2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın hanımlar
Her sabah biberon biraktormaya ara vericem diye kalkıyorum ,akşAm ına fikir değiştiriyorum:)gece 02.20 kalkış .....Tam annekafasi modundayim ...

saol canım teşekkür ederim. size de geçmiş olsun. valla bu diş süreci epey zorluyor minikleri.

Canım ben doktora sordum
Doğadan pasifloralı relax çay ya da doğadan melisa çayını önerdi. Ben milupanın gece çayını aldım. Kendim içtim. Çocuğa da 1 çay kaşığı verdim.
tesekkür ederim. ben de alacağım.
işe yarayacagını sanmıyorum ama son deneme :)

Kızlar ekmek veya pankek tariflerinizi paylasirmisiniz?internettekilere güvenemiyorum bazen kötü oluyor

Çok güldüm kalem kutusunu kaçırmasına
Benim oğlumda babasının gözlüğünü kaçırıyor aldığı gibi koşmaya çalışıyor hırsız maymunlar gibiler

Kızlar ekmek veya pankek tariflerinizi paylasirmisiniz?internettekilere güvenemiyorum bazen kötü oluyor
Canım ben tamamen unuttum kusura bakma..
Mayali bi tarafım var benim bi bak uyarsa yaparsın
1 paket instant maya
4.5 - 5 bardak tam buğday unu
250ml ılık su
30ml sut
1 tatli kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı buğday ruseymi
2 adet ceviz rendesi (istersen ekle)

Yoğurma kabına maya ve ılık sütü ekleyip karıştırıp 5-10dk bekle. Diğer malzemeleri de ekleyip ele yapısmayacak yumuşak bir hamur elde et. Üzerine temiz bir bez veya şeffaf folyo ile sarıp 30dk mayalanmasini bekle. Ben hamuru cam kapta yoğurup üzerine şeffaf folyo sarıyorum. Sıcak bi ortamda bekletiyorum çok güzel kabarıyor. Sonra yağlı kağıt serili tepsiye şekil verip 15dk da tepside mayalanmasini bekle. 200derece önceden ısıtılmış fırında pişir.

Pankek gözkarari olcuyle yapıyorum.
1yumurta
Tam buğday unu
Süt
Tatlandırıcı için pekmez veya muz ekliyorum.
Bazende tatlı değil tuzlu olarak yapıyorum o da güzel oluyor canım.
İstersen ruseym badem veya ceviz ezmesi de ekleyebilirsin..

Ne kusuru canım olurmu öyle şey..çok teşekkür ederim valla çok uzun yazdırdım hakkını helal et canım .ekmekleri yedirmek istemiyorum ne oldukları belli değil ,kendim yapayım bakalım inşallah beceririm

Iyiaksamlar ,İyi uykular olsun kuduruk Kasım bebelerinin yorgun anneleri..ya bu tatliliklari olmasa cekilirmi ...yarım saat uyusa gidip şapır şupur öpüyorum :))Bu nasıl yorgunluk bu nasıl ozlemedir ...birde bugün dört kez kaka yaptı ,dordundede koltuğa tutunup ayakta bezine vurarak ,eg eg diyor ..büyüyor ..iyice ozleyesim geliyor

Günaydın kızlar ,haftasonunuz guzelmi güzel olsun inşallah...inanirmisiniz Gece rahat geçti ,2ye kadar deliksiz uyudu sonrada az az kalktı .biberon istedi ama meme verince biberon istiyorum diye ağlamadı hatta kızmadı .Sadece meme ağzından düştükçe uyandı ,mikirdandi ...sakin ve huzurlu hatta İlk defa geç kalkmali bir gece oldu Rabbime şükür.Eğer biberonu bırakınca devamlı böyle güzel geceler olursa ,gidicem doktorumu alnından öpucem:))

İnşallah daim olsun canım

Kızlar benim gibi aranızda sünnet yaptırmayan varmı
Şimdi yaptırsam bi sorun olurmu acaba

M mambur 2 gune uykusuz yazacaksin yine
Buyuyu bozdun soylememen gerekiyor.

Saka bir yana daimi olsun... bana da geliyorlar artik ayakli ruh gibiyim. dun rezene verdim bana misin demedi

Mambur inşallah devam eder. Ben dayanamıyorum ya veriyorum emziriyorum her uyandığında daha da cok uyanmaya devam ediyor malesef . İyice cılkını çıkardı benim kiz.

bırakmasınBenim kız emzik tutmadığından bibetonu bırakması çok zor
Dsim olur inşallah mambur, 4 çocukla senin işin çok zor çünkü..

Aşı çok huysuz yaptı benim kızı ilk gün calpol verdim sonra vermedim, hala devam azalsada huysuzluğu..

Benim kızında en sevdiği oyuncağı benim, bütün gün beraber takılıyoruz :) tv izlesin istemiyorum, açmıyorum..
Nefes aldırmıyor neredeyse..

Kızlar benim gibi aranızda sünnet yaptırmayan varmı
Şimdi yaptırsam bi sorun olurmu acaba

Biiz.
Hala yaptirmadik,nasil olacak cok gerginim. Buyudukce zorlasiyor,kucukken ysptirsaydik keske.

Havalar iyice sogumadan/isinmadan yaptirilmaliymis diye duymustum.

Ve 2-6 yas arasi /2-4te olabilir tam hatirlamiyorum/ sunnet yaptirmayin diye okudum.
Erkeklik bilmem neleri gelisiyormus o yaslarda,sunnetten korktuklari icin o donem iyi degilmis.
Dusununce mantikli.

Of bilmiyorum, en iyisi daha donmeyi ogrenmeden yaptirmakmis sanki, simdi nasil olacak aklim almiyor

Evet fallik donemde yaptirilmasi onerilmiyor.
Cinsel kimliklerini kesfetmeye basliyorlar o yas araliginda.
Bir de pipi duscek endisesi oluyor cocuklarda o donem..

fermante Kerem de zivanadan cikti ya. surekli memede gece.. saat basindan da sik kalkmaya basladi.
Acikcasi ayakta uyur halde oldugumdan emzirmek kolayima geliyor ama artik yatar yatmaz mizildandigi oluyor sinirlerim tavanda .
Bi cesaret savasmayi denicem yine emzikle sallamayi tabi uyumazsam o sira ...
Ne zaman duzene girecek artik Allahim.
Unutkanligim tavan yapti benim.cok fena haldeyim. vitamin hapimi bile icmeyi unutuyorum.
ALarm caldiriyorum artik onun icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…