- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.121
Maalesef...Of ya yine 2 kol 1 bacak mi valla çocuktan önce ben beter oluyorum aşı olunca şimdi nasıl kerem ateş huzursuzluk varmi
Cok.ama.cok.tesekkur.ederim...DonukPudra Mutlu yıllar bebişine. Ben bebişimin doğumgününde onu ilaçla bütün gün uyutacağım ve uyuyacağım.. Dün diş patlattı. 6. Dişi ve o da yamuk :) 15 gündür uyku yok öncesinde parmağı yaralandı uyku yok öncesinde bronşit oldu uyku yok... Geçen burnu akıyor demiştim ya akabinde öksürük başladı. Uyku derseniz hala yok... Geçen hafta öğlen 3 saat uyudu belliydi hasta olacağı... İki gün ve gecedir ateşli.. Bu gece de olursa yarın dra götüreceğim. Öksürük sesi tuhaf larenjit galiba. Bronşit de olabilir. İnşallah değildir. Bir huysuz bir huysuz yine huysuz. Yemiyor, yemek görünce öğürüyor, kimsede durmuyor... Abileri bu kadar huysuz değildi. İyi ki emiyor yoksa aç kalacak. Herşeye küsüyor. Yere uzanıp ağlıyor.. Her sesi mızmız tonda. İnat tavanda. Gece zaten yoktu gündüz de yok uyku 2 gündür. Ben zombiye bağladım... Aşı zaten ertelenecek. Biri pasta getirse de yesem cuma günü. Ama kimse gelmesin. Eşime hastalanınca huysuz derdim ama bu çocuk yok yok bu canavar bir tuhaf...
Ben kullandim gecenlerde nezle olunca kilosu orantisinda verebilirsin dedi dr.Iyi aksamlar arkadaslar. Dogum gunleri gelen kuzularin hayirli omurleri olur insallah Rabbim anali babali daha nice seneler gosterir mutluluk huzur ve saglikla :*
Peditus kullanan arkadaslar prospektuste 6yasindan kucukler kullanmasin yaziyor ya aklima takıldı dr.lariniz bu konu hakkinda bilgi verdi mi size. Biz 2 hafta once antibiyotik kullandık soguk alginligi icin o bitti tekrarladi hastalik simdi saglik ocagindaki dr peditus yazdi aklima takıldı simdi
Varsa link alabilir miyim?Oglusumun arkadaslarinin partilerini merak ediyorum fikir almak istiyotum daAyrı bi sayfa açmıştı arkadaşın biri ama oda sinirli kişi ekleniyodu sanirim
Gunde 3 defa yarim olcek dedi dr. Antibiyotige gerek yok bunu kullan dedi. Yani mutlaka bilgisi dahilindedir. En fazla 5 gun kullan demistiBen kullandim gecenlerde nezle olunca kilosu orantisinda verebilirsin dedi dr.
Aferin de de mesela 6yas alti onerilmiyor ama dr lar veriyor.. peditus etkili bir surupmus
Varsa link alabilir miyim?Oglusumun arkadaslarinin partilerini merak ediyorum fikir almak istiyotum da
Dene kesinlikle canım ama cokkk yorucu oluyo baştan soyleyimoyuncaklarla denedim ama topla hic denemedim birde onu deniyim valla yemek yesin diye insanin butun sirti agriyor ,sebeklik yapmaktan:))
benim doktor peditusuaasla verme diyor ama saglik ocagi gecen gun yazmisti bende verdim ve bugun burunlar cesme yine vericem malesefIyi aksamlar arkadaslar. Dogum gunleri gelen kuzularin hayirli omurleri olur insallah Rabbim anali babali daha nice seneler gosterir mutluluk huzur ve saglikla :*
Peditus kullanan arkadaslar prospektuste 6yasindan kucukler kullanmasin yaziyor ya aklima takıldı dr.lariniz bu konu hakkinda bilgi verdi mi size. Biz 2 hafta once antibiyotik kullandık soguk alginligi icin o bitti tekrarladi hastalik simdi saglik ocagindaki dr peditus yazdi aklima takıldı simdi
gecmis olsun canim iki gozu birdense hastalanacak olabilir ,bizimkide iki gundur gozlerinin altlari sisti hep korktum ama yeni iyiylesyik diye konduramamistim...tek gozuyse enfeksiyon kapmis olabilirGünaydın kızlar, benim kızımında gözü kanlanmış ama kıpkırmızı dünden beri. bi yere çarpsa acır ağlar o yok. başke ne olabilirki. hastayken kanlanırdı hep. yine mi hastalanacak acaba aşırı mız mız ya
canim kiyamam ya resmen igneyle travma yasiyor cocuklar ..insallah rahat bir gun gecirir tatli kerem ...Gunaydinlar
Foto eklemede kisi siniri var ve o dolu maalesef...
Gece yavrum cok aglayarak kalkti .. sanki bogazliyorlar cigliklarla.
Bakalim bugun nasil olacak. isteyim anneme cok huysuzlanirsa surup ver dedim.
Ve bugun dahil pazartesiye kadar kina dugun kina duugn.. 2si de en yakinlarimiz cok fena ya. 4 gun ard arda bakalim nasil olcak
yok kizlar ben umidi kestim ,ben bu gidisle senede bir gece bile uyuyamam:))
sumuklu ,salyali,mendilli berbat bir gece gecirdik ya yeni atlattik biz .kucuk oglum 29ekim calismalarinda hep bahcedeydi ,iki gun once getirdi hastaligi zaten yavrum eve getirir ,kendi ayakta atlatir biz perisan oluruz...yagmur un burnu cesme olmus resmen.ya bukadar sumuk nasil kucucuk burundan cikar ,sastim inanın ...cumartesi dogum gunumuz insallah duzeliriz
Geçmiş olsun yağmur a aman Aksın burnu akmazsa daha skinti oluyoyok kizlar ben umidi kestim ,ben bu gidisle senede bir gece bile uyuyamam:))
sumuklu ,salyali,mendilli berbat bir gece gecirdik ya yeni atlattik biz .kucuk oglum 29ekim calismalarinda hep bahcedeydi ,iki gun once getirdi hastaligi zaten yavrum eve getirir ,kendi ayakta atlatir biz perisan oluruz...yagmur un burnu cesme olmus resmen.ya bukadar sumuk nasil kucucuk burundan cikar ,sastim inanın ...cumartesi dogum gunumuz insallah duzeliriz
Geçmiş olsun kötüyü cagirmayalim ins hastalık belirtisi değildirGünaydın kızlar, benim kızımında gözü kanlanmış ama kıpkırmızı dünden beri. bi yere çarpsa acır ağlar o yok. başke ne olabilirki. hastayken kanlanırdı hep. yine mi hastalanacak acaba aşırı mız mız ya
2 gundur veriyorum ihlamurla falan gececek gibi degil bunu vermezsem antibiyotik verecek yine dr zaten yeni bitirdik ilacı. Kizimin 3 gundur burnu cesme gibi bende hasta oldum annemdeyim burda da kazan bozulmus kalorifer yanmiyor haftasonu kardesimin düğünü var saka gibiyiz:)benim doktor peditusuaasla verme diyor ama saglik ocagi gecen gun yazmisti bende verdim ve bugun burunlar cesme yine vericem malesef
cok saol canim ya duydum ama hic denememistim ,bari bugun deniyimCanim eski.usul ama sarimsak koklatmayi denedinmi.
Uyurken koy burnunun.yanina biraz ceksin kokusunu.
Insallah cabuk atlatir,illa kapacaklar biryerden tam grip zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?