2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amanın
Benim büyük kıza ben hep büyük numara ayakkabı alirdım. Tabi 2-3 numara degilde.
Ayakları sanki biraz uzuncana gibi. Benden dolayı mı acaba
Bizim bütün büyükler derdi ,inanmadım takii büyük bebeler koca ayaklı oluncaya kadar .küçük oğlumda sadece bir numara büyük aldım ,normal ayaklı oldu:))

DIste yüksek ateş olmaz diyorlar ama bizimde aynı yani öksürük var ama alerjiden kaynakli,burun akıntısı ,tıkanıklığı ,hırıltı yok.umarım Gece ateslenmemissinizdir ,rahat etmiştir yavrum.

Bizim ateş tekrar olmadı ama hep terledi .peditus sayesinde çok rahat uyudu belki uyuyup ,dinlendigi için atlatır .İki gün peditus vereyim diyorum

İlk oğluma hep ayağına göre aldım. Görüntüsü biraz eskidiğinde hemen yenisini aldım. İlk ya. Şimdiki ayakkabılarını görseniz ağlarsınız. Okulda maç yapacağım diye ayakkabıda tabanlık bile kalmadı da eski ayakkabısının tabanını çıkarıp ona taktı :) Bu arada 7.5 yaşında ve 34 giyiyor.

Nazar değer canım ,herkesin değil ama bazı insanların nazarı çok değiyor .nazar duası okusaydın ...tabii disten aynı öyle oluyor ,azilari falan çıkarıyor olmasın

Benim başkasına dememe bile gerek yok. İçimden geçirmem yeter :) Çocuğa en çok annesinin nazarı değer diyorlar ama inanasım da gelmiyor. Bilemedim..

Günaydın hanımlar ,Yine gunun açılışıni ben yapayım:))

Paylaşmadan edemicem ;dünkü sınavda büyük bebeler fenden tamamını doğru yapmış ama matematik 5yanlış .dedemiz matematikçi ,ben fenciyim ..dedeye diyorum bunların matematik ögrt.değiştirelim:))

Saolasin canim.ates olmadi ama surekli uyandi.ates olmasinda surekli kalkmaya raziyim.bende verdim petidus.

Selammmmm canim kasim anneleriKeyifler nasil?Kaciniz benim gibi gece kac kez uyandigini sayamadi? Evi darmadaginik ?Bunlar yetmiyormus gibi yarin dogum günümüz hafta sonu kutlicaz ortada hic bir hazirlik yok.Allahimmmm yardim et bana

Söyleme canım ya. Uyumuyor zor uyuyo de. Nazarliyolar hemen. Valla dün bisi vardı herhalde. Defne 2den 12ye kadar hiç uyumadan durdu. Ama ayakta durmaya hali yok pat pat düşüyordu. Bazen inatları tutuyor ya da dış vuruyo.

Selammmmm canim kasim anneleriKeyifler nasil?Kaciniz benim gibi gece kac kez uyandigini sayamadi? Evi darmadaginik ?Bunlar yetmiyormus gibi yarin dogum günümüz hafta sonu kutlicaz ortada hic bir hazirlik yok.Allahimmmm yardim et bana
Sanırım hepimiz.. anca bu saat oldu yatağımı ye ı topladım. Yarım saat uyumuştum uyandı şuan kucağımda diğer oda kalk gidelim modunda fena yani her yer.. Ama olsun sağlıkları yerinde olsun onlar yapılmasa da olur..

Kızlar sabah asm ye aşıya gittik. Çok ağladı yavrum. O ağladıkça benden de patır patır yaşlar indi. Insallah iyi geçer sonrası.

Kızlar sabah asm ye aşıya gittik. Çok ağladı yavrum. O ağladıkça benden de patır patır yaşlar indi. Insallah iyi geçer sonrası.
Inşallah ateş yapmaz canım bizde ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu ,ilaç vermistim.bizde yarın kan tahlili gidicez .çok üzülüyor insan ya ama napalım mecburuz

Bizde bugün olduk aşıyı gecikmeli olarak
Yaparken çok ağladı uyutmadan götürdüm eve gelince uyudu gece nöbet var ateş olcakmı diye offf
İlaç verdin mi sen canım

Biz hala 1 yas asisini yaptirmadik, 1 ay gecti.
Bir yandan bile bile gitmedik ama boyle gecikince bir zarari ollurmu?

Cunki sariligimiz 5.aya baslarken gecti, haliyle ilk asimiz o zaman yapildi simdi asilarda geriden gidiyoruz.
4 kasimda asi olmaliydi ama saglik ocagindakiler 8-9 kasim gibi gelin,gecsin uzerinden biraz dedi bizde onlara hic guvenmedigimiz icin biraz daha arayi uzattik son asidan 6 ay gecmeliymis uzerinden korktuk dogru hesaplamadilarsa diye.

Burnu akti gecen gun, asiya engelmidir o ? Yaptirsak diyoruz artik, sadece burun damlasi kullandim.

Bizde bugün olduk aşıyı gecikmeli olarak
Yaparken çok ağladı uyutmadan götürdüm eve gelince uyudu gece nöbet var ateş olcakmı diye offf
İlaç verdin mi sen canım

fermante

Insallah ateslenmezler kizlar, buyudukce bu asi isi daha zorlasiyor,herseyin farkindalar falan.
Bitseydi su asilar artik

Canim hastayken yapmiyolar diye biliyorum.cunku ebe asidan once her zamsn soruyo hastami rahatsizligi var mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…