- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.661
Ben vermiyordum canım hemde hiç ama artık saklayıp duramıyorum :))malum ev kalabalık ..mesela bugün abisinin öğretmenler günü kutlamasına gittik ,pasta kestiler .zaten zar zor yetiştik ,Evde yedirmeye çalıştım ama yemeğini yemedi .mecbur orada herkesle azda olsa pasta yedi .malesef öğlen yemeğini eve gelince yemedi.çok sinir oldum .karnını tüm gün doyurmasi önemli çünkü ozaman Gece acikmiyorlar .tatlı şeyler istahlarini kesinlikle kesiyorKızlar minnaklar tatlı pasta gibi şeyler veriyomusunuz? Ya da sizin disiniz da birileri veriyomu? Ya ben hiç vermemeye çalışıyorum. Fakat bi arkadaşım var minik minik tattiriyor. Kızım da biliyor onun tatlı bisiler verdiğini masada yemek varsa o da evdeyse hemen onun kucağına koşuyor mama mama diye.aslında bi yandan hoşuma gidiyor bi yanımda hep düşünüyor günü kurtarıyoruz verme diyorum ama dinleyen kim
Kızlar minnaklar tatlı pasta gibi şeyler veriyomusunuz? Ya da sizin disiniz da birileri veriyomu? Ya ben hiç vermemeye çalışıyorum. Fakat bi arkadaşım var minik minik tattiriyor. Kızım da biliyor onun tatlı bisiler verdiğini masada yemek varsa o da evdeyse hemen onun kucağına koşuyor mama mama diye.aslında bi yandan hoşuma gidiyor bi yanımda hep düşünüyor günü kurtarıyoruz verme diyorum ama dinleyen kim
Ishal oldu hep hemde pisik le birlikte hatta kakasinin kokusu bile değişiyor :))azilarida çıkarırken çok kaşıntı oldu ,eli hep agzindaydi ,İki gün durmadan kusturdu kendini ,korkup doktora bile gittim:))
Ben de hiç şekerli bisi yapıp vermedim. Evde tatlı vs pişiriyormiyorum zaten. Doğal şeker hep yani.. meyvenin sebzeninkiyle gitmeye çalışıyorum. Fakat işte gel görki birileri verince de önlemeye çalışmama ragmen bir iki bir iki yemiş oluyor.. Ama ben dayanabildigim kadar dayanacagim yine de tabi..Cnm ben vermiyorum. daha doğrusu bunun için büyük çaba sarfediyorum. başkaları hemen vermeye çalışıyor. ben vermiyorum diyorum. hatta geçen bi yerdeyiz ben vermedim kadın diyoki büyünce zaten yiyecek amaan nolur ki. dedim şimdi patron benim. engel olduğum kadar olayım. kızım da tatlılara pek bayılmıyo. ama geçen bi arkadaşımdaydık minik kurabiye o kadar istedi ki dayanamadım verdim.. şekeri fln azdı Allahtan
Anladım canım. Senin evde kalabalık biri yemese diğerinde görüyordur illaki.. neyse dayan mamburBen vermiyordum canım hemde hiç ama artık saklayıp duramıyorum :))malum ev kalabalık ..mesela bugün abisinin öğretmenler günü kutlamasına gittik ,pasta kestiler .zaten zar zor yetiştik ,Evde yedirmeye çalıştım ama yemeğini yemedi .mecbur orada herkesle azda olsa pasta yedi .malesef öğlen yemeğini eve gelince yemedi.çok sinir oldum .karnını tüm gün doyurmasi önemli çünkü ozaman Gece acikmiyorlar .tatlı şeyler istahlarini kesinlikle kesiyor
Geçmiş olsun canım. Bizimki de bir haftadır azı çıkartmaya calisiyor ne bulursa ağızda arkaya doğru sokuyor sonra da oguruyor..Ne zaman çıkar bu azı dış acaba daha surer mi?cnm yaa azılar çıkarken mi oluyo demek. benim kızın aşırı salyası olmadı şimdiye kadar. ama son 2 haftadır öyle salyalı ki
el ağızda hep. annemde aradıki şimdi kızım mira acayip ishal yaptı die. gerçi diğer dişlerde de ishal olmuştu ama dünde aşı oldu ya oda yapmış mıdır diye korktum açıkçası
Bizim azilarda oldu canım .disten suphelenmistim ama emin olamadım doktorda gittim ,birşey çıkmadı .azilar çıkarken yavrum perişan oldu .iyice arkalar kasındığı icin herşeyi ağzına aldı hem çok kustu hemde mikrop alıp ishal olducnm yaa azılar çıkarken mi oluyo demek. benim kızın aşırı salyası olmadı şimdiye kadar. ama son 2 haftadır öyle salyalı ki
el ağızda hep. annemde aradıki şimdi kızım mira acayip ishal yaptı die. gerçi diğer dişlerde de ishal olmuştu ama dünde aşı oldu ya oda yapmış mıdır diye korktum açıkçası
Canım Rabbim kolaylık versin ,calisirkende çok zor oluyordur.yok canım bizim bebelere hiç bişey kar etmez .ben bazen diyorum atarax falanmı denesek:))Merhaba kizlar
Nasilsiniz?
Allahim ben bu cocuga rezene anason vercem umudum yok ama denicem.
Uykusuzlik ve is de eklenince bittim resmen.
Dun gece hele yarim saate bir sabaha dek. sinirden oturup aglayacaktim.
Dün büyük bebeler çikolata larını alıp odaya geçip ,kapılarını örtüler.bizim cadida peşlerinden gidip kapıya vuruyor .bende mutfak topluyorum sonra baktım ses soluk yok.Bir gittim ki bunuda aralarına oturtmuslar ,eline bir parça çikolata vermişler ,yalanıp duruyor .anam saç baş perişan ellerini yalayıp duruyor:))dedim niye veriyorsunuz hani tatlı vermicektik ,kiyamamislar :))Anladım canım. Senin evde kalabalık biri yemese diğerinde görüyordur illaki.. neyse dayan mambur
Ben anason aldım ama ole beklediğim etkiyi yaratmadi humana gece çayı var onu bence onu deneMerhaba kizlar
Nasilsiniz?
Yerim sizi ya kardes candir ben çok kati değilim açıkçası fazla olmamak kaydıyla yediklerimizin tadına baktiriyorumDün büyük bebeler çikolata larını alıp odaya geçip ,kapılarını örtüler.bizim cadida peşlerinden gidip kapıya vuruyor .bende mutfak topluyorum sonra baktım ses soluk yok.Bir gittim ki bunuda aralarına oturtmuslar ,eline bir parça çikolata vermişler ,yalanıp duruyor .anam saç baş perişan ellerini yalayıp duruyor:))dedim niye veriyorsunuz hani tatlı vermicektik ,kiyamamislar :))
Canım ben doktora sordumMerhaba kizlar
Nasilsiniz?
Tesekkurler. disler cikarken ateş yapiyo bizim 10 gun sonra felan cikiyo disler sanirim cikarma suresi degisiyoGünaydın herkese,
Hayırlı olsun minnakın dişleri, diğerlerinide sıkıntısız çıkarır inşallah:) Oğlumun diş etlerindeki kabarıklık 1 aydır var ama daha bir şey çıkmadı. Ne zaman çıkar sizce?
Tesekkurler. amin insallah rahat cikar ateş yapiyo bizim disler cikarken, ise baslayinca zaman bulamiyorum girmeye kardesim bile diyo aramiyosun saat farkida olunca zor oluyo mira'ya opucuklerMerhaba canım. İşe başladın özlettin kendini. Dişleriniz hayırlı olsun. Darısı alt dişlere olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?