2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimkide öyleydi ,saç yapısından kaynaklandığını ve sampuanlarin yaptığını söyledi doktorumuz ,mustela önerdi .çok pahalı ama gerçekten geçiriyor ve on aydır hala bitmedi
Bende onda almıştım en son da pek faydası olmadı gibi gelmişti bi daha deneyeyim bari teşekkürler

Bqlkqbagini şeker kullanmadan nasıl tatlı şeklinde Yapabiliriz kızlar?
Canım balkabagi ni iyice koyu renk alırsan kendinden daha tatlı oluyor .Eğer tatsizsa ben bazen muz bazen tatlı mandalinayla bazende bebe buskivisiyle karıştırıyorum .Ayrıca tarcinda çok yakisiyor

Haklısın canım çalışınca çok zor ,İnsan zaman geliyor annesinin bakımını beğenmiyor ,bakıcı olunca çok daha zor tabiiki.Rabbim en uygun zamanda ,en hazır olduğunuz zamanda kardeş nasip etsin inşallah mira ya

Reactions: GCA
Kızlar d vit.ini kaç damla veriyorsunuz?ben hiç vermedim ,kışın dışarı az cikicaz vereyim diyorumda

Bu arada kızlar gece meme birakmada dördüncü gundeyiz ,Hala pes etmedim ..Sadece bu gece ,kızıma yarın anlatacağım tarih dersi için oturup çalışmam lazımken nasıl yapıcam diyorum neyse alıştık ruh gibi gezinmeye....en kötüsü biberon diye mızildaninca memeyi veriyorum ,oda memeyi ağzından alıp fırlatıp atıyor :))bide kalkıp gece meme arıyorum:))

Bizim hemsire elindeki damla bitene kadar kullan dedi.4 damla veriyorum.ah canim kolay gelsin bizde insan haklari yazilisina calisiyoruz.mola verdik yarin yazili var.ne kadar yorgunum bi bilsen hem bedenen hem zihnen

Bizim hemsire elindeki damla bitene kadar kullan dedi.4 damla veriyorum.ah canim kolay gelsin bizde insan haklari yazilisina calisiyoruz.mola verdik yarin yazili var.ne kadar yorgunum bi bilsen hem bedenen hem zihnen
Saol canım ya sizede kolay gelsin Gerçekten Çok zor hele bazen uykusuz öyle zor anlayıp anlatiyorumki Rabbim Sana ,bana ve bizim gibilere güç kuvvet versin ,Başarılar fistiga inşallah emeklerinin karşılığını alır ...birde bugün yarın teog varya seneyede defnem girecek ,aldı beni bir telaş

Amin canim benim..tesekkur ederiz sizede basarilar .emeklerinin karsiligini fazlasiyla alsinlar insallah..bizde onlarla sil bastan okuyoruz

Slm kizlarrrr! nasilsiniz? biz iyiz, ust disimiz iki tane cikti, ust yanlarda cikmak üzere,Alta disimiz cikmadi hiç,ustleri zorluyo kizim :)) hepinize sevgiler,saygilar...

Merhaba canım. İşe başladın özlettin kendini. Dişleriniz hayırlı olsun. Darısı alt dişlere olsun inşallah :)

Günaydın yaramaz Kasım bebelerinin yorgun anneleri...bol yemeli gününüz olsun inşallah...öğretmen anneler ,bugün sizin gününüz ,kutlu olsun... tubaa1 canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun :))resmi olarak değil ama sonuçta bizde evde öğretmenlik yapıyoruz dimi ama:))

Slm kizlarrrr! nasilsiniz? biz iyiz, ust disimiz iki tane cikti, ust yanlarda cikmak üzere,Alta disimiz cikmadi hiç,ustleri zorluyo kizim :)) hepinize sevgiler,saygilar...

Günaydın herkese,

Hayırlı olsun minnakın dişleri, diğerlerinide sıkıntısız çıkarır inşallah:) Oğlumun diş etlerindeki kabarıklık 1 aydır var ama daha bir şey çıkmadı. Ne zaman çıkar sizce?

Hiç belli olmuyor ,Bazen üç gün sonra patlatıyor bazen aylar sürüyor ..bizim alt Yan kesici dişimizi bir tanesi dört aydır iğne başı gibi kabarık ama patlamadı hatta o patlayacak derken azilar kabarikliginin 8.gününde hepsinin yarimlari patladı :))

Ateş, ishal vs oldu mu? Bizde şu an için yok çok şükür. Rüyamda görmeye başladım artık dişlerinin çıktığını

Gunaydin canim.vallahi dogru soyluyosun bizde diplomasiz ogretmen olduk.guldurdun beni.

Canım ne veriyorsun geceleri? Dış çok sıkıntı yapiyo defneye dün gece hep kucağımda uyudu. Bitik durumdayım böyle mi gidecek hep diye sürekli düşünüyorum meme vermesem etini koparıyor gibi bağırıyor verince de bırakmak istemiyor. Tamamen aliskanlik yaptı sanki..
Yalnız bazı geceler çok güzel uyuyo. Anlamadım ki nedir bu düzensizlik??

Kızlar minnaklar tatlı pasta gibi şeyler veriyomusunuz? Ya da sizin disiniz da birileri veriyomu? Ya ben hiç vermemeye çalışıyorum. Fakat bi arkadaşım var minik minik tattiriyor. Kızım da biliyor onun tatlı bisiler verdiğini masada yemek varsa o da evdeyse hemen onun kucağına koşuyor mama mama diye. aslında bi yandan hoşuma gidiyor bi yanımda hep düşünüyor günü kurtarıyoruz verme diyorum ama dinleyen kim

Ateş, ishal vs oldu mu? Bizde şu an için yok çok şükür. Rüyamda görmeye başladım artık dişlerinin çıktığını
Ishal oldu hep hemde pisik le birlikte hatta kakasinin kokusu bile değişiyor :))azilarida çıkarırken çok kaşıntı oldu ,eli hep agzindaydi ,İki gün durmadan kusturdu kendini ,korkup doktora bile gittim:))

Reactions: GCA
Gunaydin canim.vallahi dogru soyluyosun bizde diplomasiz ogretmen olduk.guldurdun beni.
Hele bir ara çok kafama takmıştım ,eşime diyordum ki;meb e yazı yazıcam ,bende maaş istiyorum :))boşuna dememişler :annelik delilik,babalikta deliyle yaşama sanatı ..diye

Gece yatarken irmikli ,pirinç unlu muhallebi yapıyorum .gündüz çocuklara yaptığım cevizli ,ballı meyve salatası illaki artıyor ,icinede pişirirken onu katıp ,mikserden geçiriyorum.

Gece hiç birşey vermiyorum eğer hiç durmazsa su veriyorum .çok cadı benimkide ya gece kızıp memesini firlatiyor .Artık el yordamıyla bul bulabilirsen:))Kaç defa kalkıyoruz bilmiyorum hiç artık..ben şuan yanımda yatırıyorum valla kalkıp durmaya hiç cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…