2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cok uyumaktan basimiz agriyo,evimizbal dok yala piril piril,kizim cok uslu hicbir yeri karistirmiyor,katladigim duzenledigim dolabi Hic elllemez,camasirlari hiç yerlere atmaz, bana ekstra is hiç cikarmaz

Hahah .
Duyda inanma

M mambur gecmis olsun canim hem sana hem kizina.
Insallah tahliller iyi cikmistir.

Olanlar beni cook etkiledi. Anne olunca isler daha bi degisiyormus.
Rabbim tum dunyaya baris nasip etsin insallah.

tubaa1 hayirli cumalar canim

Arkadaslar bende mi sorun var Allah askina ,yoksa benim gibi olan var mi? Coookkk sinirliyim ama sadece esime karsi ne dese zoruma gidiyo aglamak istiyorum. bana hep afedersiniz cinselikle ilgili igneleyici konusuyo(zaten ayda yilda bir yapiyoruz,bahane uyduruyosun vs),bu dogumdan sonra oldu .Ben cocukla,evle ugrasmaktan yoruluyorum bide emzirdigim ve hala adet olmadigim icin hormonlardan galiba isteksizim bide ustune 5 sene boyunca korunma nedir bilmeyen cocuk icin ugrasan biz korunma derdine dusunce iliskimiZ bambaşka bir hal aldi Nolur bisey soyleyin sizin hersey gulluk gulistanlik devam ki ediyor yoksa ben mi problemliyim?

Canim bizdede hersey eskisi gibi degil.esimle ozledik birbirimizi diye daha dun aksam konustuk.cogunlukla sorumluluklari biz kadinlar ustlendigimiz icin cok yoruluyoruz aska meske enerji kalmiyo.bu gecici bi donem.bi ara boyle oluyo.kizimi 1.5 yasinda odasini ayirmistim o zaman esimle eskiye donmustuk.simdi oglan yarim saate bi uyanip mizirdiyo.birlikte bile yatamiyoruz.korunma konusunda kendin onlemini al.ilac igne emzirdigin icin olmaz belki ama spiral taktir rahatla

canım benım ya ıse basladım yılbasına kadarda ısler cok yoğun bir şekilde devam etti. ewe gidince de bebişle oynamaktan giremiyorum artık. ama işten yorulduğumda girip yazdıklarınızı okuyorum çünkü okadar alıstımkı sizlere. birbirimize doğumdan beri yol arkadası olduk. seviyorum hepinizi :)

Beğenip çıkmışsın canım gördüm geçen bisi yazmamışsın accik laf atim belki yazar dedim..

Hayırlı cumalar kızlar..
Halep konusu beni cook etkiledi onlar için bisi yapamıyor olmak ne zor.. Rabbim onların yollarını açsın onları iyi eylesin inşallah. Yaşanılanlar çok zor.. Anne olunca daha bi derin düşünüyormuş insan.. Allahım kolaylık versin ne diyelim.. onların o yaşadıklarını görüp de uyuyamıyorum diye sızlanmaktan utanıyorum..
Ama insanoğlu işte unutuveriyor biranda herşeyi ..

canım ben o derdin sifasını buldum cok sükür. doğumdan önce bir kitapta okumustum anne bebeğini ilk emzirmeden önce göğüs ucuna soganı ortadan kesip sürerse göğsü yara olmaz diye aynen yaptım olmadı sükür. bikac hafta once yara oldu bildiğin yarıldı dişleri cıktıgından geviyodu. aklıma geldi soganı sürdüm hemen iyileşti. bosa dememişler soğan sarımsak doğal antibiyotik diye.

Hemen geçti mi canım soğanı sürünce? Ayy deniyim ya.. Ne yaptıysam gecmiyo. Gece bi de sıkıyor iyice her tarafını deldi meme ucunun.

Doğum dan sonra istekli olan kadın nadir heralde hormonlar yorgunluk uykusuzluk cocuk uyanacak düşüncesi normal bole olması ama erkekler anlamıyorum malesef

İyi günler arkadaşlar benim bebeğimin alerjisi vardı (süt alerjisi)çok şükür geçti şimdi geceleri inek sütü veriyorum ama çok sık gece uyanıyor acıktığı için uyanıyor sadece inek sütü tutunuyor zaten tadını sevmedi doktorumuz gece mama yerine inek sütü ver dedi bende zaten çok hazır ürün vermek istemiyorum fakat şöyle bir sorun var ben sütün içine Eti cici bebe koydum tok tutması için ama Eti cici bebe sağlıklı değil diyorlar bu yüzden evde kendim yapmak istemiyorum hem sabah kahvaltıda ara ara yemesi için evde kendim yapsam evde acaba diğer hazır bisküviler gibi sütün içinde yumuşarmı gece biberonda yemesi için .acaba hiç yapan ve gece biberonda süt ile kendi yaptığı bisküviyi veren varmı dağılırmı sizce sütün içinde yoksa topsklaşırmı

Evet spiral düşünmüyor degilim ama gecmiste cikolata kisti hastasi oldugum icin kanama artinca sikinti olursa diye korkuyorum ,kadin doguma gitmem lazim aslinda ama firsat bulup ona bile gidemedim

Doğum dan sonra istekli olan kadın nadir heralde hormonlar yorgunluk uykusuzluk cocuk uyanacak düşüncesi normal bole olması ama erkekler anlamıyorum malesef
Yalniz olmadigima sevindim vallahi,yaa su erkeklerde bizi anlasa ben eski enerjimde nasil olayim aksama kadar yatiyorum sanki boyle deyincede cocuk bakmaya mi gocunuyorsun diyor

Kizlar oglumun bikac gundur burnu akiyidu simdide hiriltili oksuruyo. Peditus veriyodum bikac gundur oksuruk surubu var ewde perebron. Sizce ne wereyim ne yapayim. Sivastayiz hawa cok soguk hastaneye goturemem

Kizlar oglumun bikac gundur burnu akiyidu simdide hiriltili oksuruyo. Peditus veriyodum bikac gundur oksuruk surubu var ewde perebron. Sizce ne wereyim ne yapayim. Sivastayiz hawa cok soguk hastaneye goturemem
Başka bir sıkıntısı yoksa başka bir şey verme bence. Ateş,halsizlik,istahsizlik vs. Oğlum balgamli oksuruyordu başka bisey yoktu bisey vermedim bir hafta sonra geçti. On güne kadar normalmis.

Annelere yuk daha cok bindigi icin cok normal.
Erkeklerin empati yapmasi lazim ama onlar da birer yetiskin cocuk oldugu icin onlar da ayri ilgi bekliyor.
Valla uyumayan bebek zor-mus. tum gunun kalitesini etkiliyor.
Ev isleri ayri bir olay bir de calisan bayanlara Allah ayri guc versin.
ARtik ben.duzenli olarak ayda 1 temizlikci cagiracagim. yarin misafirim gelecek ve evi adam etcem diye canim cikti bu hafta.
Cocukla duzen tertip temizlik kalmiyor.imkanin varsa sende ev islerini en.azindan dip koseyi boyle yaptir.
Isteksizlik bende vardi gecti sukur. ama suan uykusuzluk yorgunluk aaa cocuk uyanirsa diye banyo bile dusundurucu oluyor.
Korunma konusuna gelince vucuduma bisi taktirma taraftari asla olmadim olmam da esim korunuyor.

Ya kizlar ceviz,yogurt vs her gun duzenli veriyormusunuz ?
Cevizi hergun veremiyorum ve suclu hissediyorm kendimi boyle :/

Ya kizlar ceviz,yogurt vs her gun duzenli veriyormusunuz ?
Cevizi hergun veremiyorum ve suclu hissediyorm kendimi boyle :/
Cevizi her gun vermiyorum bir gun arayla veriyorum.yogurt her gun vermeye calisiyorum ama corbalarda yogurt kullandiysam o gun vermiyorum.zaten bayila bayila yemek yemiyo zorla binbir turlu oyunla yiyor.bu ara salataliga takti elinde gezerek yemeye bayiliyo cokda vermek istemiyorum ama buzdolapi acinca istiyo mammam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…