- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.761
Bizim bütün büyükler derdi ,inanmadım takii büyük bebeler koca ayaklı oluncaya kadar .küçük oğlumda sadece bir numara büyük aldım ,normal ayaklı oldu:))Amanın
Benim büyük kıza ben hep büyük numara ayakkabı alirdım. Tabi 2-3 numara degilde.
Ayakları sanki biraz uzuncana gibi. Benden dolayı mı acaba
DIste yüksek ateş olmaz diyorlar ama bizimde aynı yani öksürük var ama alerjiden kaynakli,burun akıntısı ,tıkanıklığı ,hırıltı yok.umarım Gece ateslenmemissinizdir ,rahat etmiştir yavrum.M mambur canim aksam yine geldi ates dus aldirdim 38.5 i gordu.oksuruk burun akinti hirilti hic bisey yok anlamadim.gece takip edicem bakalim.petidus versemmi acaba?yagmur un atesi dustumu?gece takip et.gecede atesli atesli nasil uyuduysa rutin her zamanki gece kalkislari oldu..emerken hissettim kafa yaniyo zorla uyandirdim pedifen verdim.calpolden daha cabuk etki gosteriyo...ahhh canim biz anca yaz tatiline rahatlariz.bizde seneye orta okullu olucaz bakalim.
Nazar değer canım ,herkesin değil ama bazı insanların nazarı çok değiyor .nazar duası okusaydın ...tabii disten aynı öyle oluyor ,azilari falan çıkarıyor olmasınAh ah dilimi essek arisi soksaydi nolurdu acaba. Ay dün eşimin bi arkadasi ve eşiyle karşılaştık dışarda oturup kahve içtik. Kız ev hanımı 5 yaşında oğlu 2 yaşında kızı var. Sürekli yemez etmez uyumaz fln der gıcık oluRum. Gündüz kaç kere uyuyor dedi bana ben de 2 dedim. Sabah 6.30 da kalkıyo haliyle 11 gibi bi saat. 3 gibi 1 saat dedim. Hii nasıl alışmış fln dedi sanki saatlerce uyuyo demişim. Sabah 6.30 dan şu saatte 5 dk uyumadı ugunarak ağlıyor ya. Kafayı yicem uyku gözünden akıyor resmen
Annenin nazarı değer ama sutumde korur derler ..bende bilemedim vallaBenim başkasına dememe bile gerek yok. İçimden geçirmem yeter :) Çocuğa en çok annesinin nazarı değer diyorlar ama inanasım da gelmiyor. Bilemedim..
Saolasin canim.ates olmadi ama surekli uyandi.ates olmasinda surekli kalkmaya raziyim.bende verdim petidus.DIste yüksek ateş olmaz diyorlar ama bizimde aynı yani öksürük var ama alerjiden kaynakli,burun akıntısı ,tıkanıklığı ,hırıltı yok.umarım Gece ateslenmemissinizdir ,rahat etmiştir yavrum.
Bizim ateş tekrar olmadı ama hep terledi .peditus sayesinde çok rahat uyudu belki uyuyup ,dinlendigi için atlatır .İki gün peditus vereyim diyorum
Söyleme canım ya. Uyumuyor zor uyuyo de. Nazarliyolar hemen. Valla dün bisi vardı herhalde. Defne 2den 12ye kadar hiç uyumadan durdu. Ama ayakta durmaya hali yok pat pat düşüyordu. Bazen inatları tutuyor ya da dış vuruyo.Ah ah dilimi essek arisi soksaydi nolurdu acaba. Ay dün eşimin bi arkadasi ve eşiyle karşılaştık dışarda oturup kahve içtik. Kız ev hanımı 5 yaşında oğlu 2 yaşında kızı var. Sürekli yemez etmez uyumaz fln der gıcık oluRum. Gündüz kaç kere uyuyor dedi bana ben de 2 dedim. Sabah 6.30 da kalkıyo haliyle 11 gibi bi saat. 3 gibi 1 saat dedim. Hii nasıl alışmış fln dedi sanki saatlerce uyuyo demişim. Sabah 6.30 dan şu saatte 5 dk uyumadı ugunarak ağlıyor ya. Kafayı yicem uyku gözünden akıyor resmen
Sanırım hepimiz.. anca bu saat oldu yatağımı ye ı topladım. Yarım saat uyumuştum uyandı şuan kucağımda diğer oda kalk gidelim modunda fena yani her yer.. Ama olsun sağlıkları yerinde olsun onlar yapılmasa da olur..Selammmmm canim kasim anneleriKeyifler nasil?Kaciniz benim gibi gece kac kez uyandigini sayamadi? Evi darmadaginik ?Bunlar yetmiyormus gibi yarin dogum günümüz hafta sonu kutlicaz ortada hic bir hazirlik yok.Allahimmmm yardim et bana
Ohh miss afiyet şifa olsun minigime. Baya bi yedi mi doyacak kadar yani. Benim kiz bir kucugun etrafını didikleyip bırakıyor.fermante canım pankeki bugün yaptım.hasta gibiydiya kahvaltı etmeyince pankek yapayım dedim .çok güzel oldu ,çokta güzel yedi saolasın canim
Saol teyzesi..benim kız hamurcudur iki tane avuç içi kadarı bitirdi maşallah çok sevdiOhh miss afiyet şifa olsun minigime. Baya bi yedi mi doyacak kadar yani. Benim kiz bir kucugun etrafını didikleyip bırakıyor.
Inşallah ateş yapmaz canım bizde ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu ,ilaç vermistim.bizde yarın kan tahlili gidicez .çok üzülüyor insan ya ama napalım mecburuzKızlar sabah asm ye aşıya gittik. Çok ağladı yavrum. O ağladıkça benden de patır patır yaşlar indi. Insallah iyi geçer sonrası.
Bizde bugün olduk aşıyı gecikmeli olarakKızlar sabah asm ye aşıya gittik. Çok ağladı yavrum. O ağladıkça benden de patır patır yaşlar indi. Insallah iyi geçer sonrası.
Bizde bugün olduk aşıyı gecikmeli olarak
Yaparken çok ağladı uyutmadan götürdüm eve gelince uyudu gece nöbet var ateş olcakmı diye offf
İlaç verdin mi sen canım
Canim hastayken yapmiyolar diye biliyorum.cunku ebe asidan once her zamsn soruyo hastami rahatsizligi var mi diye.Biz hala 1 yas asisini yaptirmadik, 1 ay gecti.
Bir yandan bile bile gitmedik ama boyle gecikince bir zarari ollurmu?
Cunki sariligimiz 5.aya baslarken gecti, haliyle ilk asimiz o zaman yapildi simdi asilarda geriden gidiyoruz.
4 kasimda asi olmaliydi ama saglik ocagindakiler 8-9 kasim gibi gelin,gecsin uzerinden biraz dedi bizde onlara hic guvenmedigimiz icin biraz daha arayi uzattik son asidan 6 ay gecmeliymis uzerinden korktuk dogru hesaplamadilarsa diye.
Burnu akti gecen gun, asiya engelmidir o ? Yaptirsak diyoruz artik, sadece burun damlasi kullandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?