- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.201
Offf geçmiş olsun canım ya nazara mı geldi yavrum zaten güzel çocuk illaki değmiştirKizlar sisme morarmaya ne suruyorsunuz?
Cantada tasimak lazim birsey?
Kinada oglum yururken ayagi takildi sandayeye cok fena vurdu. 5dk ceviz gibi oldu morardi sonra zaten kalktik hemen. yarina gitmicem dugune. 2 gundur burnumdan geldi
ne guzel dedin canim ya zaten dogum gunleri geldi ,hepimiz duygusala bagladik kendimizi:))ah ah ben hadi kizim az daha bekle diye yalvarip dururdum koca gobusumdeki yagmuruma.simdide hadi kizim bes dakika uyu diye yalvarip duruyorum:))
Ben veriyorum cnm. Ama pek sevmiyor. Kuru geliyo diye herhalde. En son çorbasına kattım yedi tabi ben bi sevin bi sevin
Öyle 3 emici kanal lider hicbiseye benzemiyor. Hep sızdırılan. Eskilerden bulsam ben de alcam da yok işte
Aynen yenilemeye calistikca daha berbat hal aliyor bezler. Degistirip durmasalsr keske iyiydi eskiler.Öyle 3 emici kanal lider hicbiseye benzemiyor. Hep sızdırılan. Eskilerden bulsam ben de alcam da yok işte
Göz degmesine cidden inaniyorum artik bugun.neseliydi gulup el sallayip alkis yapiyordu. oyuncaklar koymuslar su parali binilenlerden ona bindirdik falan. bi anda oldu. oyle bariz.ayaginin takilacagi birsey de yoktu ama olacak oldu mu oluyor iste. cok uzuldu esim benden cok panikledi.Offf geçmiş olsun canım ya nazara mı geldi yavrum zaten güzel çocuk illaki değmiştir
Aman boşver durmuyorsa gitme çocugun üzüleceğine seni mazur görsünler durmuyormuş madem
Ne sürülür hiç bilmiyorum ya buz falan koyulur genelde ama oda çantada durmaz
Ahh ne çektik be şu uykusuzluklarından
Sabır taşı olsa çatlar ama analık işte bir öf desek vicdan yapıyoruz
Geçen sabah eşim diyor ki :
Bu gece çok iyiydi dimi hiç kalkmadı
Oysaki saydım beş kere uyandı
beyfendi horlamaktan duymamış çocugun sesini
Birde memnun mutlu anlatmazmı sanki kendi emZirip koyuyor yerine
Uyusa da siz uyuyorsunuz uyumasa da
Neyin kafasını yaşıyorlar bilmem
Kizlar sisme morarmaya ne suruyorsunuz?
Cantada tasimak lazim birsey?
Kinada oglum yururken ayagi takildi sandayeye cok fena vurdu. 5dk ceviz gibi oldu morardi sonra zaten kalktik hemen. yarina gitmicem dugune. 2 gundur burnumdan geldi
Tesekkur.ederim. Allah betwrinden korusun.Canım geçmiş olsun. Mutlaka nazardir. Allah beterinden esirgesin. Benim arkadaşım küp şekeri islatip koyar hemen o kuruyup kendi dokulur. Ne şişme ne morarma bişey olmaz der. Ben hiç denemedim ama o kızına yapıyormuş ve faydasını görüyormus
cok tesekur ederiz kasim teyzemiz cok duyguluydum bugun ya ilaclarla zor bela gecen yil bugune kadar aceleci kizimi karnimda tutmustum ...uc ayim dogum sancilariyla gecmisti rabbime sukur aldim kucagima kokladimya cok sukur
aynen canim yavvalla ayaklariyla dalmadiklarina sukretmek lazim :))Bizde dun kutladik, kizim elleriyle daldi pastaya..
minnagin dogum gunu kutlu olsun rabbim hergununu mululukla neseyle ve sizinle gecirmesini nasip etsinBizim de dündü. Ama kimsenin gözü pasta görmedi. En son anakucağında yarı oturarak uyuttum. Sürekli sallaya sallaya. 45 dk Tek uykusu o oldu. Bugün azıcık iyi. En azından kusmadı ve ateşlenmedi... Foto için çok var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?