2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Senin koca da ne anlayisliymis kiymet biliyo ne guzel. Benim kiz da herseferinde emmiyo kimisinde su iciyo kimisinde ayagimda uyuyo. Belki rüya görüp korkuyor ve anneyi istiyorlar bilemiyoruz ki dertleri ne.
Aynen canim anlayamiyoruz ne istediklerini.bazen cok iyi sorunsuz geciyo gecelerimiz ama yasina girdiginden bu zamana iki hafta gecti her gece abartti yarim saate bir uyaniyo.uykysuzluk cok zor.basim cok agriyo

Merhaba arkadaşlar bu sene domates konservesi yapamadım oğlumun yemeklerine hazır domates konservesi kullanabilir miyim, hazır kullanan var mı?

Kizlar doktordan geldik.allahim oyle zor zapdettimki ,disari ciktigi icin cok mutluydu hele isaiklara falan bayildi ama cok hareketliydi ..hele donus yolundaki trafikte dolmus maceramiz beni bitirdi:))bogaz ve sol kulak kizarikligi vede ses teli odemi olmusuz.sesi hic cikniyordu yavrumun .iki damla icecek birde burun icin damla verdi .antibiyotik atesi devam ederse baslayacagiz.aslinda antibiyotik kullansak fena olmaz ama ishal oldugu icin iyice bagirsaklarini bozmayalim dedi..

Canim bende tam sana yazmak icin girmistim nasil oldunuz diye. cok gecmis olsun yagmurcuga..kulak kizardiysa illaki antibiyotik olmadan temizlenmiyo ve atesde gitmiyo.biz kizimda sol kulaktan cok cektigimiz icin biliyorum.banyoda kesinlikle su kacirma demekki hassas kulaklari.ilerlerse kulakta akinti basliyo.aslinda ilerlemeden antibiyotik icse keske.cunku kulagin yaptigi ates hic gecmiyo canim.insallah cabuk atlatir fistigim..

Canim benim sagolasin valla ayni seyden bende korkuyorum senin anlattigin gibi okadar cok kisiden duydumki .bagirsak duzenleyici verdi doktor en iyisi onu kullanayim ishali azaltayim ,hemen baslayayim antiboyotige ..yavrular hasta olmasin ya hic kiyamiyorum

Aynen canim ishal gecince basla hemen.kizim biraz konusmaya baslayinca anne kulagim mikrofon gibi diyodu.cok rahatsiz oluyodu.yagmur anlatamazda anca huysuzlukla belli eder.insallah cabuk gecer.kiyamam

Aynen canim ishal gecince basla hemen.kizim biraz konusmaya baslayinca anne kulagim mikrofon gibi diyodu.cok rahatsiz oluyodu.yagmur anlatamazda anca huysuzlukla belli eder.insallah cabuk gecer.kiyamam
Zaten cok degiskin bir ruh hali vardi songunler cok sinirli aksiydi .gecede bagirarak uyaniyordu,kulaginida tutunca korkmaya baslamistim.cok saol canimya insallah cabuk gecer

O aşı mahvetti herkesi yaotirsan bi dert yaptirmasan bi dert ağrı kesici vermeden uyumuyo bide ağlamasin var iç çekerek ptesi yaptirdik hala aynı nezamn geçecek bilmiyorum
Bizde salı olduk canım bu gecenin gidişatı da belli oldu umarım çabuk biter bu gece sıkıntıları
Birde benimki gündüz iyi gece bi haller oluyor seninde öylemi
Cok guzelmis.
Insan bazen bosluguna gelip o yanlislari soyluyor malesef.
Veya cogu kez aciklama geregi duymayip kolaya mi kaciyoruz bilemedm :)
Dikkat etmek lazim
Evet hep ince ayrıntınlarda gizli aslında bşr çok şey ama işte çoğu zaman uygulamıyoruz
Bende bi kaç tane var ara ara atarım belkibi kaçını uygularız ya

Aynen 9.30 gibi basliyo sabaha kadar gündüz ıi

At bir ara gercekten kulagimiza kupe olur. Bana oldu sahsen.
Bazen boyle yazilar suratima tokat gibi gelip kendime geliyorm resmen. Tabiki mukemmel olamayiz,cok kasmamak lazim ama biraz daha dikkat etmek lazim

Günaydın anneler uzun süredir kafama takılan bi durum yaşıyorum kızımda. kızım kv yi gördüğü gibi katıla katıla ağlamaya başlıyor doğduğundan beri böyle başlarda emin olamıyorduk ondan mı diye artık bariz belli ediyor. uzaktan görse dahi başlıyor ağlamaya. bi iki saat sakinleştirmeyle geçiyor sonra alışıyor. ve çok sıcak kanlıdır kızım yabancılara bile hemen şirinlik yapar atılır bi tek ona böyle sizin bebeklerde de var mı hiç böyle bi durum. çözemiyorum sebebini herkes geriliyor tef gibi baştada kızım

Yorgunluk ve uykusuzluk birazda babalarin ilgisizliginden cekilmez oluyo galiba ise başlamadan önce esim vurur kafayi yatardi,simdi ben gelesiye kadar o ilgileniyo,beni daha iyi anliyo :)) gece gec saate kalirsak esim uyutuyo, yardimci oluyo, gece kac sefer uyansakta esim de uyaniyo,artik bebekler geceleri bizden bagimsiz su verebilirler, kimse ise gidiyom bahanesini uretmesin, calissan Anneler Ne yapsin, uykusuzluk sebebi bebekler degil babalari bence

Bizim kide tam tersi bayılıyor babane ye keşke senin ki gibi olsaydı ama işte tersi olur

Bencede

M mambur nasil oldu Yagmur?

G GCA sen nasilsin cnm?
Canim cok sagol .iyiyiz atesimiz yok cok sukur ama nazi niyazi beni oldurdu .cocuklar bekliyo uyusunda bizimle otur oyna diye bakalim ne zaman nasip olcak:))uykusuzluktan cok kotuydum bugun sabah 5te uyudu .6da kalktim cocuklar etude gidecek diye.zombi gibiydim buyun gun ,kek yapayim dedim ici pismeden almisim:))rabbime sukur olsun bu gunlerde gecer ,insanlar ne sikintilarla ugrasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…