2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz de aynıyız. Geçen gece uyuttum eşime dedim uyanırsa bak duşa gidicem. O arada uyanmış ne yaptıysa durduramamis. Bensiz ve memesiz hiç durmuyor gece. Besinini sallanma ayaklarını bile taktım. Ama ne fayda.

oyuncak olarak ne alıyorsunuz kız anneleri
Pek bisi almıyorum. Zaten aldıklarının da yüzüne bakmıyor.
Sallanan at komşum verdi. Oğlu kullanmış şuan buyuk bize verdi. İki sallanıyor hemen iniyor.
Legolari hediye geldi sadece evi dağıtmaya kullanıyor hanımefendi.
Bultak legolari sadece tadına bakıyor.
Bi tane büyük ayıcık var. Annem almış. Onun üstüne yatıp yuvarlabiyirm. Bazen mama yediriyor gibi yapıyor.
Davulu var onla oynuyor.
Aktivite masası var yengem vermişti üst oyuncak tablosunu indiriyor altı koltuk gibi. Oyun kısmıyla ilgilenmiyor koltuk kısmına çıkıp oturuyor ya da yetişemedigi iyere yetişmek için merdiven yapıyor.
Kitapları var onlara bakıp bisiler anlatıyor bazen de yiyor.
Böyle canım. Ben de bu ara yeni bi arayış içindeyim ama ne alayım bilmiyorum.

Ben cozumu pipetli suluk almakta buldum.
Yada bardaga pipet koyup oyle.
Bu sefer de suya ufleyip baloncuk yapiyor
Arada gene bardakla istiyor
Alistirma bardağı var pipetli bardak da var onları kullanıyorum ama bizi içerken girince illa cam bardak diye tutturuyo hanfendi. Bide eline verince bi kaçışı var geri almiyayim diye evlere şenlik:)) dusecek ustune diyede aklım çıkıyor tabi

Biz de aynıyız. Geçen gece uyuttum eşime dedim uyanırsa bak duşa gidicem. O arada uyanmış ne yaptıysa durduramamis. Bensiz ve memesiz hiç durmuyor gece. Besinini sallanma ayaklarını bile taktım. Ama ne fayda.
Benim.esimde hiç avutamiyo yaaa kızım yorum ona çocuk salya sümük agliyo helak oluyo ben dustayken wcdeyken falan insan bi kucağına alır sakinleştirmeye calisir, yokk, neymiş nasılsa durmuyomus. İnsan bi çaba gösterir en azindan susmasada

O bizde de var hemde ne kacma. cay icerken rahat vermiyor diye kalin seffaf plastik bardak aldik..
UYanik yer mi onu atip elimizdekilere kosuyor

Ben artik oyuncak almiyorum.
Cok az oyuncagi var.
Sesli kitaplari cok seviyor ikea aktivite masasi ve sandalyesi aldik.karsilikli orda takiliyoruz. araba surme lego top oynama sallanan ati var.
Yarin a101de masal ve sarki soyleyen kuzu geliyor. annemlerin orda bugun satisa koymuslar almis bizimkiler.
Seslere tepki veriyor diye ben kitap alma meyilindeyim.
Oyuncaklara bakan yok gecici olarak almaya da gerek yok bence de

Yarın bende a101 e bakıyım çok yakın bana.alıyım.oyuncak konusunda çok dertliyim oynamıyo ev dağıtmak çekmece daha hoşuna gidiyo.sesli hayvanları tanıtan oyuncağı var az onunla oynuyor.sesli şeyler daha dikkatlerini çekiyo

Bana cumartesi. Misafir gelcek.
Inan kafayi yicem.
Temizlikcim de doluymus bu hafta son dakika cikti misafirler.
Epeydir dip koseye cagirmamistim da.
Iyi ki ayri salonum var diyorum.
Toparliyorum toparliyorum yok cinnet gecirmelik.
Hele mutfak dolaplara parmaklari pisken de yapisiyor buzdolabi bulasik mak.
Yerler hak getire
Tencere tabak dedigin gibi indiriyor.
Baharatliklari.
Mutfagi imha edesin var hele.

Canim oldugu kadar yaparsin.hem calisiyosun zamaninda yok.bebekte var.cokta yorma kendini.zaten bizim bebisler huysuz.enerjimi eve harcadigim zaman cocuklarla ilgilenemiyorum.heleki misafir geldiginde hic ilgilenemiyorum.zor valla ne diyim

Ben mutfak dolaylarında basedemedim çocuk kilitli taktım. Açık gördüğü an indiriyor yine de. Hiç dayanamıyor. En sevmediğim çocuk tipidir dolap karıştıran çocuk ama malesef ne yapsam ne dersem diyimmi umrumda değil yapacağını yapıyor. Canı sağolsun napalm.

Günaydın kizlar. 1sene önceye geri döndüm. Göğüsucum yara oldu. Isırıyor bazen, ısırması da disi değiyor tahriş olup deri bi süre sonra deliniyor. Lanolin sürüyorum ama fayda etmedi. Gece çok canım yanıyor hadi gündüz idare ediyorum da gece dayanamıyorum. Ne yapayım ne süreyim fikri olan var mı?

Gunaydin
BEnim de oyleydi gecen sene. derim yarik gozukuyordu.
Annem 1 tatli kasigi zeytinyagini ocagi acip ilitti icine damla sakizi atmisti.
O da eriyince bir kaba koyduk macun gibi oluyor onu surdum hep iyi gelmisti.
Lansioh falan fayda etmediginde en son care bana bu iyi geldi.

Ben bir tek mutfak temiZLIK malz.koydugum yerin kulplarini soktum.
Gecici evre kesfedecekler ama acayip daginiklik oluyor.
Onlari kapatsam bu sefer buzdolabini aciyor .
Bazen cok komik oluyor da bazen cinnetlik. topla topla gene daginik mutfak en sinir oldugum seydi

Ben de 1 çekmeceli bırakıyorum dağıtıyor. Tencere vs olan yeri kapatıyorum ayağına düşer diye.. buzdolabını açık yakaladimi hemen dibimde bitiyor. Henüz açamıyor ama uğraşıyor yakındır açması.

Gunaydin hanimlar
Bu hafta cok yogundum vede migren nobetleriyle basetmeye calistim . G GCA canim sagolasin ,doktora goturdum kizimi ,bir dizi tahliller ,bu hafta hep doktordaydik ultrasonumuz kaldi bunada sukur ,kucucuk bebeler ,bizim koklamaya bile kiyamadigimiz bebelerimiz gibi kucuk bebeler yakinimizda gercek melekler olurken sanirim hic birseyden yakinmaya hakkimiz yok ..ulkemiz duzelsin ,vicdanli insanlar olsunlar diye cirpinip duruyorum canim ...gununuz aydin olsun can anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…