- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.121
Ben de hergün vermiyorum ya. Yetostieemiyorum zaten 2 saatte bi bisi yedirmek hazırlamak epey vakit hepsi. Bi de kendimize ymk hazırlamak var.. Sabah kahvaltı sonra meyve uyku anne sütüYa kizlar ceviz,yogurt vs her gun duzenli veriyormusunuz ?
Cevizi hergun veremiyorum ve suclu hissediyorm kendimi boyle :/
Ben ceviz ve yoğurdu her gün veriyorum. Yoğurdu sebze yemeğinin yanında cevizi de muhallebisine katıyorumYa kizlar ceviz,yogurt vs her gun duzenli veriyormusunuz ?
Ben de...Artık çok korkuyorum
Canim tek tek dusunmek cok yorucu oluyor mesela meyve ,muhallebi yaparken mikserle ezerken icine ceviz atıver yada corba yemek koyunca tabagina bir kasik yogurt kativer icineYa kizlar ceviz,yogurt vs her gun duzenli veriyormusunuz ?
Kizlar siz birde daha kucuk olduklari icin haberleri anlatmak zorunda kalmiyorsunuz .anlayip ,yorum yaptiklarinda birde bu olaylari onlara anlatabilmek ve dogru kaynaklardan almalarini saglamak cok zor oluyor..rabbim hepimizin gunlerine huzur versinBen de...
Ebeveynligimizin tadini cikaramadan yurek agizda yasayacagiz
İyi aksamlar kizlar yemek konusu acilmis ,bugun tam ucuncu gun olacak ve bu uc gunde ne yaptiysam yemedi sadece bir kase muhallebi yedi .sabah oglen yarim bardak sut ,aksam yatarkende mama iciyor .gece zaten artkk istemiyor .doktorada yeni goturdum birseyi yokmus ..hadi bakalim hayirlisi bu yeme grevi nekadar surecek acaba.bir haftadir cok iyi yiyordu ,herhalde simdi o yediklerini kullanacak...:)
Ben 2 kez çorba yaptım bi kez de pure/muhallebi gibi bisi yaptım.Bal kabagiyla farkli tarifi olan varmi?ben muzlu yada muhallebili yapiyorum
Hepsini yemiyordur evet benim demek istedigim senin cesit olarak yapmandi.tutkku
DonukPudra
Kızlar yazınca dolu gibi gözükse de bana da az yiyo gibi geliyor. Çünkü zayıfladı eski kilolu hali gitti. Tabi bunda yemek ölçeğinin az olmasıyla birlikte çok hareketli olmasının da sebebi var.
Selam bayanlar nasilsiniz.bebisler nasil
tutkku
DonukPudra
Kızlar yazınca dolu gibi gözükse de bana da az yiyo gibi geliyor. Çünkü zayıfladı eski kilolu hali gitti. Tabi bunda yemek ölçeğinin az olmasıyla birlikte çok hareketli olmasının da sebebi var.
Hele ki gecen Halepte emziren bir annenin bir kadik recel icin 100 sopa yedigini duyunca canim ne istese bogazim dugumleniyor.Dismi geliyor acaba, zorlama dicem ama yemeyince cok uzuluyor insan.
Ya bak balkabagi bile vermedim dahahemen dikkate almam gerek bu durumu.
Bir yandan dunyadaki ac cocuklar aklima gelince boyle dusundugum icin simariklik yapiyorm gibime geliyor ama.. amalardayim yine karmakarisigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?