- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.081
yok canim ya mecburuz cunku digerlerinin icinde ne oldugu belli degilki ,buyuklerdede oyle yapiyordum benAklima geldi o ama nimet ya oynamasi iyi olurmu diye dusundum .
Kafamda deli sorulaar
Resim atilan ayri biyer mi var ,ben kacirmisim.DonukPudra nice güzel yılları olsun yakışıklı Kerem'in
resim attığımız yerden doğum günü resimleri bekliyoruz herkesin
bizim doktorda kesin yaptir diyor ,birde ozel menenjit asisi var onu yaptiricam ben.sutude birden gecmicez ,mamayla bir az az baslicaz demisti.artik kontroller sık olmayinca ,bir sonraki kontrolu iple cekiyorumIs yerime gelen doktor var ona sordum 1 yas asilari hakkinda (otizme sebeb olur mu) , yaptir. Bi sorun olmaz dedi..bi de sut icin erken daha ama yavas Yavas menuye ekleyebilirsin dedi
CaYarin da 1 yas asimiz var aman ne guzel dimi
HEpinize tek tek cok ama cok tesekkur ederim....
G GCA dogum msjni ...beni aglattin. hey gidi zaman cidden akmis gitmis . Allaha cok sukur bin sukr. kucaklarimizi bos birakmadi.
HEpimiz arkadas sirdas dert ortagi olduk. iyi ki varsiniz.
YAkisiklim da sizleri opuyor teyzeleri.foto cekimi bazi aksiliklerden ertelendi bugun..
Ama parti time
Tesekkur ederiz cok sagol... darisi sizlere olsun...DonukPudra nice güzel yılları olsun yakışıklı Kerem'in
resim attığımız yerden doğum günü resimleri bekliyoruz herkesin
Tnxx... kiss Lisa for me ..
Amin.tesekkurler..DonukPudra canım oluşunun doğumgünü kutlu olsun nice huzurlu mutlu yaşları olsun
Valla cok duygulandim agladim cok sagol. o gunu tekrar yasadim geceden beri tuhaftim zaten. her uyandiginda Kerem gecen sene su saatte bu oldu vs diye dusundum hep. sabah da mesajlari gorunce koptum zaten.Ay canım yaa valla aradım buldum mesajını. Şuan düşünüyorum da cidden bizler burda çok şey paylaşıyoruz. İnşallah bir gün tanışırız da. Partiniz de iyi geçmiştir inşallah. Kerem beyin keyfı iyiyse gerisi önemli değil
Oo baya is halletmisin ins keyifli bi doğum günü olur tatli mira nin bizde ayni ne olsun dediğim gibi sadece fotoğraf çekimi olcak onu da ne zaman olursa ayarlamadik dahaCanım talasta fi Cafe var orayı ayarladım. Reklamcida afis, su şişe etiketi, pecetelik bastırdım. Magnet hediyelik yaptirdim. Kiyafeti dikildi. Ben kendime aldım. Bi pasta börek vs işleri var. Bide anı panosu yaptıracağım o kaldı. Sen de ne var ne yok
Ayrı bi sayfa açmıştı arkadaşın biri ama oda sinirli kişi ekleniyodu sanirimResim atilan ayri biyer mi var ,ben kacirmisim.Benim yaramaz yuzunden o kdar uzak kaldim kii
Oo baya is halletmisin ins keyifli bi doğum günü olur tatli mira nin bizde ayni ne olsun dediğim gibi sadece fotoğraf çekimi olcak onu da ne zaman olursa ayarlamadik daha
canim biz yirmisinde doktora gidicez ,doktor ozamana kadar baslama gelince anlaticam ,sute mamayla kademeli gecicez dedi .diger cocuklarimda sadece aksam yatarken sulandirip verdim ve yine gec gecmistim sonucta anlatildigi kadar yarari yok ,fazlasinin zarari var.Kızlar sütü nasıl vericez yani direkt mi
Birde market sütlerinden mi
Gece mi gündüz mü bir öğün mü
Çok soru sordum
canim bir yas asisini olan arkadaslarumdan bazilarinin cocugu cok agir gecirdi ,bazilarinin hafif ..sanirim bunye ve ayni anda dis cikarma olayi falan etkili...of ya bende yaptirmak istemiyorumvalla cnm ayrıntılar var onlar kaldı ama yapacak zaman bulamıyorum. ben fotoğrafçıyıda ayarladım. 12 kasım cumartesine. gerçi ben 1.yaş aşını unutarak o tarihe randevu almıştım. olmazsa aşıyı bir hafta erteliyim. bu aşı da çok etkili mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?