- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.561
çok tesekkur ederım inşaAllah yaradanım tez zamanda nasip eder tekrarCok gecmis olsun canim hic uzulme bak en azindan hamile kalabiliyorsun dusen yada alinan cocugun tek bacagi icerde kalirmis yani hemen hamile kalinirmis ins senin de oyle olur Rabbim gonlune gore versin kucak dolusu nur topu gibi evlatlarin olsun Rabbimin bi bildigi vardir
Rabbim hayırlısını versin canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.. kasım da olmaz da aralık da ocak da alırsınız kucağınıza inşallah mis kokuluyu.. dualarım sizinleGittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
O yanma gastrit falan için değilmi canım?Günaydın canım gaviscon die bi şuruınanılmaz rahatlatıo dene bi
Miğde ile lgili her sıkıntıda kullanılıo bn onu içmeyınce bulantıdan duramıom o rahatlatıo bnı dr da kullanabılırsın dedıO yanma gastrit falan için değilmi canım?
bende dün akşamdan beri var fenalardayım. belden bir başladı sağ kasık dizlerime dek vuruyor hatta.Bir ara çok korktum ama normal sanırım bebek yerleşiyor.Günaydın tekrar,
Metrobüste ayakta işe gidiyorum.Kalabalık, havasız,gerisini siz düşünün.
Kızlar benim arada kasıklarımda hafif sızı oluyor,bacaklarıma da vuruyor,şu an var örneğin. Normal mi sizce,benzer durumda olan var mı ?
Kan tahlil sonucum da çıkacak bugün, kontrol ediyorum netten,devlet hastanesi yavaş çalışıyor,ses yok henüz.
Teşekkür ederim tavsiyen için cnm Deneyeceğim..Miğde ile lgili her sıkıntıda kullanılıo bn onu içmeyınce bulantıdan duramıom o rahatlatıo bnı dr da kullanabılırsın dedı
ben kullanıyorum canım. aşılama ile hamile kaldığım için aşılamanın ertesi gününden beri kullanıyorum, 8.haftaya kadar da kullanacağım.. ayrıca doktorum imom omega verdi bayadır kullanıyorum..Kızlar dün bana doktor rahim krampları m icin crinone jel verdi. Bunu kullanan var mı. Birde ben vitamin almama gerek var mı diye sordum bir vitamin önerdi imom omega diye folik asit te içeren çok kapsamlı bir vitamin önerdi. Aldım kullandım ama ilk defa duydum sanırım piyasaya da yeni çıkmış.
İnanamiyorumcok sasirdim bizde ailede 4 kisinin bebegini o dogurttu ve herkes cok memnun.ama ayrintili ultrason yaptirmamis mi arkadasin hadi Ugur bey farketmedi perinatologda mi farketmemis plesanta da sorun oldugunu.Cok sasirdim ben sutum kesildi diye depresyona girdim adam beni arayip 1 saat dil doktu uzulmiyim diye nasil umursamadi sanki baskasindan bahsediyorsunuz gibi oldum napsamki bilemedim.
Allah yardımcın olsun, sabır versin canım. Üzülme demiyeceğim ama sadece şunu düşün, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun, yaşın da küçükmüş zaten. yine olur Rabbim hemen verir inşallah, hayırlısıyla, dua ile..Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
GünaydınGünaydın arkadaşlar;
bende dün akşamdan beri var fenalardayım. belden bir başladı sağ kasık dizlerime dek vuruyor hatta.Bir ara çok korktum ama normal sanırım bebek yerleşiyor.
Birde bana çevreden tavsiyeler başladı .Bende sizlere söyleyeyim : minirome internet sitesi bebek-anne ürünleri satıyormuş. kampanyada çok uyguna bebek şampuanı deterjanı vs olabiliyormuş.daha erken ama yine de ben üye oldum.
hatta anneler gününde indirim olur belki o zaman emzik biberon gibi şeyleri almak istiyorum.
Ya çok şükür.. demek kasılma mide sorunu ve alışveriş arzusu konusunda yalnız değilim en azından :)Günaydın arkadaşlar;
bende dün akşamdan beri var fenalardayım. belden bir başladı sağ kasık dizlerime dek vuruyor hatta.Bir ara çok korktum ama normal sanırım bebek yerleşiyor.
Birde bana çevreden tavsiyeler başladı .Bende sizlere söyleyeyim : minirome internet sitesi bebek-anne ürünleri satıyormuş. kampanyada çok uyguna bebek şampuanı deterjanı vs olabiliyormuş.daha erken ama yine de ben üye oldum.
hatta anneler gününde indirim olur belki o zaman emzik biberon gibi şeyleri almak istiyorum.
Günaydın
Demekki normal bu tür kasılma ve sancılar korkuyor insan degilmi
Banada bazen igne saplanıyor gibi oluyor
Bende gargarayi kullanmadim henuz karbonatli suyla birde limonla kompres yaiorumteşekkür ederim. diş hekimi arkadaşım var.onu aradım dün.gargara kullanma bebeğe geçiş oluyor dedi.
limon olabilir haklısın.bir de tuzlu suyla gargara yap dedi arkadaşım.
hem de ne korkma Allah korusun birşey oldu diye sürekli wc ye gidip kan yada leke var mı diye bakıyorum.
bir de ben telefonuma bebeğim ve hamilelik uygulamalarını indirdim.
bebeğim de haftalık bebek anne gelişimi yazıyor. orayı okudum şimdi normalmiş.
hamilelik uygulamasında da günlük bilgi veriyor.
bende de oluyor o normal.. Kan akışı artıyor ya o yüzden :)Kızlar sırt ustu yattıgımda göbeğim atıo kalbım gıbı zaten gobegım 5 aylık gıbı oldu gazdn bıde bole olmasına saşırdım szdede varmı
Birde sol tarafa yat diyorlar hep ne kadar dogru acababende de oluyor o normal.. Kan akışı artıyor ya o yüzden :)
beni aradılar sağlık ocağından tesadüf, ben de tlfndan söyledim yaptılar. 20.haftada aşı varmışBen tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Ama ben daha kayıt yaptırmadım aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Ben tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Ama ben daha kayıt yaptırmadım aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?