2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar sisme morarmaya ne suruyorsunuz?
Cantada tasimak lazim birsey?
Kinada oglum yururken ayagi takildi sandayeye cok fena vurdu. 5dk ceviz gibi oldu morardi sonra zaten kalktik hemen. yarina gitmicem dugune. 2 gundur burnumdan geldi

Kinada oglum yururken ayagi takildi sandayeye cok fena vurdu. 5dk ceviz gibi oldu morardi sonra zaten kalktik hemen. yarina gitmicem dugune. 2 gundur burnumdan geldi
Offf geçmiş olsun canım ya nazara mı geldi yavrum zaten güzel çocuk illaki değmiştir
Aman boşver durmuyorsa gitme çocugun üzüleceğine seni mazur görsünler durmuyormuş madem
Ne sürülür hiç bilmiyorum ya buz falan koyulur genelde ama oda çantada durmaz

ne guzel dedin canim ya zaten dogum gunleri geldi ,hepimiz duygusala bagladik kendimizi:))ah ah ben hadi kizim az daha bekle diye yalvarip dururdum koca gobusumdeki yagmuruma.simdide hadi kizim bes dakika uyu diye yalvarip duruyorum:))

Ahh ne çektik be şu uykusuzluklarından
Sabır taşı olsa çatlar ama analık işte bir öf desek vicdan yapıyoruz
Geçen sabah eşim diyor ki :
Bu gece çok iyiydi dimi hiç kalkmadı
Oysaki saydım beş kere uyandı
beyfendi horlamaktan duymamış çocugun sesini
Birde memnun mutlu anlatmazmı sanki kendi emZirip koyuyor yerine
Uyusa da siz uyuyorsunuz uyumasa da
Neyin kafasını yaşıyorlar bilmem

Ben veriyorum cnm. Ama pek sevmiyor. Kuru geliyo diye herhalde. En son çorbasına kattım yedi tabi ben bi sevin bi sevin

Öyle 3 emici kanal lider hicbiseye benzemiyor. Hep sızdırılan. Eskilerden bulsam ben de alcam da yok işte

Ay masallah iyi yedi ya, kac gundur istahsizdi baligi nasil yediyse . Aynen bi lokma yeseler kendim sahsrn dunyalari yemis kadar oluyorum.

Yesinde artk corbada falan yerse yesin. Ama corbasida guzel oluyomudur hic yemedim ama tabi bu bebeler nerde ilginc tat hep ordalar :)

DonukPudra parkta oglumu kizin biri isirmisti, anneler orda zeytinyagi veya sivi yag sur demislerdi morarmazmis.
Sıvı yagdi sanirim , surmustum bende morarmamisti. Belki zaten morarmayacakti ama dene istersen . Nazara gelmistir minnak :/

Göz degmesine cidden inaniyorum artik bugun.neseliydi gulup el sallayip alkis yapiyordu. oyuncaklar koymuslar su parali binilenlerden ona bindirdik falan. bi anda oldu. oyle bariz.ayaginin takilacagi birsey de yoktu ama olacak oldu mu oluyor iste. cok uzuldu esim benden cok panikledi.
Eve gelene dek morarmisti
Aynen kinalarda gorundum yeter zaten. dugunde takiya.dek rezil edemicem cocugumu hic.esim gitcek yeyer
tutkku zeytinyagi evet ve kantaron yagi. ama.cantada iste olsaydi surcektim yarim.saate.gelene dek morardi. hos aninda sisme ile morardi zaten.de..
ALeo vera bitkisi var onu surdum .gece de kantron surdum artik.

Allahimmm bu kadar olur ayniii esimmmm....
Bgun iyi uyudu galiba dimi az kalktin diyor bazi gunler...
Hiiii az jalktimmm en azimiz bizim 5 defa bingo.
Ama beyfendi yorgunluk ve horlamadan duymuyor.
ALlah korusun gece bana bisi olsa dunya hali bu cocugu sen duymayacak misin ne olcak rezil olcak yavrum diyorum.

Canım geçmiş olsun. Mutlaka nazardir. Allah beterinden esirgesin. Benim arkadaşım küp şekeri islatip koyar hemen o kuruyup kendi dokulur. Ne şişme ne morarma bişey olmaz der. Ben hiç denemedim ama o kızına yapıyormuş ve faydasını görüyormus

Tesekkur.ederim. Allah betwrinden korusun.
Dr a sorduk merhem adi verdi

Reactions: GCA
Kızlar merhaba. Hepinize iyi haftasonlari olsun. Biz bugün 1 yaş kontrolüne gittik. Kızım 75 cm 9100 gr olmuş. Artık boy kilo önemli değil önemli olan mental gelişimi dedi. Bundan sonra yasaklı yiyecek yok herşey yiyebilir dedi. Mamayı bırakıp süte geçin dedi. Günde 400 mlye kadar süt içebilir. Yalnız süt gün içinde değil sabah erken yada gece yatarken olsun dedi. Bütün vitaminleri kesiyoruz. Artık yediğinden almasını istiyorm dedi. Kan tahlilini 15.ayda yapalım hem haftaya aşısı var iki kere yipranmasin 2 kere dedi. Birde 15 ayda özel aşı var dedi. Bide göz muayenesine götürebilirsiniz bu ara dedi. Devlet öneriyomus

Bizim de dündü. Ama kimsenin gözü pasta görmedi. En son anakucağında yarı oturarak uyuttum. Sürekli sallaya sallaya. 45 dk Tek uykusu o oldu. Bugün azıcık iyi. En azından kusmadı ve ateşlenmedi... Foto için çok var..

M mambur yagmur iyiki dogdun kuzucuk omur boyu saglikli,mutlu senelrini olsun....
cok tesekur ederiz kasim teyzemiz cok duyguluydum bugun ya ilaclarla zor bela gecen yil bugune kadar aceleci kizimi karnimda tutmustum ...uc ayim dogum sancilariyla gecmisti rabbime sukur aldim kucagima kokladimya cok sukur

senin prensesinde dogum gunu kutlu olsun canim benim hergununuz el ele, dizdize dogum gunu tadinda olsun insallah

minnagin dogum gunu kutlu olsun rabbim hergununu mululukla neseyle ve sizinle gecirmesini nasip etsin

kizlar bugun kizima dogum gunu hediyesi olarak ,dedeye annaneye bir saat birakip kendime uzun bir banyo yaptim ...eminim ben kendime bakip iyi hissedersem kizima daha faydali olucam ,ona en iyi hediye benim kendimi toplamam olacak ... sanki oda anladi ...bide guzel bir pasta tabii kremasini eline avuclayip yalamayi tercih etti...salya sumuklu bir pastaydi ..ondan guzeldi galiba:))simdi uykusuzluktan yakiniyorum ama dusunuyorumda kizimin gelmesini oyle korkuyla bekledimki rabbime sukur gecen yil dokundum ona....

bugun hep dizlerini optum ,optum cunku karnimdayken hep dizlerini karnima yaslar desecek gibi bastirirdi ,gecelerce o diz kapaklarini ovarak dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…