2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın hanımlar

Babatatili gününüz tatil tadında geçsin inşallah...küçük cadıyı uyutup büyük kızımla çarşıya gidicem inşallah...tabii ne demişler kullar plan yapar ,kaderde izleyip gülermiş:))

Bu arada benim kız diğer bebeleri sevmeme izin vermiyor artık .öpmeye kalktığımda Kartal gibi emekleyip ,saçlarından tutup ,Ah ah diye diğer taraflara sürüklüyor:))

Merhaba mikemmel Kasım anaları nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi geriye doğru okumaya başladım yine bebekler uyutmuyo anladığım kadarıyla zaten gebelikten itibaren burda en çok yazdığımız şey uykusuzluk heralde doğmadan önce göbüş ten zaman zaman ağırdan kramptan uyuyamıyorduk sonra doğdu lar yok gazıydı kakasıydı doyuyodu doymuyordu bazende sebepsiz anneye cinnet geçirten ağlamalar ,sonra aşıda uyumadı sonra diş çıkıyo uyuyamadı e bu kasim anaları ne zaman uyucak acep.. ya şu hep videolarda izlediğim mama sandalyesinde yada oyuncakların üstünde uyuya kalan bebeler neden bizde yok

Özlettin kendini canım .beğendin diye gördüm tam neredesin diyecektim yazmışsın.

Bizim Kasım analarının hazin sonu uykusuzluk:))oysaki hamileyken ne hayallerimiz vardı .gazdan ,kakadan ,disten habersiz hayaller..:))tabii bide hormonlar tavan yapmıştı...

Kasım ayında var bir arıza ..kızlar bakın bir dahaki bebeleri haziran ayında yapın..ikizler ve yengeç burcu olsun ..ama eğer o videodakiler gibi istiyorsanız bilakis yengeç olsun..:))tecrübeyle sabittir :)

Doğru sende türlü huydan burçtan bebe var tecrübelerine güveniyorum ben bu ara ikinci bebe konusuna yoğunlaştığım için o başlıklara bakınıyorum başa sardım, her adet öncesi kendimde hamilelik belirtisi aramaya başladım

Mambur canım cidden maşallah hayranım senin ozverili tutumuna. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Senin sabırsız komşuna inat valla ben senle komşu olmak isterdim. Tecrübeli ve bilinçli annesin ne güzel birlikte takılırdik. Arada mirayı sana bırakırdım araya kaynardi nolacak

Selam hanımlar bugün tatil günü ama ben dolap düzenleme işlerine giriştim. Tam başladım uyandı hatun. Şimdi tekrar uyursa devam edecek yoksa kalk çorba yap yedir icra oyna faslı başlayacak. Eşim sınava gitti yalnız takılıyoruz yine.. 1haftsfir sadece parka çıktık canım sıkıldı artık ama hava da çok soğuk çıkamıyoruz biyere needelim.
Sizlere de bol tatili bol gezmeli zamanlar diliyorum..

Bu arada ben hala ayakkabı almadım tam basıp yuruyebilecegi türden.. Artık almalıyım sanırım. Çünkü bikac adım bikac adım yürümeye başladı. Dışarı çıkınca da yürümek istiyor. Nuna ya bakıcan başka nere bakayım önerinizi bekliyorum.

Kızlar çok kötüyüm 10 gün önce memleketteyken korunmasiz bi birliktelik yaşadık
Nefret ediyorum kendimden Allah beni bildiği gibi yapsın ya nasıl yaparim böyle bişey ilk defa oldu
Ya olursa ben ne yapacam sağlığım buna elverişli deil daha küçük bi bebek var uyumayan yemeyen yerinde durmayan
Biliyosunuz doğumdan 3 ay sonra ameliyat olmuştum bi doğum daha olursa nasıl olcak offf offf 30 dan fazla dikisim vardı daha onlar aciyo Allahım ben napıyım
Akintim var sürekli uykum geliyo daha bunun gibi bi sürü belirti
Ne bedenim ne psikolojim buna musait deil canimdan olcam

Canım ben civil den aldım ama kanz da da güzelleri var ama daha pahalı

Çok teşekkür ederim canım .dünyaya getirmek kolay ,yedirip buyutmeside ama psikolojilri ve donanımlı olmaları çok önemli .Tek isteğim başta mutlu olmaları sonrada Allahın verdiği aklı düzgün kullanıp iyi okullara gitmeleri ...büyük bebeleri fen lisesine bir atayım ,işte ogun rahatça uyuycam:))

Canım benim komşum olsaydın keşke ,seve seve bakar ,mincirirdim mirayi:))Kız yedirir ,icirirdim valla kreş gibi zaten bizim ev :)Hem benim komsulugumda iyidir .bakma sen benim çirkef komşuma .çok severim ben sohbet etmeyi ,yedirmeyi icirmeyi .insana ,insandan daha iyi gelen birşey varmı ...Ne güzel olurdu valla canım ya.kızlar zaten hepinizle tanışmayı çok isterdim ,Rabbim inşallah nasip eder Birgün...

Moralini bozma canım belkide değilsindir .İnsan acaba gebemiyim diye suphelenince herşeyi yakıştırıyor.Sen herşeyi kafanda kötü kötü kuracagina test al rahatla ..bende çok iyi bilirim o duyguyu kendini yiyip bitirme.Yazık yavrunda etkileniyordur .benim büyük kızım3.5 aylıkken oğluma hamile kaldım çok ağladım üzüldüm ama sonrada iyiki dedim.inşallah değilsindir ama hakkında ne ise hayırlısı o olsun ..üzme kendini

Ay
Ayy komşun olasım geldi valla aslında bidahaki yaza bebeler daha büyümüş olcak istanbulda olanlarla bi piknik fln düzenleyebiliriz.. yada bi bakmışın gerçekten komşu olmuşuz taşınmak var planlaromızda hayırlısı

Ne güzel olur taşının valla buraya gel komşum ol .ben Balıkesir deyim ,küçük yer ama sevimlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…