2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın yorgun hanımlar
Asıdan sonra kaka düzeni değişirmi ya mahvolduk sabahtan beri uyuyacak kızım uyuyamadı ..Abi abla evde ,malum teog var .seneye bizde giricez çalışalım dedik ama bizimkiz ancak şimdi uyudu ama öksürüp duruyor off keşke klonlama mümkün olsada söyle benden üç beş tane kopyalayiversem

canım hep aklımdasın inan. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah bitmiş gitmiştir. bir daha da uğramaz. miniğin nasıl. biliyoruz zor dönemdesin ama bizi bırakma habersiz.
Çok tesekkur ederim canım. Güzel dualarina amin inşaallah.. oğlum da tüm kasım bebekleri gibi bu aralar huysuz teyzesi. Dış çıkarıyor ağzı falan yara oldu hep. Annesi de tam ilgilenemiyor :/ iyi olur insaallah her şey..

M Mavisu27 canım benim bak biz hep söylenip duruyoruz burada .rabbimin izniyle inşallah güzel haberlerini bizimle paylaş ,Sende eskisi gibi katil hergün aramıza ...en güçlü annemiz seni özledik...

M Mavisu27 canım benim bak biz hep söylenip duruyoruz burada .rabbimin izniyle inşallah güzel haberlerini bizimle paylaş ,Sende eskisi gibi katil hergün aramıza ...en güçlü annemiz seni özledik...
En büyük sikintilarimiz çocuklarımızın minik yaramazlıkları olsun inşaallah bundan sonra :)

Çocuklar hissiyatı enguclu canlilardir .Onlar herşeyi hisseder .oğlusun senin mucadeleni biliyor ve büyüdüğünde sana güçlü annem diye sarılacak .Hem ne anneler var yanibasinda olup ilgilenmeyen ..sakın sıkma canını zaten Kasım bebeleri hep huysuz :))Ne yapsan yaranamıyoruz:))

Günaydın kızlar. ay gerçi günaydın kalmadı ama ben yeni geldim işe. kızımın aşısını yaptırdım. cok ağladı. hemşireye kızıyor. Yammaaa acoo diye :) dilli düdük :) gözünden akan yaşlara kıyamadım yaa. bide 15.ayda varmış aşı sonra da 2 yaş artık bizimle bitiyor dedi hemşire. gebelik fln olursa haber verin dedi. 1 yaşı geçti artık yapsanız olur mu demek istedi acaba :)

canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Kızlar ya azcık menü yazın da fikir olsun birbirimize
Mesela benimki sebze yemiyor eğer bir kaç tane karıştırıp blender yaparsam yarım kase yer
Nolcak böyle
benim kızımda blendırdan geçirmezsem yemiyor atıyor ağzından bende bol sebzeli corba yapıyorum içinede bulgur yada kıyma atıyorum. onun dısında köfte makarna ısıra ısıra yiyor. menü konusuda sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormusum gibi geliyor banada:S

Kızımda yine konak olmuş en son altı aylıkken olmuştu bissürü şey denemiştim o zaman en son kendi kendine geçmişti. hala olması normal mi acaba artık saçlar da uzadığı için fark etmek de zor

Aşımızı olduk,
Direndi, teyzesi kollarından ben bacaklarından tuttum, çok sıktı kendini.
3 üde bacaktan oldu.
77 cm 11.5 kiloyuz.

Ağladı çabuk unuttu, ebe 2 gün sonra bile dökünti ateş yapabilir canlı aşı olduğu için dedi.

Sonra kızımın kulaklarını deldirdim, ne zamandır istiyodum, babasını yeni ikna ettim, çok zorladı deldirdik, hemen eline açılmamış topitop verdik sakinleşti, çok tatlı oldu bebeğim.

Benim kızımda sebze yemiyor, yemek bile zor yiyor, açlıktan ölmesi lazım anca..
Saat 12.30 da köy tereyağında yumurta pişirdim yarımdan fazla birden azını yedi. Hiç bir şey vermiycem oyalansın diye bile 18.30 gibi babası gelince fırında sarı kanat pişircem inşaallah yer.
Böyle yapmaya çalışıyorum böle biraz yiyor

Kızımda yine konak olmuş en son altı aylıkken olmuştu bissürü şey denemiştim o zaman en son kendi kendine geçmişti. hala olması normal mi acaba artık saçlar da uzadığı için fark etmek de zor
Benimkide öyleydi ,saç yapısından kaynaklandığını ve sampuanlarin yaptığını söyledi doktorumuz ,mustela önerdi .çok pahalı ama gerçekten geçiriyor ve on aydır hala bitmedi

Maşallah bızdığa ,inşallah ateş olmaz .bizde dün olduk ,özellikle akşamüstü sürekli mizildadi .

Yememeleri sanırım gece beslenmesiylede ilgili Çünkü ben üç gecedir biberonla mama vermiyorum , yerken oyunla yiyor ama maşallah istekli yiyor ..umarım uyku duzensizligide biberondandirda azcık uykumuz düzene girer

Bu arada kupeleriniz hayırlı olsun ,en iyisini yapmışsın çünkü büyüdükçe korkup delirmek istemiyorlar .Aman uzun bir süre cikarmada kapaanmasin

Geçmiş olsun inşallah sizde atessiz atlatirsiniz ..valla kızmayın bana .delimidir nedir de demeyin ama hakikaten çocukların yaş farkı az olunca daha güzel ve kolay oluyor ..ikisinide yaşadım biliyorum ara verince hem rahata alışmış olduğumuz için hemde büyüklerle fazla ilgilenilmedigi için çok zor oluyor yani mesela veli toplantılarına ,yemeklerine bile katilamiyorsunuz ...ama ikiside küçükken herşeyi birlikte yapıyorsunuz yeme ,içme ,etkinlik ,park ...

Estağfirullah canım niye öyle diyeyim. sende tecrübeni paylaşıyosun bizimle. ya ben kardeşi olsun çok isterim tabiki ama zaten benim kızıma anane-babaanne bakıyo. yaş farkı az olsun diye düşünsem daha kızı kreşe bile başlatmadan onlara 2. tur bakın diyemem. çocuğum olmadan çok rahat diyordum bakıcıya bırakırım diye ama Allah kötülerle karşılaştırmasın neler duyuyoruz. bakalım kısmet tabi de şuan gündemimizde değil. cadımız büyüsün birazcık Rabbim aratmasın inşallah

Kızlar ya azcık menü yazın da fikir olsun birbirimize
Mesela benimki sebze yemiyor eğer bir kaç tane karıştırıp blender yaparsam yarım kase yer
Nolcak böyle
Benim kiz da içinde et olmazsa yemiyor.
Ben de çorbasına katıyorum sebzeleri.
Geçen bal kabağı aldım mercimek havuç soğan patates kabak etsuyu hasladiydim bilendir yaptım içine ekmek doğradım yedirdim. Koyu kıvamlı bi çorba oldu zaten.

Portakallı kereviz yapip yanında yoğurtla verebilirsin
Pırasa tattirdım sevdi. Ama doyacak kadar yemedi.
Kıymalı karnabahar yapıcam yarın da.
Karnabahar kızartma-haslama gibi yaptım. Sarımsaklı yoğurtla yedi.
Aklıma gelenler..
Ben ona özel yapmıyorum ya artik.
Aksam yemeklerini onun da yiyebileceğin şekilde yapıyorum.

Bqlkqbagini şeker kullanmadan nasıl tatlı şeklinde Yapabiliriz kızlar?

Sebze haslama tatsız geliyordur artık ona. İlk başta benimki de yiyordu artık yüzüne bakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…