- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.821
Ates bence disten oluyo.bir iki gun yoklayip gidiyo.gecmis olsun canim..okul isleri cok zor.insallah oglusunu ikna etmissindir.sinif degisikligi daha zor olur alisana kadar.of ki ne off resmen kurulmus robot gibiyiz.ne yalan soyleyim bu kadar yas farki dogru degilmis.daha zor oluyo.ikinciyi dusunenler bizimki kadar acmayin arayi.bu arada 8 yas var aralarindaKizlar yine ateslendik ,cok degil ama ilac verdim ..neyseki yarin kan tahlili icin hastaneye gidicem ,randevu aldim ozaman yagmurumuda gostericem ..
Sizin asili kolunuzda ,asi yapilan yer kizarik ve sismi ?bugun farkettim bizimki oyle bakalim yarin onuda sorarim...
Kizimi bugun sinavina calismak icin okula yollamadim yagmurum atrslendi ,yarimyamalak birseyler yaptik .oyle nazliydiki anlatamam .kucuk oglum okuldan geldi ,tutturdu benim sinifimi degisin diye.belli okulda birsey olmus ,yagmur bir yandan naz kupu ..taa aksam uyurken annane ve kizim yagmuru oyaladi ,ben oglumun yatagina girdim hem dertlestik hem optum kokladim ...anam ne zormus annelik ...azcikta uyumusum :))tabii takriben on bes dakika kadar..olsun bunada sukur ,bunu bulamadigimiz gunlerde var:))
Valla canim her dis atesinde ve ishalinde ,yok bu farkli birsey diyorum doktora goturuyorum ,hicbirsey cikmiyor.yine bugun doktora gidicem bakalim.g ece atesliyduk ilac verdim dustu ,guzelde uyuttu ilac..birde cok asiri gaz oluyorya bu yasta olurmu artik anlamadim.Ates bence disten oluyo.bir iki gun yoklayip gidiyo.gecmis olsun canim..okul isleri cok zor.insallah oglusunu ikna etmissindir.sinif degisikligi daha zor olur alisana kadar.of ki ne off resmen kurulmus robot gibiyiz.ne yalan soyleyim bu kadar yas farki dogru degilmis.daha zor oluyo.ikinciyi dusunenler bizimki kadar acmayin arayi.bu arada 8 yas var aralarinda
Allah kolaylık versin canım ya biz evdeyken zor ayaktayız bir de çalışınca gerçekten zordur
Geçecek inşallah diyorum
inşallah canım
1 yaşından sonra iyice huyları değişiyor işte ya. önceleri daha seyrek kalkıyordu benimki de, şimdi yarım saatte bir kalktığı da oluyor. hele ki bizim gibi sabah kalkıp işe gitmek zorunda olanlar için herşey daha da zorlaşıyor. haftasonları fln evde olduğumda en azından o gündüz uyurken ben de kestirebiliyorum en azından.. fotoları öpmesi çok şeker ama ya, maşallah ona:)Merhaba kizlar
Hayirli cumalar
Ben de sikayetlerimi yazmaya geldim
Kafayi yesem yeridir.
2gun aaa iyi gibi derken 3.gun bozuluyor cocuk yaa. gece emdi yatirdim ben yatmadan mizir mizir ayagimda sallarken ben uyumusm onun tekmelerine uyandim.. sonra gene emzir gene salla bu sefer boynumun agrisina uyandim yarim saat gecmis uyumus. yatirdim gene kalkti
VAlla alt komsum allahtan hep evde degilbazen bana geliyorlar . kendi kendime konusuyorm artik
BU halde ise gitmek de zor oluyor . utankanligim had safhada . gece surekli kalkarken sirtima yelek ayagima patik geciriyorm ama gene de donuyorum. balli zencefile baslamak lazim
G GCA sana da cok gecmis olsun. ins miraya gecmez.
Dogum gunu fotolarindan magnet yaptirdim oglumun. Bir de 3umuzun fotosu nu orta boy yaptrmstm yavrum buzdolabina gidip opup duruyo onu. cok degisik bir ruh halleri yasiyorum.
Benimkinin uykusu dogdugundan beri sikintili desem yeri.1 yaşından sonra iyice huyları değişiyor işte ya. önceleri daha seyrek kalkıyordu benimki de, şimdi yarım saatte bir kalktığı da oluyor. hele ki bizim gibi sabah kalkıp işe gitmek zorunda olanlar için herşey daha da zorlaşıyor. haftasonları fln evde olduğumda en azından o gündüz uyurken ben de kestirebiliyorum en azından.. fotoları öpmesi çok şeker ama ya, maşallah ona:)
DonukPudra az daha sabir 15aylikta anne duskunlugu gecince daha rahat oluyormus ..kendim yazdim ama bir garip geldi ,dogduklarindan beri kimbilir kacinci kez kurduk bu cumleyi:))
Geçmiş olsun canım ya valla umurlarında değil baştan savıyorlar sanki güzel muayene etse bi yeri düşcekSu hastanedeki doktorlar adami sinir eder ya .kizima soz verdim kavga etmiycem diye etmeden geri geldim:)kan verdik dedim atesi var kontrol edin ,zor bela kulagina bogazina bakti kizarik dedi .doktoruna tahlil sonucunu gostermeye gidince ilac yazar sana dedi .saka gibi dimi .sikayet etsem kime edeyim balik bastan kokarmis...birazdan kendi doktoruma goturcem
Geçmiş olsun yagmura o kızarıklık kesin ateş yapiyo zaten ilaç yazsada senide çocuğu da yormasa neolrdu sanki allah merhamet versinSu hastanedeki doktorlar adami sinir eder ya .kizima soz verdim kavga etmiycem diye etmeden geri geldim:)kan verdik dedim atesi var kontrol edin ,zor bela kulagina bogazina bakti kizarik dedi .doktoruna tahlil sonucunu gostermeye gidince ilac yazar sana dedi .saka gibi dimi .sikayet etsem kime edeyim balik bastan kokarmis...birazdan kendi doktoruma goturcem
O aşı mahvetti herkesi yaotirsan bi dert yaptirmasan bi dert ağrı kesici vermeden uyumuyo bide ağlamasin var iç çekerek ptesi yaptirdik hala aynı nezamn geçecek bilmiyorumbiz dün gece yine ayaktaydık paso
ne yaptıysam susmuyor ağlıyor sürekli uyanıyor memeyi bile kabul etmedi
Ağrıkesici verdim belki bir yeri ağrır diye ama ona rağmen rahatlamadı neden anlamıyorum ama gerçekten aşıdan sonra böyle oldu
Eşim bir daha yaptırmam diyor ama yapılacak mecbur
Senin koca da ne anlayisliymis kiymet biliyo ne guzel. Benim kiz da herseferinde emmiyo kimisinde su iciyo kimisinde ayagimda uyuyo. Belki rüya görüp korkuyor ve anneyi istiyorlar bilemiyoruz ki dertleri ne.Bizim bu cocuklarin hepsi ayni kizlar..esim bile halime acidi ariyo aksama yemek yapma ben yapicamdedi.saolsun..gece uyandiginda emse dicem acikti uyaniyo kucagima aliyorum memeyi de istemiyo.geri yatiriyorum uyuyo.yarim saate bir kalkti.pes diyorum artik.
Magnet güzel oluyor. Ben de disbugdayinda yaptırmıştım. Kime gitsem hep buzdolabına asmış güzel oldu. Doğum gününde de kitap ayracı yaptım kendim dağıttım. Bu tip şeyler güzel oluyo ya. Seninki de iyi fikirmiş doğum günü fotolarından bikac tane yaptırmak lazım.Merhaba kizlar
Hayirli cumalar
Ben de sikayetlerimi yazmaya geldim
Kafayi yesem yeridir.
2gun aaa iyi gibi derken 3.gun bozuluyor cocuk yaa. gece emdi yatirdim ben yatmadan mizir mizir ayagimda sallarken ben uyumusm onun tekmelerine uyandim.. sonra gene emzir gene salla bu sefer boynumun agrisina uyandim yarim saat gecmis uyumus. yatirdim gene kalkti
VAlla alt komsum allahtan hep evde degilbazen bana geliyorlar . kendi kendime konusuyorm artik
BU halde ise gitmek de zor oluyor . utankanligim had safhada . gece surekli kalkarken sirtima yelek ayagima patik geciriyorm ama gene de donuyorum. balli zencefile baslamak lazim
G GCA sana da cok gecmis olsun. ins miraya gecmez.
Dogum gunu fotolarindan magnet yaptirdim oglumun. Bir de 3umuzun fotosu nu orta boy yaptrmstm yavrum buzdolabina gidip opup duruyo onu. cok degisik bir ruh halleri yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?