- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.061
Merhaba kizlar
Tek tek okuyamiyorm gecmisi..
Allaha sukurler olsun melegimi kucagima almak nasip oldu..
9.20de dogum basladi 9.50de kucagima.aldim bebegimi...
Onu gorunce tum.agri sikinti gecti gitti zaten..
Anca toparliyorum kendimi yazamadim kusura bakmayin.
Normal dogum oldu Allaha bin sukur..
3600 gr ... 52 cm ..
Aklima gelen herkese ikinirken dua ettim.. tum gebeler diye...
dogru soyluyorsun canim ya bebisim sagolsun sabahtan beri simdi uyudu ..yok valla biz iki yasina gelmeden gunduz uykusunu birakirizKızlar ya herkes nerde valla girip buraları boş görünce üzülüyorum
Günaydın
DonukPudra doğumgününüz kutlu olsun iyiki o yakışıklıyı doğurmuşsun
Nice güzel günleriniz olsun ailecek
Bahtı şansı hep açık olsun
Canım geçen sene bu mesajla mutlu etmiştin bizi. Kerem bey ilk kasım bebeğimiz olmuştu. Rabbim yavrunun gününü göstersin inşallah. Sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşları olsun yakışıklımızın.
DonukPudra canim dogum gununuz kutlu olsun ..rabbim daha nice dogum gunleri ,daha nice guzel yillar yasaatsin hepbirlikte
DonukPudra keresinde beraber nice nice yaşlarının olsun insallah birlikte yaslanın.. doğum gününüz kutlu olsun.
Bugün parti time mi?
DonukPudra nice nice saglikli guzel gunleriniz olsun inşallah...
Regl mi oldun ???Kizlar minnaklarinizla nasil zaman geciriyorsunuz ya, oyun olarak ne oynuyorsunuz?
Saklambac,kovalamava, oyuncaklarla oymama , birseyi saklayip bulma.. bunlar disinda ne yapilabilir?
Ev isinden dogru duzgun oturup zaman geciremiyorum resmen oglumla, boyle olunca sanki bana kusmus,beni sevmiyor diye hissedip cok uzuluyorum :/
Gecen 1 ,2 saat babasi bakti ben biryere davetliydim, cikista karsidan beni gordu biraz sevinir gibi oldu, sonra babasinin ardindan agladi beni takan yok
Nebileyim benmi duygusala bagladim, tum gun benimle babasini aksamdan aksama goruyor ozluyordami boyle yapiyor. Sizlerde durum ne.
Beni sevmiyor diye dusunuyorum boyle aptal saptal bi gunumdeyim of
Regl mi oldun ???alinganlik duygusallik...
Bende evdeyken.bu tarz seylerle.vakit.geciyor .bi muzik dinleyip oynama zamani var bir.de kitap.saati.yapiyoruz.
Evi sallasan olmuyor cocugu sallasan olmuyor.mengene gibi o ordan.o.ordan sikistiriyor insani. ama yemek harici genel.temizlik.vs esim.varkene sakliyorum..
BAbalarini ozluyorlar . esim.gelince ciglik cigliga kosuyor oglum koridorda kapi.sesini duydugu an...
cocuk oldumu daginiklik bitmez .bir yazida okumustum cok hosuma gitmisti ,onlar daginiklik degil yasanmislik diyordu.hakikaten oyle ...aslinda bizim toplum boyle bizde bu baskilanmayla buyuyoruz yani hep toplu olmaliyiz diyr kendimize baski yapiyoruz .birkac yabanci arkadasim var cogu 4-5covuklu cok rahatlar ..Reglden bugun ciktim ama belliki cikamamisim diimi
of ev temizlik konusuna hic girme destan yazarim..zaten sorun kaynagi evin daginikligi, o mutfak hic mi derli toplu durmaz resmen bunalima sokuyor beni.
Kaliteli zaman 0 resmen o yuzden.
Evet ozluyorlar;benimkide ayni ama nedense oyle bi dusunce olusuyor aklimda.
Sizler calisiyosunuz valla masallah diyorum, birde ise gitsem iyice kafayi yerim.
cocuk oldumu daginiklik bitmez .bir yazida okumustum cok hosuma gitmisti ,onlar daginiklik degil yasanmislik diyordu.hakikaten oyle ...aslinda bizim toplum boyle bizde bu baskilanmayla buyuyoruz yani hep toplu olmaliyiz diyr kendimize baski yapiyoruz .birkac yabanci arkadasim var cogu 4-5covuklu cok rahatlar ..
yok canim anlatamazsin ugrasma benim gibi dort cocuk yap ,hep diyorum size kimse gelmez:))Aynen kesinlikle karsi tarafin baskisi yuzunden. Tabi birde cat kapi gelme aliskanligi var millette, onunda sttesiyle.
Belki.ben bugun yan gelip yatmak istiyorum kime ne .. ama git bunu baskasina anlat.
Bu arada evet kiskanclik benimkide galiba,kendime bile aciklayamadim.bu durumu ama kiskaniyorum evet.
Zararli degillermidie oyun hamurlari boyali falan ya, normal hamurmu diyosun yoksa benmi.yanlis anladm
ama iyi fikirmis alsakmi artik acaba, kesin yemeye calisirlar hepsi ama yanindayken oynarmi acaba.
yok canim anlatamazsin ugrasma benim gibi dort cocuk yap ,hep diyorum size kimse gelmez:))
oyun hamurunu kendim yapiyorum ..su tuz un ...hazir hamurlara cesaret edemem cunku bayaa yemeye calisiyor:))aslinda bu ele yapismayan kumlar var evdede yapiliyormus hani kinetik kummudur nedir ama hic denemedim onlar daha guzel ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?