2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim aşı 10 kasim di hastalandı dr aşı erteliyoruz dedi daha dün yaptirdik ateş olmadı ama uyku gitti iice bugün bile gün içinde toplasan 1 saat uyumadi

Bizde bugün olduk aşıyı gecikmeli olarak
Yaparken çok ağladı uyutmadan götürdüm eve gelince uyudu gece nöbet var ateş olcakmı diye offf
İlaç verdin mi sen canım
Yok canım vermedim
Çıkarsa veririm.suana kadar bisi yok olmaz inşallah.

fermante

Insallah ateslenmezler kizlar, buyudukce bu asi isi daha zorlasiyor,herseyin farkindalar falan.
Bitseydi su asilar artik
Evet canım az kaldı 2 tane sanırım. 15gun sonra menengekok mıdır nedir bi o var ve 18 aylıkken var sanırım. Evet çok zor oluyor. Kolaylıkla geçer inşallah.

Uykussadece uyku ve azda olsa dinlenme istiyorumya öyle yorgunumki ..bide sıcak kahve içmek ,televizyonun karşısında zaplamak mesela ,sıcak bir duştan sonra kuş gibi olup yatağa yatmak ..off biliyorum çok şey istiyorum ..hepsinden vazgeçtim ,onların hayaliyle yetinirim .Sadece yavrular sağlıklı olsun yeter ...off çocuklar uyumuyor diye azcık sesimi yükselttim ,vicdanım sızlıyor şimdi ...halbuki bağırmadım bile ama gel bunu anne yüreğime anlat...bol uykulu geceler kizlar..

Kizlar ins atessiz ve normal atlatirsiniz.
Yazamadim ya yogun geciyor gunlerim..
Benim de menenjitin 2.dozunu vurdurmam lazim.
Kan degerine tekrar bakilacakti.
Goz icin 1yasinda yine gelin demislerdi.
Allahim neyi ne ara sikistircam bilmiyorum.

M mambur sen de insansin. senin de duygularin ve disavurumun var. ke.dine bu kadar haksizlik etme.

Bende sesimi yukseltiyorum kucucuk bebege sonra pisman oluyorm yapmicam diyorm yine oluyor. insan yorgunluktan tahammulsuz oluyor maalesef.
SEnin buyukler halinden anlar. darilip kirilmazlar sana aciklama yapinca.

tubaa1 fermante Efira38
Ever hastayken yapmiyorlar,iyice biktirana kadar soruyorlar hatta. Hasta degil diimi,ilac kullanmadiniz diimi falan.
10 gun gecmeliymis uzerinden, burnu akti yinemi 10 gun beklicem ben iyice uzadi.

Insallah huy degistirmeden atessiz atlatir minnaklariniz kizlar.
Agri mi yapiyor bu asilar bebelerde anlamiyorum bu kadar huysuzlaniyorlar falan.

Günaydın kızlar ...Yine haberler yine beynim ,yüreğim allak bullak ...öğrenci yurdunda yangın çıkmış ,Daha ortaokul çocukları ,bazilari kilitli yangın merduveninin kapısında ölmuş ,kimisi ahşap çatı katında...tabikide ölümde rabbimden ama birilerinin ihmali yüzünden yanarak ölmeyi Hangi çocuk hakeden?öylesine önemli olan yangın merdiveninin ruhsat alabilmesi için yapılmış olması ve çocuklarımızı emanet ettiğimiz yurtlarimiz ...Allahım sen aklımı koru ,benim çocuklarimda aynı yaşta aklım almıyor ..Bu memlekette kazara yaşıyoruz ,çocuklarımızı yaşatıyoruz..

Kusura bakmayın kızlar canınızı sıktıysam.. isyan ,üzüntü ,öfke hepsini saatlerdir yaşıyorum.sizinle paylasayimda biraz olsun rahatlayayim dedim

Çok saol canım ya anlatıyorum tabii ama ya kırdıysam diye insan çok üzülüyor ..kötü anılar bıraksın istemiyor İnsan.ya eski kuşak ,bak kötü konuşursan ağzına biber surerimci,o tabak bitecek diyen elinde terlik hazır olan annelerden olmak vardı:))şimdi ne yapsak dogrumuki diye düşünüp duruyoruz..
Bende tahlil yaptircam ,göz doktoru.na götürcem ,hergün bir sonraki gün deyip duruyorum ..Artık yaptırmam lazım ama soguklarda geldi

Bunların hepsi farklı söylüyor ,bizimkine ateş yoksa yaptır demişti:)

Tuylerim diken diken izledim bende . Allahim sen koru ya Rabbim.
SOylenecek cok sey var ama duyan yok.

Allah ailelerine sabır versin. Ben de çok üzüldüm. ölenler çocuk olunca insanın yüregi kaldırmıyor.

Ben dün gece 1kasik calpol verdim yarım saate uyandı şurubu içince 2saat uyudu. Bugün de huysuz yine uyuttum bakalım ne kadar uyur?

Canım ben de akşamdan beri onları izliyorum. Çok üzgünüm elimden bisi gelmiyo. Bu ne takipsizlik insan canı niye bu kadar ucuz..

Tuylerim diken diken izledim bende . Allahim sen koru ya Rabbim.
SOylenecek cok sey var ama duyan yok.

Allah ailelerine sabır versin. Ben de çok üzüldüm. ölenler çocuk olunca insanın yüregi kaldırmıyor.

Canım ben de akşamdan beri onları izliyorum. Çok üzgünüm elimden bisi gelmiyo. Bu ne takipsizlik insan canı niye bu kadar ucuz..

Sukur bidaha ates olmadi canim..sabaha kadar uyuyamadim cocuklara cok uzuldum.Allah sabir versin ailelerine biz boyle olduk onlari dusunemiyorum.cok aci.
Öyleuuzgunumki çocuklarıma nasıl bir gelecek var diyorum ..İnsan hayatı boylesinemi ucuz ..isyan edince politik oluyoruz iyide kötüleri gormezdenmi gelelim ...çocuklar acılar içinde olurken nasıl rahat uyunur ki...Of kızlar çocuklar yanıyor twitter hesabını okudukça öfkem artıyor ..Neyse aziz nesinin şiirinde dediği gibi ,bana öyle ölümler gelsinki ,çocuklara hiçbir olum kalmasın-cümlelerim yanlış olabilir kusura bakmayın-

Icimiz yaniyo canim ne kusuru.ne yanlisi..evlat bu kolay mi? Yavrum kimbilir ne hayalleri vardi.kimin sucu varsa en agir cezayi alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…