- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.621
Çok tesekkur ederim canım. Güzel dualarina amin inşaallah.. oğlum da tüm kasım bebekleri gibi bu aralar huysuz teyzesi. Dış çıkarıyor ağzı falan yara oldu hep. Annesi de tam ilgilenemiyor :/ iyi olur insaallah her şey..canım hep aklımdasın inan. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah bitmiş gitmiştir. bir daha da uğramaz. miniğin nasıl. biliyoruz zor dönemdesin ama bizi bırakma habersiz.
Çocuklar hissiyatı enguclu canlilardir .Onlar herşeyi hisseder .oğlusun senin mucadeleni biliyor ve büyüdüğünde sana güçlü annem diye sarılacak .Hem ne anneler var yanibasinda olup ilgilenmeyen ..sakın sıkma canını zaten Kasım bebeleri hep huysuz :))Ne yapsan yaranamıyoruz:))Çok tesekkur ederim canım. Güzel dualarina amin inşaallah.. oğlum da tüm kasım bebekleri gibi bu aralar huysuz teyzesi. Dış çıkarıyor ağzı falan yara oldu hep. Annesi de tam ilgilenemiyor :/ iyi olur insaallah her şey..
Ne güzel dua ,Amin canım inşallahEn büyük sikintilarimiz çocuklarımızın minik yaramazlıkları olsun inşaallah bundan sonra :)
canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleHerkese merhaba kızlar. En son burdan hastaligimi yazmış hepinizden dua istemiştim.
Tedavi bitti sukur. Çok zor günler geçirdim. Hala da devam ediyor zorluklar.
Ara ara girip okumaya çalıştım miniklerin yaramazlıkları dışında herkes iyi masaallah.
Ben de şuan bekleme surecindeyim. Birkaç hafta sonra kontroller başlayacak atlatmış miyim ona bakılacak. Ve ben yine hepinizden dua istiyorum. İnşaallah bu illetten kurtulayim..
Sizleri seviyorum hepiniz Allaha emanet olun yüzünü görmediğim,sesini duymadığım ama çok yakın hissettiğim güzel insanlar.
benim kızımda blendırdan geçirmezsem yemiyor atıyor ağzından bende bol sebzeli corba yapıyorum içinede bulgur yada kıyma atıyorum. onun dısında köfte makarna ısıra ısıra yiyor. menü konusuda sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormusum gibi geliyor banada:SKızlar ya azcık menü yazın da fikir olsun birbirimize
Mesela benimki sebze yemiyor eğer bir kaç tane karıştırıp blender yaparsam yarım kase yer
Nolcak böyle
Benimkide öyleydi ,saç yapısından kaynaklandığını ve sampuanlarin yaptığını söyledi doktorumuz ,mustela önerdi .çok pahalı ama gerçekten geçiriyor ve on aydır hala bitmediKızımda yine konak olmuş en son altı aylıkken olmuştu bissürü şey denemiştim o zaman en son kendi kendine geçmişti. hala olması normal mi acaba artık saçlar da uzadığı için fark etmek de zor
Maşallah bızdığa ,inşallah ateş olmaz .bizde dün olduk ,özellikle akşamüstü sürekli mizildadi .Aşımızı olduk,
Direndi, teyzesi kollarından ben bacaklarından tuttum, çok sıktı kendini.
3 üde bacaktan oldu.
77 cm 11.5 kiloyuz.
Ağladı çabuk unuttu, ebe 2 gün sonra bile dökünti ateş yapabilir canlı aşı olduğu için dedi.
Sonra kızımın kulaklarını deldirdim, ne zamandır istiyodum, babasını yeni ikna ettim, çok zorladı deldirdik, hemen eline açılmamış topitop verdik sakinleşti, çok tatlı oldu bebeğim.
Benim kızımda sebze yemiyor, yemek bile zor yiyor, açlıktan ölmesi lazım anca..
Saat 12.30 da köy tereyağında yumurta pişirdim yarımdan fazla birden azını yedi. Hiç bir şey vermiycem oyalansın diye bile 18.30 gibi babası gelince fırında sarı kanat pişircem inşaallah yer.
Böyle yapmaya çalışıyorum böle biraz yiyor
Bu arada kupeleriniz hayırlı olsun ,en iyisini yapmışsın çünkü büyüdükçe korkup delirmek istemiyorlar .Aman uzun bir süre cikarmada kapaanmasinAşımızı olduk,
Direndi, teyzesi kollarından ben bacaklarından tuttum, çok sıktı kendini.
3 üde bacaktan oldu.
77 cm 11.5 kiloyuz.
Ağladı çabuk unuttu, ebe 2 gün sonra bile dökünti ateş yapabilir canlı aşı olduğu için dedi.
Sonra kızımın kulaklarını deldirdim, ne zamandır istiyodum, babasını yeni ikna ettim, çok zorladı deldirdik, hemen eline açılmamış topitop verdik sakinleşti, çok tatlı oldu bebeğim.
Benim kızımda sebze yemiyor, yemek bile zor yiyor, açlıktan ölmesi lazım anca..
Saat 12.30 da köy tereyağında yumurta pişirdim yarımdan fazla birden azını yedi. Hiç bir şey vermiycem oyalansın diye bile 18.30 gibi babası gelince fırında sarı kanat pişircem inşaallah yer.
Böyle yapmaya çalışıyorum böle biraz yiyor
Geçmiş olsun inşallah sizde atessiz atlatirsiniz ..valla kızmayın bana .delimidir nedir de demeyin ama hakikaten çocukların yaş farkı az olunca daha güzel ve kolay oluyor ..ikisinide yaşadım biliyorum ara verince hem rahata alışmış olduğumuz için hemde büyüklerle fazla ilgilenilmedigi için çok zor oluyor yani mesela veli toplantılarına ,yemeklerine bile katilamiyorsunuz ...ama ikiside küçükken herşeyi birlikte yapıyorsunuz yeme ,içme ,etkinlik ,park ...Günaydın kızlar. ay gerçi günaydın kalmadı ama ben yeni geldim işe. kızımın aşısını yaptırdım. cok ağladı. hemşireye kızıyor. Yammaaa acoo diye :) dilli düdük :) gözünden akan yaşlara kıyamadım yaa. bide 15.ayda varmış aşı sonra da 2 yaş artık bizimle bitiyor dedi hemşire. gebelik fln olursa haber verin dedi. 1 yaşı geçti artık yapsanız olur mu demek istedi acaba :)
Geçmiş olsun inşallah sizde atessiz atlatirsiniz ..valla kızmayın bana .delimidir nedir de demeyin ama hakikaten çocukların yaş farkı az olunca daha güzel ve kolay oluyor ..ikisinide yaşadım biliyorum ara verince hem rahata alışmış olduğumuz için hemde büyüklerle fazla ilgilenilmedigi için çok zor oluyor yani mesela veli toplantılarına ,yemeklerine bile katilamiyorsunuz ...ama ikiside küçükken herşeyi birlikte yapıyorsunuz yeme ,içme ,etkinlik ,park ...
Benim kiz da içinde et olmazsa yemiyor.Kızlar ya azcık menü yazın da fikir olsun birbirimize
Mesela benimki sebze yemiyor eğer bir kaç tane karıştırıp blender yaparsam yarım kase yer
Nolcak böyle
Sebze haslama tatsız geliyordur artık ona. İlk başta benimki de yiyordu artık yüzüne bakmiyorBayadir sebze haslayip vermeyi denemedim cunki sevmiyor.
Genelde corba tarzi yapip ,icine atiyorum sebzeleri.
Hos kıs geldi ve ben sanki aebze konusunda sinifta kaldim.gibi hissediyorum, paZara cikip unutup almadan donuyorum surekli.
Ne verecegimi bilmiyorum artik,
Bqlkqbagini şeker kullanmadan nasıl tatlı şeklinde Yapabiliriz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?