2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecmis olsun canim salgin var galiba herkes hasta.kinada terleyip disari ciktiysaniz hafif usutmustur peditus ilerletmiyor hastaligi

canim ya birturlu yazamadim cuma ya cocuklar telefonu veremediler birturlu:))anne sutu vermedigim icin bilmiyorum ama mama yi doktoruma sormustum ,mamanin yogurt ,sut urunleriyle alakasi yok dedi ,rahatlikla ver mamayi dedi ama benim icim hic rahat etmiyor vermiyorum...kesin garanti olsun korkarim diyorsan baliktan sonra dort saat gecmesi lazim

cok gecmis olsun ,bol ilik seyler icir canim insallah hemencik atlatirsiniz

Anne sütünün bir zararı yok diye biliyorum ben. balığın taze olmasına dikkat etmeli ama tabiki. ben balık yediğinde yalnızca yoğurtlu ürün vermiyorum.

Gecmis olsun canim salgin var galiba herkes hasta.kinada terleyip disari ciktiysaniz hafif usutmustur peditus ilerletmiyor hastaligi

cok gecmis olsun ,bol ilik seyler icir canim insallah hemencik atlatirsiniz
Sagolun kizlar bakalim insallah.
Izmirin havasi da cok dengesiz . sabah soguk oglen sicak valla bu havada hasta olmamak kacinilmaz . insan ne giycegini sasiriyor. umarim ilerlemez insallah.
Napalim tek buyuk hastaliklari grip nezle olsun...

tutkku ben emziriyorum dr bana haftada 1 gun mutlaka taze balik yemesini soyledi.

Canim istersen once kendin ye bi bak tadina sonra bebise pisirirsin

Anne sütünün bir zararı yok diye biliyorum ben. balığın taze olmasına dikkat etmeli ama tabiki. ben balık yediğinde yalnızca yoğurtlu ürün vermiyorum.

Sagolun kizlar cevaplar icin.
Keske oglen ona ayri pisirseydimde aksama kadar biraz vakit gecseydi. Neyse artik yatarken bende irmikli bisiler hazirlarim , sutsuz uyumazmis.birde simdi :)
Aynen nereye kadar kacalim artik vermemiz gerek haftada 1 baligi, iki haftada 1e bile raziyim.
Insallah bir zarari olmaz bakalim.

Hi birde demin aklima geldi pankek yapmistim , 1 tane yedi ordaki sutun etkisi gecek herhalde aksama kadar ya diimi?
Allahim zaten pimpirikliydim,simdi iyice sapitiyorum

Bu arada cok gecmis olsun DonukPudra insallah cabucak atlatir ilerlemeden. Dedigin gibi grip olsun sadece dertleri, Allahin izniyle gececek insallah

Ayrica M mambur sen mi demistin proma nin yeni sizdirmaz bezlerini?hangisi onlar??link atar misin? nette baktim goremedim

3 emici kanallisi var yeni. Onlarimi diyosun?
Onlardan memnun degiliM, aksam yine kakadan sonra islatmisti kendini.
2.defa oluyor bu, bugun normal 3 emici kanalsiz olanlardan buldu aldi esim 2 paket, herhalde artk hep bu yenilerden gelir bulmusken alalim dedik.

Bi cikarsaydik su bezleri artik ya, yazin iyiydi atiyoduk bezi biraz ama simdi surekli bezli

Hic bilmiyorum ki gecen kizlar konusmustu. ben netten cok almistim bi ara bitmek uzere de yeni almam lazim bu pampers yesil paketlerin yenilerinde bel kisminda bosluk tasma yapiyo denmisti ya ondan dedim.
Hayirli o gunlerde gelecek insallah

Hic bilmiyorum ki gecen kizlar konusmustu. ben netten cok almistim bi ara bitmek uzere de yeni almam lazim bu pampers yesil paketlerin yenilerinde bel kisminda bosluk tasma yapiyo denmisti ya ondan dedim.
Hayirli o gunlerde gelecek insallah

Evet biz konusmustuk.
Pampers aktif bebek yenilendi. 3 emici kanalli olmus ondan memnun degilim.
Eski hali daha iyi emiyordu bence

Anneler günde kaç kez bebeginizi emziriyorsunuz. Benimkisi ek gıdayı reddediyor. Günde iki ögün veriyorum ama cok az yiyor. Acaba cok mu emiyor da o yüzden yemek istemiyor.

İlk 5 aya kadar 3 4 5 saatte bi kalkiyoruz cnm
5 aydan sonra değişti huyu. Gittikçe de azaldı uyku aralığı. Tok da yatırıp uyutsam yine yapacağını yapıyor geceleri.

Ben veriyorum cnm. Ama pek sevmiyor. Kuru geliyo diye herhalde. En son çorbasına kattım yedi tabi ben bi sevin bi sevin

Canım balık tazeyse bi sorun olmaz yoğurtlu sütlü ürünlerin yenilmesinde deniyor. Ben o yüzden çok takılmıyorum artık yoksa bu soruların sonu gelmiyor. Ayrıca pankekteki süt pişmiş süt hiçbisi olmaz o kdr da dert etme.

Son düzenleme:
Öyle 3 emici kanal lider hicbiseye benzemiyor. Hep sızdırılan. Eskilerden bulsam ben de alcam da yok işte

Anneler günde kaç kez bebeginizi emziriyorsunuz. Benimkisi ek gıdayı reddediyor. Günde iki ögün veriyorum ama cok az yiyor. Acaba cok mu emiyor da o yüzden yemek istemiyor.
Ben çok saymıyorum ne zaman isterse emiyor. Genelde soyle; sabah uyanınca kahvaltidan once, oğle uykusuna yatarken, ogle yemeğinden bi sure sonra, ikinci uyku zamanı tekrar, aksam yemeğinden bi süre sonra, gece uykusuna yatarken ve tüm gece.. aralarda da ana ve ara yüklerini yiyo. Tabi bazen reddediyor..

Teşekürler. Gece emzik yerine kullanılan bir ben degilmişim anlaşılan

gecmis olsun insallah iyi gecmistir geceniz ...kan tahlili rutin kontrol icinmi yapildi?
Teşekkürler..
Şükür sorun olmadı, biraz sık uyandı emmek için..

Kan tahlili evet 1 yaşına girince rutin genel bir kontrol için yapıldı..

Kan değerleri çok iyi çıkmamış, 1 ay ilaç kullancaz tekrar kontrol edilecekmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…