2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Iyi aksamlar arkadaslar. Dogum gunleri gelen kuzularin hayirli omurleri olur insallah Rabbim anali babali daha nice seneler gosterir mutluluk huzur ve saglikla :*
Peditus kullanan arkadaslar prospektuste 6yasindan kucukler kullanmasin yaziyor ya aklima takıldı dr.lariniz bu konu hakkinda bilgi verdi mi size. Biz 2 hafta once antibiyotik kullandık soguk alginligi icin o bitti tekrarladi hastalik simdi saglik ocagindaki dr peditus yazdi aklima takıldı simdi

Of ya yine 2 kol 1 bacak mi valla çocuktan önce ben beter oluyorum aşı olunca şimdi nasıl kerem ateş huzursuzluk varmi
Maalesef...
1saat once sorsan iyi birsey yok.derdim ama 1 saattir mizmiz huysuzz .. artik emzirip simdi surup verdim salliyorum ayagimda ama dalamiyor. umarim bu gece rahat gecer.
Tum bebelerimizin asi sonrasi iyi olit umarim..

Cok.ama.cok.tesekkur.ederim...
ALlah hepsine hayirli saglikli omur versin...
Uyku surubu neyse.bana da soyle cok ihtiyacim var 1 senedir...
Senede 1 gun sarkisi var ya o kivamdayum 1 gun de olsa adamakilli uyusak :)
DIsiniz hayirli olsun. eli nasil oldu?
Ve cok ama cok gecmis olsun.

Ben kullandim gecenlerde nezle olunca kilosu orantisinda verebilirsin dedi dr.
Aferin de de mesela 6yas alti onerilmiyor ama dr lar veriyor.. peditus etkili bir surupmus

Ben kullandim gecenlerde nezle olunca kilosu orantisinda verebilirsin dedi dr.
Aferin de de mesela 6yas alti onerilmiyor ama dr lar veriyor.. peditus etkili bir surupmus
Gunde 3 defa yarim olcek dedi dr. Antibiyotige gerek yok bunu kullan dedi. Yani mutlaka bilgisi dahilindedir. En fazla 5 gun kullan demisti

Gecende bi arkadas sormuştu bebekleriniz neler soyleyebiliyor diye benim kiz sadece babababa diyor cikarttigim bazi sesleri taklit ediyor onun disinda hicbir sey yok dr.a da sormadim degil yani oda biraz kızdı acele etmeyin her cocuk farklidir bazi cocuk gec konusur diye

benim doktor peditusuaasla verme diyor ama saglik ocagi gecen gun yazmisti bende verdim ve bugun burunlar cesme yine vericem malesef

yok kizlar ben umidi kestim ,ben bu gidisle senede bir gece bile uyuyamam:))
sumuklu ,salyali,mendilli berbat bir gece gecirdik ya yeni atlattik biz .kucuk oglum 29ekim calismalarinda hep bahcedeydi ,iki gun once getirdi hastaligi zaten yavrum eve getirir ,kendi ayakta atlatir biz perisan oluruz...yagmur un burnu cesme olmus resmen.ya bukadar sumuk nasil kucucuk burundan cikar ,sastim inanın ...cumartesi dogum gunumuz insallah duzeliriz

Günaydın kızlar, benim kızımında gözü kanlanmış ama kıpkırmızı dünden beri. bi yere çarpsa acır ağlar o yok. başke ne olabilirki. hastayken kanlanırdı hep. yine mi hastalanacak acaba aşırı mız mız ya

gecmis olsun canim iki gozu birdense hastalanacak olabilir ,bizimkide iki gundur gozlerinin altlari sisti hep korktum ama yeni iyiylesyik diye konduramamistim...tek gozuyse enfeksiyon kapmis olabilir

Gunaydinlar
Foto eklemede kisi siniri var ve o dolu maalesef...

Gece yavrum cok aglayarak kalkti .. sanki bogazliyorlar cigliklarla.
Bakalim bugun nasil olacak. isteyim anneme cok huysuzlanirsa surup ver dedim.
Ve bugun dahil pazartesiye kadar kina dugun kina duugn.. 2si de en yakinlarimiz cok fena ya. 4 gun ard arda bakalim nasil olcak

canim kiyamam ya resmen igneyle travma yasiyor cocuklar ..insallah rahat bir gun gecirir tatli kerem ...

Canim eski.usul ama sarimsak koklatmayi denedinmi.
Uyurken koy burnunun.yanina biraz ceksin kokusunu.

Insallah cabuk atlatir,illa kapacaklar biryerden tam grip zamani

Geçmiş olsun yağmur a aman Aksın burnu akmazsa daha skinti oluyo

Geçmiş olsun kötüyü cagirmayalim ins hastalık belirtisi değildir

Günaydın kızlar bütün yavrularımıza çok geçmiş olsun hastalık çocuktan çok anneyi yıpratıyor
Birde üstüne anne hastaysa daha fena oluyor
Bizimde 7 kasımda doğumgünümüz ama hastayım hiç enerjimde yok kutlamak için
Sanırım biraz gecikmeli olucak
Allah yardımcımız olsun

benim doktor peditusuaasla verme diyor ama saglik ocagi gecen gun yazmisti bende verdim ve bugun burunlar cesme yine vericem malesef
2 gundur veriyorum ihlamurla falan gececek gibi degil bunu vermezsem antibiyotik verecek yine dr zaten yeni bitirdik ilacı. Kizimin 3 gundur burnu cesme gibi bende hasta oldum annemdeyim burda da kazan bozulmus kalorifer yanmiyor haftasonu kardesimin düğünü var saka gibiyiz:)
Allah hepimize sifa versin en cokta kuzulara onlar gül gibi soluyor hasta olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…