- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.741
Ankara izmir ,bazi Doğu illerimizde oturduk ama istanbula gitmek hiç nasip olmadı .burayı seviyorum ama büyük şehirde çocuk büyütmek daha güzel .heleki İzmir den sonra çok kısır geliyor burası..çocuklarla yapacak etkinlik hiç yok gibiBen seni nedense hep istanbul kartal tarafında oturuyorsun diye düşünüyorum.
Saol canm sağlığım uygun olsa bu kadar uzulmezdim ama malesef işte, reglime 1 hafta var daha test için beklemem lazimMoralini bozma canım belkide değilsindir .İnsan acaba gebemiyim diye suphelenince herşeyi yakıştırıyor.Sen herşeyi kafanda kötü kötü kuracagina test al rahatla ..bende çok iyi bilirim o duyguyu kendini yiyip bitirme.Yazık yavrunda etkileniyordur .benim büyük kızım3.5 aylıkken oğluma hamile kaldım çok ağladım üzüldüm ama sonrada iyiki dedim.inşallah değilsindir ama hakkında ne ise hayırlısı o olsun ..üzme kendini
Ben almadım henüz bu hafta alıcam inşallah da bi numara büyük alacağımBen ayakkabı kac numara almalym sız tam numaramı aldnz yksa 1 2 num buyukmu
Ilk adım ayakkabsmı yksa spor ayakka bmı alac aksn. Hatta tüm alanlara soraym sız ne aldnz artk eymen yuruo almam sart ama ne alcam hala blmym ya ufBen almadım henüz bu hafta alıcam inşallah da bi numara büyük alacağım
Canim bizim ogretmen beni artik toplantilara cagirmiyo en son gittigimizde faciaydi..en az 4 kere salonu terketmisimdir.ogretmenimiz gelmene gerek yok canim diyo saolsun.Buralar yine boş bebeler soluk aldırmıyor galiba..oğlumu sınava bıraktım ,kızımın toplantısına gittim birde 4.kattaymis .kucakta bebe -çocukların deyimiyle zıp zıp zıplamaca- ,döndüm geldim kızı sınava bıraktım ..yağmuruma eğlence olsun ,mık demedi .Sadece okulda çocukların cikolatalarina mizildadi:))boşverin hayat kosturunca güzel:))
Canim adidasda indirim vardi ama iki ay olmustur.yumusak tabanli spor almistim.cokta memnunuz tavsiye ederim.doktor onayli yumusak tabanli spor diyince gosteriyolar hemenIlk adım ayakkabsmı yksa spor ayakka bmı alac aksn. Hatta tüm alanlara soraym sız ne aldnz artk eymen yuruo almam sart ama ne alcam hala blmym ya uf
Oyyy bir yıl önceki hallerimizKizlar bizim bebis 13 gunluk oldu.
Gunduzleri masallah iyiyiz, emiyo uyuyo. Ama aksamlari saat 10-11 gibi basliyo aglama krizleri. Sabaha kadar oyle. Catlayacak gibi oluyor. Siz ne yapiuorsunuz boyle durumlarda. Ben kendime cok dikkat ediyorum, ev cok sicak, cift corap giyiyorum ama benim de aksam gazim oluyor. Bendeki ona geciyor mudur nasil engelleyebilirim
Ayy biz de bugunleri gorurmuyuz acaba:)) kimyon cayi yaptim iciyorum simdi. Adacayi yagi ise yariyor gercekten. Akliniza gelirse boyle seyler yazarsiniz cok sevinirim:))Oyyy bir yıl önceki hallerimiz
Benim oğlumda sabaha kadar ağlardı dayanılmaz bir durum çare bulamamak sürekli ağlama krizleri ve tecrübesizliğin verdiği korku
Gazdan olabilir canım ama bazı bebeklerin huyu bu
Yani şikayeti olmasa da ağlıyor
Ben ayağının altına adaçayı yağından bir damla sürüp çorabının içine pamuk koyardım sıcak dursun diye
Şu anne dokunuşu battaniyeler var onlara sarıp yatırabilirsin kundak gibi
Onun içinde rahat ediyor bebekler hemde sıcak durur
Kendin rezene kimyon vs içebilirsin gaz giderici
Allah kolaylık versin canım ama bir süre sonra o bu dünyaya alışacak ve ağlamalar azalacak inşallah
Daha ne günler göreceksin:))Ayy biz de bugunleri gorurmuyuz acaba:)) kimyon cayi yaptim iciyorum simdi. Adacayi yagi ise yariyor gercekten. Akliniza gelirse boyle seyler yazarsiniz cok sevinirim:))
Ne güzel canım ama ortaokulda çok ders ve hoca olunca mecbur katılmak zorunda kalıyorum ya varya oldum yorgunluktan hani belki düzgün yuruse elinden tutarım daha kolay olur ,taşıması ayrı dert ,durdurmasi ayrı dert.si.di bide teog yaklaştı ya ,toplantıları sıklastirdılar .Neyse canları sağolsun..Canim bizim ogretmen beni artik toplantilara cagirmiyo en son gittigimizde faciaydi..en az 4 kere salonu terketmisimdir.ogretmenimiz gelmene gerek yok canim diyo saolsun.zaten telefonda surekli ararim cok anlayisli bir ogretmenimiz var..bu arada gece emmek icin uyandi ateslenmis panikledim bi an hemen pedifen verdim uzerini incellttim sabaha hic bisey yok simdide oyle sukur.dislerdenmi acaba
Canım önce sakın ol valla bazen aylarca surebiliyor .nurse Harvey miydi neydi bitkisel gaz ilacı ,birde biogaia ..Bu ilaçlar bizi az birşey idare etti ama inanırmisin bir yaşını geçtik hala bazen gaz için ağlayarak kalkıyoruz.tabii sakın bu ilaçları doktoruna danışmadan kullanma çünkü hercocuk farklı oluyor .burdan bir arkadaş demişti ;osuruguna bir ayda bir sürü ilaç verdim diye .Kizlar bizim bebis 13 gunluk oldu.
Gunduzleri masallah iyiyiz, emiyo uyuyo. Ama aksamlari saat 10-11 gibi basliyo aglama krizleri. Sabaha kadar oyle. Catlayacak gibi oluyor. Siz ne yapiuorsunuz boyle durumlarda. Ben kendime cok dikkat ediyorum, ev cok sicak, cift corap giyiyorum ama benim de aksam gazim oluyor. Bendeki ona geciyor mudur nasil engelleyebilirim
AmanınM melekece78 Eğer çok büyük ayakkabı giydirirsen ayakları çok hızlı büyüyor ..en fazla bir numara büyük al bence hani kalın çoraplada olsun diye
Ben ilk adım ayakkabisi alıcam baktım vicconun güzeldi. Fiyatı da 75tlIlk adım ayakkabsmı yksa spor ayakka bmı alac aksn. Hatta tüm alanlara soraym sız ne aldnz artk eymen yuruo almam sart ama ne alcam hala blmym ya uf
Acaba dişi çıkıyor olabilir mi? Agzını bi kontrol edin.Ah ah dilimi essek arisi soksaydi nolurdu acaba. Ay dün eşimin bi arkadasi ve eşiyle karşılaştık dışarda oturup kahve içtik. Kız ev hanımı 5 yaşında oğlu 2 yaşında kızı var. Sürekli yemez etmez uyumaz fln der gıcık oluRum. Gündüz kaç kere uyuyor dedi bana ben de 2 dedim. Sabah 6.30 da kalkıyo haliyle 11 gibi bi saat. 3 gibi 1 saat dedim. Hii nasıl alışmış fln dedi sanki saatlerce uyuyo demişim. Sabah 6.30 dan şu saatte 5 dk uyumadı ugunarak ağlıyor ya. Kafayı yicem uyku gözünden akıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?