2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayy bilmiyorum ki iki ucu .... değnek derler ya o hesap işte. şimdi bide bu suriyeden gelen çocuklar düzenli aşı olmadan geldikleri için bi takım hastalıklar da yaygınlaşmış
sirf suriyelilerden gelip ,salgin olabilecek diue korkup yaptiriyorum ,bir cok hastalik hortladi diyorlarya

Bu gece de ateşli. İlaç verdim yeni. Bekliyoruz. Dra gittik bugün. Öğleden sonra sesi de gitti. Bronşiolit ama hafif dedi. Buharlara başladık. Sürekli öksürüyor. Bugün tüm gün sadece 30 dk uyudu. Pilli bebek diye sevdim bütün gün. Yemek yok uyku yok enerji maşallah. Viral salgın var dedi Dr. Ateşi sıklaşmazsa antibiyotik verme dedi. Zaditen yazdı. Yarın 1 ay olacakmış önceki gidişimiz. Ayda 1 bronşit mi olur yaw...

Selamlar herkeslere..
Bugün 1 yaş aşılarını yaptırdım kızımın, önce ki günde hastanede 1 yaş kontrolüne gitmiştik. Genel olarak iyi durum Allah'ın izniyle. Kan vermiştik işte yarında onun sonucuna gideceğim hastaneye. 2 gündür delik deşik oldu kızım, bi gün kan verdik onun yorgunluğu bigün aşılarını yaptırdık onun yorgunluğu.. İnşallah gecemiz iyi geçer.. Şuan çocukları uyutmaya çalışmakla meşgulüm, kendimde uyumayım diye telefondan zaman geçiriyorum

gecmis olsun cok zor minnaklar hasta olunca ..evde buyuk kardesler olunca surekli hasta oluyorlar insallah agir gecmez antibiyotiksiz atlatirsiniz

gecmis olsun insallah iyi gecmistir geceniz ...kan tahlili rutin kontrol icinmi yapildi?

gunaydin kizlar
mumkunse uzun bir sure salya sumuk gormek istemiyorum ya bu bizim ikinci uykumuz ,perisanligi dusunun artik...

birde dun aksam altini alirken vajinasinin hemen ustunde yesil renk koyu akinti gordum basina gelen varmi?enfeksiyondan supheleniyorum ,sabahtan cisini alcam,dedemizle tahlile gomdericem

Günaydın canım. Geçmiş olsun yok gelmedi bilmiyorum yani. Tahlil yaptır bi bakalım ne çıkacak.

Benim kiz bu gece hepten sapıttı
Sabaha kadar memedeydi. Kafası memeden düştüğü anda da çığlık çığlığa kaldı. Ne yapacağımı şaşırdım. Doymuyor mu bu çocuk gerçekten bilemedim. Bana bisi deyin ne yapayım? Formül mama mi vereyim gece biberon alır mı onu da bilmiyorm. Ya gerçi.

Benim oğlan yaklaşık 2 aydır öyle. Yalancı meme kullanmadı beni kullanıyor. Diş ilk sancı yaptığında uzun süre böyle gitti.. Gece cicibebeli süt denedim aldı. Pirinç unu muhallebiyi cıvık yapıp biberonla dene ama memede uyumak tiryakilik bence. Çözüm olur mu bilmem..

Günaydın canım. Geçmiş olsun yok gelmedi bilmiyorum yani. Tahlil yaptır bi bakalım ne çıkacak.
sabahtan beri cisini almak icin ugrastim ,hep disina yapti sonunda iki damla aldim ,goturdu dedesi ,aklima takilacagina yaptirmaj en iyisi...

canim kelin merhemi olsa kendine surer misali ben bulamadim caresini bence tamamen aliskanlik .yinede mama verip tok yatirmayi dene en azindan aklinda kalmaz ,basta uyuyor simdu uyumuyorsa acliktan olabilir .benimki hep boyle oldugu icin tamamen emme muptelaligi diyorum artik

Canim bende hersey denedim iyice doyurdum emzirdim yok sabit 2 saate bir uyanir emer yatar aliskanlik oldu meme de uyumak

kizlar oyuncak onerim var ,şu iki katli tamir masasi setleri bizim favorimiz ,yanliz basina vakit gecirmiyor tabii ama cok keyif aliyor .tamir aletlerini kaldirdim ,yerine sevdigi oyuncagi koydum ,caydanlik ,top ,cay kasigi faln ,comeliyor tutunup kalkiyor ,boyuda tam ona gore ,alt rafina oyuncaklarini sakliyor ....tabii en guzeli uzerinde plastik vidalarin gececegi delikler var ,kendisi buyuk plastik vidalari takip cikarip duruyor

Kizlar bu konu konusulmustur ama ben hala net bir cevap bulamadim kafamda.
Balik vermeye basladinizmi.
Peki.bu bebeler emiyor/mama aliyor ee ne yapacaz
aksam balik yese, yatarken mama versem zarari olmazmi?

O kadar kurcaliyorki kafami su balik konusu of.
Hadi yogurt falan vermem ama mama icmesi lazim aksam uykusu icin.

Canım ben de korkarak veriyorum ama oturduğum semtte ki balıkçıdan bebeğe vericem en tazesi olsun diye alıyorum.geçen hafta ızgara da çipura verdim.elimde ezerek parça parça verdim.o gün yoğurtlu gıda vermedim sıkıntı olmadı.yatarkende irmikli muzlu muhallebi yemisti

Of aglama noktasina geldim gercekten
Balikci pek yok buralarda, dondurulmus aldik.

Cok.moralim bozuldu ya , daha vermesemmi

Merhaba kizlar
Bizde de burun akintisi hapsuruk basladi.
Dun kina vardi 40dk durdk surekli agladi. eve geldik 10da uykusu sapitti 1e dek oturdu.sonra saat basi vikk vik.
Ust damaklar hala patlamadi dr bile sokta.bembeyaz uclari sivreldi vampir gibi ama damak delinmedi. az once peditus verdim nezle icin.
Bu aksam da kina var durmazsa yine yarinki dugune gtmicem

Gürültü de rahatsız etmiş olabilir. Yüksek ses olunca bebeler anlamıyor tedirgin oluyorlar. Ruh hali sabaha kadar sürmüş bebişin. Bu ara salgın varmış zaten. Cemiyet de kalabalık. Bulaşması kaçınılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…