- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.221
Allah hayirli saglikli omurler versin..Bizim de dündü. Ama kimsenin gözü pasta görmedi. En son anakucağında yarı oturarak uyuttum. Sürekli sallaya sallaya. 45 dk Tek uykusu o oldu. Bugün azıcık iyi. En azından kusmadı ve ateşlenmedi... Foto için çok var..
Merhabalar... bir günlük menü veya özel besleyici mama tarifi olan var mı? geçen nette gördüm ruseym denen birşey varmış. kullanan var mı açaba bir yaş oluyorlar artık bizim yediklerimizden az yağ ve az tuzlu olmak şartı ile yiyebilirler deniyor ama ben daha tam başlayamadım... benim günlük menim
Sabah yumurta sarısı peynir( bu ara reddediyor ama )
Tarhana çorbası
Sebze püresi zeytinyağı ekliyorum ( gün aşırı kıyma ilaveli yapmaya çalışıyorum )
Meyve püresi
Yoğurt
Gece formül mama içiyor
Bazı günler mercimekli püre yapıyorum
BAZEN irmikli meyve püresi yapıyorum
Pekmez veriyorum
Bir de eline ekmek alıp kendi kendine yemeyi seviyor.
Acaba eksik kalan neler var? mesela pirinçunu pişirip meyve püresi ekledim yemedi. bana şeker kat yer dediler büyüdü artık falan ama ben şeker katmayı doğru bulmadım.
Acaba beslenme ile ilgili doğru bildiğim yanlışlar veya yanlış bildigim doğrular var mı?
Tüm kasim bebeklerinin güzel yavrularımızin doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Canım zeytin fln da verebilirsin biz 9 aydan beri yumurta beyazina geçtik. Parça et tavuk bulgur pilavı. Artık herşey olur. Hafta da bir balık. Ben buğday ruseymi kullanıyorum. Marketten aldım. Hergün kullanımıyorum. Yogurdunun içine yada yumurtayı omlet gibi yapıp onun içine katıyorum. Çok faydaliymis diye duydum.
Bız önüme pasta koycaz askılı pantolon üst çıplak bide papyon takıcam artık pastayı neyaprsa ole bi çekin düşünüyorumDonukPudra geçmiş olsun canm
Kızlar 1 yas için fotoğraf cekenler nasıl cekeceksiniz sadece bebisler mi olcak sizlerde cekicek misiniz
Daha doğrusu değişik önerileri olanlar var mi
Ben bu aralar yarım muz ile bir tane trabzon hurmasını blendırdan gecirip veriyorum oldukca yararlı bi meyve oldugunu biliyorum.köfte patatesi cok seviyo onu yapıyorum.mercimek corbası sulu köfte balık favorı yemeklerimiz.Merhabalar... bir günlük menü veya özel besleyici mama tarifi olan var mı? geçen nette gördüm ruseym denen birşey varmış. kullanan var mı açaba bir yaş oluyorlar artık bizim yediklerimizden az yağ ve az tuzlu olmak şartı ile yiyebilirler deniyor ama ben daha tam başlayamadım... benim günlük menim
Sabah yumurta sarısı peynir( bu ara reddediyor ama )
Tarhana çorbası
Sebze püresi zeytinyağı ekliyorum ( gün aşırı kıyma ilaveli yapmaya çalışıyorum )
Meyve püresi
Yoğurt
Gece formül mama içiyor
Bazı günler mercimekli püre yapıyorum
BAZEN irmikli meyve püresi yapıyorum
Pekmez veriyorum
Bir de eline ekmek alıp kendi kendine yemeyi seviyor.
Acaba eksik kalan neler var? mesela pirinçunu pişirip meyve püresi ekledim yemedi. bana şeker kat yer dediler büyüdü artık falan ama ben şeker katmayı doğru bulmadım.
Acaba beslenme ile ilgili doğru bildiğim yanlışlar veya yanlış bildigim doğrular var mı?
Tüm kasim bebeklerinin güzel yavrularımızin doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Portakal suyu denemedim. Mandalina pişik yaptı. Biraz durdum yine denedim yine pişik yaptı. Sanırım bu kış cok tuketemeyiz. Narı da vermedim hiçTeşekkürler
Ben de ruseym deneyeceğim. Portakal veya mandalina suyu veriyor musunuz
1 yaş doluyor kırmızı meyveler mesela nar suyu denesek nasıl olur acaba. Nar kabızlık yapiyormus ama artık yavaş yavaş baslarim
Bız önüme pasta koycaz askılı pantolon üst çıplak bide papyon takıcam artık pastayı neyaprsa ole bi çekin düşünüyorum
Canım eşimin abisi çekecek düğün fotoğrafları cekiyo normalde atarim buraya da resim senin hazırlıklar nasıl gidiyoCnm ayarladin mi fotoğrafci
Bu ara var bir şey bu çocuklarda15 20 dkya bı uyanıoruz gunduz bı kere uyuo bı cocuk neden uyumaz kı ???
Teşekkür ederim canm cevabın için güzel bi fikirBız önüme pasta koycaz askılı pantolon üst çıplak bide papyon takıcam artık pastayı neyaprsa ole bi çekin düşünüyorum
Yok evde çekim olcakTeşekkür ederim canm cevabın için güzel bi fikir
Peki stüdyo çekimi yapcak misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?