- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.721
Azı deme bana ,ömrümü yedi ömrümü:))acillere gitme sebebimdir benim osiz birde azilarla köpek dişlerin çıkışındaki huysuzlugu görün. 1 aydır neler çekiyorum kimse bilmiyor.
Özlettin kendini canım .beğendin diye gördüm tam neredesin diyecektim yazmışsın.Merhaba mikemmel Kasım anaları nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi geriye doğru okumaya başladım yine bebekler uyutmuyo anladığım kadarıyla zaten gebelikten itibaren burda en çok yazdığımız şey uykusuzluk heralde doğmadan önce göbüş ten zaman zaman ağırdan kramptan uyuyamıyorduk sonra doğdu lar yok gazıydı kakasıydı doyuyodu doymuyordu bazende sebepsiz anneye cinnet geçirten ağlamalar ,sonra aşıda uyumadı sonra diş çıkıyo uyuyamadı e bu kasim anaları ne zaman uyucak acep.. ya şu hep videolarda izlediğim mama sandalyesinde yada oyuncakların üstünde uyuya kalan bebeler neden bizde yok
Doğru sende türlü huydan burçtan bebe var tecrübelerine güveniyorumÖzlettin kendini canım .beğendin diye gördüm tam neredesin diyecektim yazmışsın.
Bizim Kasım analarının hazin sonu uykusuzluk:))oysaki hamileyken ne hayallerimiz vardı .gazdan ,kakadan ,disten habersiz hayaller..:))tabii bide hormonlar tavan yapmıştı...
Kasım ayında var bir arıza ..kızlar bakın bir dahaki bebeleri haziran ayında yapın..ikizler ve yengeç burcu olsun ..ama eğer o videodakiler gibi istiyorsanız bilakis yengeç olsun..:))tecrübeyle sabittir :)
Tutamam ki canım ben kendimi .rahmetli ananem derdiki ;bizim yorganimiz ince pirtlatsak duyulur ,milletinki kalın .:))huyum kurusun hiç içimde tutamam:))
Canım zaten küçük cadı uyusa ,büyük bebelere hizmet için çalışıyorum .mesela dün akşam Yağmur uyudu sonra kalktım kızımla mandala boyadım .Daha sonra adam asmaca oynadık sonrada hepsini yatırıp Haçlı seferleri ve duyu organlarını çalıştım..:))dört bebeyle uyku olmaz ,doğurup buyutuyorsak hakkını vericez:))
Doğru sende türlü huydan burçtan bebe var tecrübelerine güveniyorumben bu ara ikinci bebe konusuna yoğunlaştığım için o başlıklara bakınıyorum başa sardım, her adet öncesi kendimde hamilelik belirtisi aramaya başladım
Rabbim gönlünüze göre yapsın herşeyi canimDoğru sende türlü huydan burçtan bebe var tecrübelerine güveniyorumben bu ara ikinci bebe konusuna yoğunlaştığım için o başlıklara bakınıyorum başa sardım, her adet öncesi kendimde hamilelik belirtisi aramaya başladım
Canım ben civil den aldım ama kanz da da güzelleri var ama daha pahalıBu arada ben hala ayakkabı almadım tam basıp yuruyebilecegi türden.. Artık almalıyım sanırım. Çünkü bikac adım bikac adım yürümeye başladı. Dışarı çıkınca da yürümek istiyor. Nuna ya bakıcan başka nere bakayım önerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canım .dünyaya getirmek kolay ,yedirip buyutmeside ama psikolojilri ve donanımlı olmaları çok önemli .Tek isteğim başta mutlu olmaları sonrada Allahın verdiği aklı düzgün kullanıp iyi okullara gitmeleri ...büyük bebeleri fen lisesine bir atayım ,işte ogun rahatça uyuycam:))Mambur canım cidden maşallah hayranım senin ozverili tutumuna. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Senin sabırsız komşuna inat valla ben senle komşu olmak isterdim. Tecrübeli ve bilinçli annesin ne güzel birlikte takılırdik. Arada mirayı sana bırakırdım araya kaynardi nolacak
Moralini bozma canım belkide değilsindir .İnsan acaba gebemiyim diye suphelenince herşeyi yakıştırıyor.Sen herşeyi kafanda kötü kötü kuracagina test al rahatla ..bende çok iyi bilirim o duyguyu kendini yiyip bitirme.Yazık yavrunda etkileniyordur .benim büyük kızım3.5 aylıkken oğluma hamile kaldım çok ağladım üzüldüm ama sonrada iyiki dedim.inşallah değilsindir ama hakkında ne ise hayırlısı o olsun ..üzme kendiniKızlar çok kötüyüm 10 gün önce memleketteyken korunmasiz bi birliktelik yaşadık
Nefret ediyorum kendimden Allah beni bildiği gibi yapsın ya nasıl yaparim böyle bişey ilk defa oldu
Ya olursa ben ne yapacam sağlığım buna elverişli deil daha küçük bi bebek var uyumayan yemeyen yerinde durmayan
Biliyosunuz doğumdan 3 ay sonra ameliyat olmuştum bi doğum daha olursa nasıl olcak offf offf 30 dan fazla dikisim vardı daha onlar aciyo Allahım ben napıyım
Akintim var sürekli uykum geliyo daha bunun gibi bi sürü belirti
Ne bedenim ne psikolojim buna musait deil canimdan olcam
Ayy komşun olasım geldi vallaÇok teşekkür ederim canım .dünyaya getirmek kolay ,yedirip buyutmeside ama psikolojilri ve donanımlı olmaları çok önemli .Tek isteğim başta mutlu olmaları sonrada Allahın verdiği aklı düzgün kullanıp iyi okullara gitmeleri ...büyük bebeleri fen lisesine bir atayım ,işte ogun rahatça uyuycam:))
Canım benim komşum olsaydın keşke ,seve seve bakar ,mincirirdim mirayi:))Kız yedirir ,icirirdim valla kreş gibi zaten bizim ev :)Hem benim komsulugumda iyidir .bakma sen benim çirkef komşuma .çok severim ben sohbet etmeyi ,yedirmeyi icirmeyi .insana ,insandan daha iyi gelen birşey varmı ...Ne güzel olurdu valla canım ya.kızlar zaten hepinizle tanışmayı çok isterdim ,Rabbim inşallah nasip eder Birgün...
Ne güzel olur taşının valla buraya gel komşum ol .ben Balıkesir deyim ,küçük yer ama sevimlidirAy
Ayy komşun olasım geldi vallaaslında bidahaki yaza bebeler daha büyümüş olcak istanbulda olanlarla bi piknik fln düzenleyebiliriz.. yada bi bakmışın gerçekten komşu olmuşuz taşınmak var planlaromızda hayırlısı
Ben seni nedense hep istanbul kartal tarafında oturuyorsun diye düşünüyorum.Ne güzel olur taşının valla buraya gel komşum ol .ben Balıkesir deyim ,küçük yer ama sevimlidir
İki ay önce bir numara büyük aldım şimdi tam geliyorBen ayakkabı kac numara almalym sız tam numaramı aldnz yksa 1 2 num buyukmu
Geçen haberlerde bi doktor tam numarasını ve tabanı çok sert olmayan kolayca ikiye katlayabildiğiniz ayakkabı ları alın diyoduBen ayakkabı kac numara almalym sız tam numaramı aldnz yksa 1 2 num buyukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?