığında kendisini hiç de iyi bir şekilde anılmaz..Bir doktora 10 kişi çok iyi diyebilir ama 1 kişiye dahi aynı şekilde ilgisini göstermiyorsa benim gözümde iyi bir doktor değildir. O yüzden paylaşmak istedim..

Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
Allah yardımcın olsun, sabır versin canım. Üzülme demiyeceğim ama sadece şunu düşün, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun, yaşın da küçükmüş zaten. yine olur Rabbim hemen verir inşallah, hayırlısıyla, dua ile..

Günaydın
Demekki normal bu tür kasılma ve sancılar korkuyor insan degilmi
Banada bazen igne saplanıyor gibi oluyor

Ya çok şükür.. demek kasılma mide sorunu ve alışveriş arzusu konusunda yalnız değilim en azından :)

Günaydın
Demekki normal bu tür kasılma ve sancılar korkuyor insan degilmi
Banada bazen igne saplanıyor gibi oluyor

hem de ne korkma Allah korusun birşey oldu diye sürekli wc ye gidip kan yada leke var mı diye bakıyorum.

bir de ben telefonuma bebeğim ve hamilelik uygulamalarını indirdim.
bebeğim de haftalık bebek anne gelişimi yazıyor. orayı okudum şimdi normalmiş.
hamilelik uygulamasında da günlük bilgi veriyor.

Günaydın kızlar, normalde 9da uyurken gece 11:30'da yatabildim, bir uykum var ki anlatamam ayakta uyuyorum,bulantı da yine bir kaç gündür olduğu gibi daha az ( 9. haftaya girince azalmaya mı başladı acaba? ) İnşallah hayırlısı ile bugünü atlatalım :) Hepinize keyifli günler,,

teşekkür ederim. diş hekimi arkadaşım var.onu aradım dün.gargara kullanma bebeğe geçiş oluyor dedi.
limon olabilir haklısın.bir de tuzlu suyla gargara yap dedi arkadaşım.
Bende gargarayi kullanmadim henuz karbonatli suyla birde limonla kompres yaiorum

Allah korusun canım
Bende indirdim bakıyorum sürekli
Hatta doktordan gelince icim rahat etmiyor netten bakıyorum hersey normalmi diye

Ben tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Ama ben daha kayıt yaptırmadım aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Ben tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Ama ben daha kayıt yaptırmadım aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
beni aradılar sağlık ocağından tesadüf, ben de tlfndan söyledim yaptılar. 20.haftada aşı varmış

bende daha yaptırmadım saglık ocagına kayıt.
sanırım 20 hafta da mı ne aşı var.
ben hastanedeki kan tahlili sonuclarını da götüreceğim bir daha kan vermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…