- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.581
inşaALLAH arkadaşım çok teşekkür ederim yaradanım cümlemize sağlıklı sahıhhatli evlatlar nasip etsin .Rabbim hayırlısını versin canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.. kasım da olmaz da aralık da ocak da alırsınız kucağınıza inşallah mis kokuluyu.. dualarım sizinle
çok tesekkur ederım inşaALLAH tez vakitte cümlemiz kucaklarımıza alırız bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli. Kısmet Aralık yada Ocak annesi olur bende hıh :)Allah yardımcın olsun, sabır versin canım. Üzülme demiyeceğim ama sadece şunu düşün, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun, yaşın da küçükmüş zaten. yine olur Rabbim hemen verir inşallah, hayırlısıyla, dua ile..
Öylemi sagol canım bir ara gideyim o zamanbeni aradılar sağlık ocağından tesadüf, ben de tlfndan söyledim yaptılar. 20.haftada aşı varmış
Beni her ay arayıp soruyorlardı hamilelik var mı? diye.Ben tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Ama ben daha kayıt yaptırmadım aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Ne gibi kan tahlili yapıyorlarkibende daha yaptırmadım saglık ocagına kayıt.
sanırım 20 hafta da mı ne aşı var.
ben hastanedeki kan tahlili sonuclarını da götüreceğim bir daha kan vermeyeceğim.
onlar arıyıp çağırıyorlar zaten birde 19.haftada aşı vuruyorlarmış müsait olduğun bir zamanda gidebilrsin yada arar çağırırlar zaten devlet hastanesine falan gidersen hemen kaydını görüyorlarBen tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Ama ben daha kayıt yaptırmadım aşı yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi
evet bende gittim kaydımı aldı tetenos aşısı vs. yapacaklarmış bebek olunca onunda takibini yapacaklarmışBen tedaviye basladıgımda saglık ocagından hamile oldugunuz zaman kayıt yaptıracaksınız demislerdi
Allah allah niye beni arayan yok yaBeni her ay arayıp soruyorlar hamilelik var mı? diye.
Zaten ikinci kan testimi de sağlık ocağında yaptırmıştım 4. ay gel dediler aşı için.
Gebelik testlerimi devlet hastanesinde yaptırmıstımonlar arıyıp çağırıyorlar zaten birde 19.haftada aşı vuruyorlarmış müsait olduğun bir zamanda gidebilrsin yada arar çağırırlar zaten devlet hastanesine falan gidersen hemen kaydını görüyorlar
Aramaları gerekiyor aslında.Allah allah niye beni arayan yok ya
Aramaları gerekiyor aslında.
Bir arkadaşımı aradıklarında kız 5 aylık hamile imiş 5 aylık yazmayalım sıkıntı olur deyip 3 aylık yazmışlar ilk aşısını da o zaman yaptırdı.
Siz bir gün 5 dk uğrayıp yaptırın kaydınızı.
Hatta doktor erkek beni de aramıyor eşimi arayıp soruyordubeni de arayan yok ne biçim sağlık ocağı ya.
para almasını biliyorlar ama işlerini takip eden yok.
Yaşadığımız yerlerle alakalı olabilir kalabalık bir yerde yaşıyorsanız yetişemiyorlardır belki.Sağlık Ocağımı protesto ediyorum hıh..
Nasıl önemsemez benim mercimeğimi de aramaz hayret birşey yaaa :)
Canim bana doktorum daha yeni verdi çok kapsamlı bir vitamin mis. Imom omega ismi. Bir bak istersen netten. Doktorun uygun görürse kullanırsın. Içinde folik asit te vaR. Benim içim rahat etti acikcasikızlar omega 3 kullanan var mı? şimdilik folik iyot kullanıyorum sadece. dr başka takviye vermek istemiyor.
ama beyin gelişimi için omega3 çok önemli biliyorum. balık da tüketemiyorum. tüm etlerden tiksindim çünkü. cevizle falan da olacak iş değil gibi geliyor artık bana.
başka bir arkadaşım hamileleği boyunca omega 3 kullandı. hem eşi hem kendisi çok ufak efekler. bebekleri 4 kg ve 52 cm doğmuştu. aldığı omega3 e bağlıyor bunu.
araştırdım farklı markalar var. kimi demiş kanamayı arttırıyor. çoğu kaynak diyor düşük riskini azaltıyor.
okudukça kafam karıştı
tecrübeli anneler daha önceki gebeliklerinizde ne yaptınız? yada şu an bu konuda fikri olan var mı?
Hatta doktor erkek beni de aramıyor eşimi arayıp soruyordu
Aynen bendeSağlık Ocağımı protesto ediyorum hıh..
Nasıl önemsemez benim mercimeğimi de aramaz hayret birşey yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?