- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.101
canim bir yas asisini olan arkadaslarumdan bazilarinin cocugu cok agir gecirdi ,bazilarinin hafif ..sanirim bunye ve ayni anda dis cikarma olayi falan etkili...of ya bende yaptirmak istemiyorum
siz tam ek gidaya gectinizmi?yani gunduz mama yada anne sutu veriyormusunuz..beni emmesinden gelen aliskanlik hep biberon emmeden asla uyumuyor .ozamanda istahi olmuyor birde hareketli cocuga yemek yedirmek cok zor ya siz nasil oturtuyorsunuz
evet canim ya benimkide sabah mama istiyor oyuzden kahvaltisi cok gec oluyor , böyle tum ogunleri kayiyor .biz ilk ek gidaya gecince bile boyle zorlanmadim ,nerdeyse bazen sadece mama iciyor ..hareketlenince daha zor oldu ,resmen kaciyor .mama sandalyesini sevmiyor daha dogrusu oturmayi ...kek ,pogaca ,ekmege bayiliyor ama onlarda cok saglikli degilya tam olarak derken, artık eskisi gibi kasmıyorum her öğünü özel olmuyor. kızımı sabah 7 de emziriyorum. bi kaç yudumluk sütüm var. sonra 9 gibi 180 cc mamayla uyuyormuş genelde. sonra uyanınca kahvaltı. peynir zeytin seviyo. yumurtayı hergün istemiyor malesef. sonraki uykusu düzenli değil. o yüzden arda çorba ve meyve oluyor. akşamda 7 de bizle yemek yiyo. yatma saatimiz10dan önce olmuyor ne yazıkki onda da mamayla uyuyo. gün içinde vermiyoruz mama. doktorumuz epeydir gerek yok demişti. mama sandalyesinde zor da olsa oturuyor. önüne oyuncak eline kaşık bilmem ne derken duracağı varsa duruyo. eğer yemek istemezse asla oturmaz. zaten mama sandalyesi dışında yedirmek imkansız.
sandalyeye oturtunca anca camasir makinesi gibi aletlerin basinda yiyor yada reklamlarla ,kukuli sarkilari ..bir iki defa tesaduf baktim onlara dalinca agzini acip duruyor resmen transa geciyor ,artik yapmadim ,televizyonun karsisinda yemeye alismasin diye yiyecegini bilsemde asla o sekilde yedirmiyorum
gecmis olsun kiyamam kuzuya insallah sorunsuz atlatirsiniz .ozel menenjiti oldunuzmu?Asimizi olduk geldik. 2 koldan 1 bacaktan bakalim bizim nasil olcak?
Insallah. 1.ciyi olmustuk 2.doz da bu ay icinde olacak insallah.gecmis olsun kiyamam kuzuya insallah sorunsuz atlatirsiniz .ozel menenjiti oldunuzmu?
evet canim ya benimkide sabah mama istiyor oyuzden kahvaltisi cok gec oluyor , böyle tum ogunleri kayiyor .biz ilk ek gidaya gecince bile boyle zorlanmadim ,nerdeyse bazen sadece mama iciyor ..hareketlenince daha zor oldu ,resmen kaciyor .mama sandalyesini sevmiyor daha dogrusu oturmayi ...kek ,pogaca ,ekmege bayiliyor ama onlarda cok saglikli degil
CAnim ben müzik tv açmıyorum ama eline çok sevdiğimiz topumuz var onu veriyorum o atiyo ben veriyorum sevdiği oyuncaklarla yiyorsandalyeye oturtunca anca camasir makinesi gibi aletlerin basinda yiyor yada reklamlarla ,kukuli sarkilari ..bir iki defa tesaduf baktim onlara dalinca agzini acip duruyor resmen transa geciyor ,artik yapmadim ,televizyonun karsisinda yemeye alismasin diye yiyecegini bilsemde asla o sekilde yedirmiyorum
en guzeli sakin tatliya alistirma ,bizim evde mecbur hergun pasta borek oluyor cunku beslenmeye goturuyorlar ,ben saglikli olanlarini yapmaya calisiyorum ama yine icinde beya seker ,beyaz un oluyor ..gorunce istiyor cok ugrastim gormesin diye ama ev kalabalk olunca illa birseyler gozden kaciyorCnm dediğin gibi kahvalti geçe kalıyor ama bizim gece uyku saatimiz geç olduğu için sıkıntı olmuyor. kızımı zaten 6,30 da uyandırıyorum. o saatte yumurtada ben zaten yediremem. annem yedirse çok uykusu açılıyor. benim kız tatlı şeyler sevmiyor. bi kere hurmalı kek yaptım sevmedi. normal kek fln vermiyorum. bi ekmek veriyorum. eline oyalansın diye
oyuncaklarla denedim ama topla hic denemedim birde onu deniyim valla yemek yesin diye insanin butun sirti agriyor ,sebeklik yapmaktan:))CAnim ben müzik tv açmıyorum ama eline çok sevdiğimiz topumuz var onu veriyorum o atiyo ben veriyorum sevdiği oyuncaklarla yiyor
Bizim aşı 10 kasim da biraz skintilı olabiliyomus ins olmaz davalla cnm ayrıntılar var onlar kaldı ama yapacak zaman bulamıyorum. ben fotoğrafçıyıda ayarladım. 12 kasım cumartesine. gerçi ben 1.yaş aşını unutarak o tarihe randevu almıştım. olmazsa aşıyı bir hafta erteliyim. bu aşı da çok etkili mi acaba
Of ya yine 2 kol 1 bacak mi valla çocuktan önce ben beter oluyorum aşı olunca şimdi nasıl kerem ateş huzursuzluk varmiAsimizi olduk geldik. 2 koldan 1 bacaktan bakalim bizim nasil olcak?
gecmis olsun insallah atesiniz cikmazda biran once iyilesirsiniz ..uykusuzluk zor , hemde oyle zorki deli gibi aglayasim gelirken uykusuzluktan bitik bir enerjiyle tek damla gozyasim akmamasi demek .buyuk oglum bizim cadiya derki kucucuk basin var ,turlu turlu huyun var diye ...isimiz zor canim buyuklerde okuldan getiriyor mikroplari ..rabbim kucuklere sifa bizlerede guc kuvvet versin insallahDonukPudra Mutlu yıllar bebişine. Ben bebişimin doğumgününde onu ilaçla bütün gün uyutacağım ve uyuyacağım.. Dün diş patlattı. 6. Dişi ve o da yamuk :) 15 gündür uyku yok öncesinde parmağı yaralandı uyku yok öncesinde bronşit oldu uyku yok... Geçen burnu akıyor demiştim ya akabinde öksürük başladı. Uyku derseniz hala yok... Geçen hafta öğlen 3 saat uyudu belliydi hasta olacağı... İki gün ve gecedir ateşli.. Bu gece de olursa yarın dra götüreceğim. Öksürük sesi tuhaf larenjit galiba. Bronşit de olabilir. İnşallah değildir. Bir huysuz bir huysuz yine huysuz. Yemiyor, yemek görünce öğürüyor, kimsede durmuyor... Abileri bu kadar huysuz değildi. İyi ki emiyor yoksa aç kalacak. Herşeye küsüyor. Yere uzanıp ağlıyor.. Her sesi mızmız tonda. İnat tavanda. Gece zaten yoktu gündüz de yok uyku 2 gündür. Ben zombiye bağladım... Aşı zaten ertelenecek. Biri pasta getirse de yesem cuma günü. Ama kimse gelmesin. Eşime hastalanınca huysuz derdim ama bu çocuk yok yok bu canavar bir tuhaf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?