2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizim ayni seyi benim anneme yapiyordu .bir yasina kadar devam etti ama azalarak .gordugunde gitmezdi ,yuzune bakmazdi ,aglardu ,bazen hic yokmus gibi davranirdi ,uyandiginda gorunce aglardi ve o evden gitmeden susmazdi.anneme dilinden anlayamazsin diye hic vermezdim ayni evde bile olsak benim kucagimda sevdirirdim boyle boyle birsuru sey . Cunku anneme cok kirgindim vede yagmuru cok zor kucagima almistim korkuyordum.yanimda oyun oynata oynara kademe kademe uc ayda ancak yendik bunu .belki oyunla falan asarsiniz tabii kayinvalden bunu anlayip ,ugrasacaksa .

Canım çok geçmiş olsun minik kuzuya. Nasıl olmuş ses teli ödemi. Hepsi üst üste gelmiş. Insallah çok canı yanmadan geçip gider.

Ay bende anlayamadım ya nedendir yani laftan anlayacak yaşta olsa annesi dolduruyor derler kesin
Ayy alemsin.. sevgi gösterisinde bulunmuyor mu acaba hiç neden öyle davranıyor ki.
Benim kiz 2ayda bir gördüğü için pek kim olduğunu algilayamiyor henüz. Gördüğünde de gitmek istemiyor pek. Kv.de bozuluyor bu duruma. Sanki ben göstermiyorum çocuğu. Bi kere bile gelin özledim torunum dediği yok. Ben de gitmiyorum o nedenle. Deniyorum bakım ne zaman çağıracak..

Iyi geceler kizlar.sizlere yine bisey daniscam.bebisler sut iciyomu? Ben biturlu alistiramadim.biberonda bardakta her turlu denedim.sulandirdim ilik soguk yaptim yok icmiyo.oyle uyanikki beyaz oldugunu gorunce yuzunu kiristirip yuz ceviriyo.kupada verdim renginden tanimasin diye ilk yudumda tukuruyo...kizim kolayca icmisti hala gece yatmadan bir bardak icmeden yatmaz.tavsiyeleriniz var mi?

Biz kv ile aynı şehirdeyiz annemler 6 saat uzaklıkta ama annemleri görünce hep gördüğü insanlar gibi kucaklarına atlıyor ne şirinlik yapacağını şaşıyor. kv de sizinkinin aynısı ben gidersem görür anca torununu bende çocuğun bu tavrını bildiğimden çok nadir gidiyorum çünkü burnumdan geliyor. yani yalnız bırakmış olsam kesin bi şey yaptı çocuk korkuyor derdim o derece halleri var gördüğünde ki dediğim gibi kimseyi yabancılamayan insanı kalabalığı çok seven bi bebek.

Ben de daha başlayamadım açıkçası çok da umursamıyorum henüz anne sütü alıyor diye ama ne derece doğru yapıyorum bilmiyorum

Bende kv ye kırgındım baya hamilelikte acaba o his mi geçti ki bebeklere de

M mambur yagmur nasil oldu.uykusuzdunuz insallahh bu gece deliksiz bir uyku cekersiniz
Canim benim saol duaları n icin .ben dualarin gucune cok inanirim ,allah razi olsun gercektende firtina gibi gecelerden sonra rahat ,huzurlu uzun bir gece gecirdik .ilac vermememe ragmen cok rahat ,guzel uyudu sanirim ilaclara gerek kalmayacak .

Bizim tahliller temiz cikti,kansizlik falan yokmus ,d vitamini yarin belli olacak.kansizlik olmayinca doktor sute basla dedi.kapiya sutcumuz geliyor ,tek inekten taze sut getiriyor bugun sabah verdim bayila bayila icti .bazi cocuk sevmiyor sutu ,damak tadi bence ..muzlu yada meyvali denesen?olmadi hic icmezse tatli falan yaparsin ,o sekilde ucmis olur

Kizlar bayat keki degerlendirecek tarifiniz varmi?dun kek yaptim ici pismemis.bugun inat ettim yine yaptim ,cok acayip olmus..bari birseyde degerlendireyim diyorum atmaya kiyamadim..birde soyle mis gibi portakal kokacak kek tarifiniz varmi ?internrtten aldim tarifi olmadi

Kizlar kizimla yeni oyunumuzu yazayim dedim.malum kulagimiz hasta hemde cok soguk ya kumla oynamaya cikamiyoruz .bende makarnalardan kum havuzu yaptim .kamyonlarin arkasina dolduruyor bazende tabaklarina bardaklarina doldurup ,bebeklerine yediriyor ..aslinda bulgur kullaniyormus herkes ama agzina teperse diye korkup makarna verdim:)

Canım benim bi kek tarifim var daha dogrusu annemin hep güzel olur kabarır,
3 yumurta
1,5su bardagı seker
1 su bardagı süt
1 su bardagı sıvı yag
2,5 su bardagı un
Vanilya
Kabartma tozu
Portakal kabugu limon kabugu
Cok portakallı olsun istersen sütü yarım su barsagı süt yarım su bardagı portakal suyu olarak yapabilirsn

Cok sagol canim ,onceden isitilmismi olacak firin?bide kac derece?bu sefer tutturayim diye ugrasiyorumda:)) yarin vakit bulursam yapayim.hem cocuklarin hem benim canim cok cekti birturlu tutturamadim.

Cok sagol canim ,onceden isitilmismi olacak firin?bide kac derece?bu sefer tutturayim diye ugrasiyorumda:)) yarin vakit bulursam yapayim.hem cocuklarin hem benim canim cok cekti birturlu tutturamadim.
Keklerde genelde önceden ısıtılmış 180 derece oluyo, değişigine rastlamadim.hic ama tarifin sahibi daha iyi bilir :))
Bide İyi olması için tüm malzemeler oda ısısında olacak derler. Bende yapiyim bari kızlara gerçi yapınca en çok ben yiyorum o kötü oluyo :))

Çikolatalı tatlar seviyosaniz krema, çikolata ve ufalanmış keki karıştırıp biraz donunca yuvarlayıp fındık ceviz vs. Bulayinca truff oluyo harika ama tam kalori bombası tabi

180 derece 35 40 dakika önceden ısıtılmıs fırın.yumurtalar oda sıcaklıgında olursa daha cok kabarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…