2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim cadı dün gece 2ye kadar kucagımda iç çeke çeke ağladı. Ateşi fln yok ama neden oldu anlamadım. Bugün normaldı ama biraz hapşırık var grip olacak korkarım. Bugün izinliyim sabah 7 de kalktık. Kahvakti yap evi toparla. Kızı uyut. Akşam misafirim var pasta börek yap. Miraya yiyecek hazırla. Uyanip onu yedirdim evi supurup sildim ama mira öldürdü beni vileda kovasındaki suyla oynayacakmış serseri. Sonra akşama hafif bi yemek hazirla derken yeni oturdum. Ev hanımı anneler valla sizi tebrik ediyorum. İş yerinde daha az yoruluyomusum valla

Kızlar başıma ağrılar girdi.salondaydık ne ara çıktı ne ara gitti kaşla göz arasında mutfaktaki köşe takımının üstüne tırmanmış ve masaya çıkmış.ayyyy ayyyy diye bağrıyo gülücükler atıyo...aklım çıktı.akşam akşam düşseydi napardım?karanlıktanda korkmuyo sıpa,aranın ışık yanıyodu.loş ışıktan fırsat bu fırsat demiş heralde.verilmiş sadakamız varmış.bu ara enerjimiz yine tavan yaptı.durmuyo çocuk yerinde of ki ne off..

Kizlar bizim bebeler görüşüyor olmasın etrafımızda hiç grip yok bi tane. Evden de çıkmıyoruz kızım ne biçim grip yaa. Bişey de yemiyor. Dün soğan koydum onun odasına da bizim odaya da yalnız çok fena kokuyomus peditus verdim yarım ölçek içerse ayva elma limon ihlamur koydum ocağa. Ama bi sn oturmuyor nasıl iyileseçek ben bilmiyorum

DonukPudra G GCA kızlar geçmiş olsun kuzulara Geçen tv de bi doktor evlerinize çok sıcak yapmayın sıcak çocukları hasta eder diodu ins cabucak iyilesirler

Saol canım teşekkür ederiz. Valla bizim evde çok sicak. Anane ve babaneninkide ama yine de ince giydiremiyoruz malesef. Belki de sıcaktan oldu çünkü bulasacak biriyle de görmedik hic

Gecmis olsun bebekleri hasta olanlara.bizde 3 gecedir atesle boğuşuyoruz 39.5lara cikti fitil verdigim halde 37.5 a dustu en fazla. Nasil oldu nerden kaptı anlamis degilim etrafta hasta yok sabah babanneye giderken babasi arabayi isitip agzini gozunu guzelce sarip indiriyor ama oldu iste. Dr ust solunum yolu enfeksiyonu dedi ve 5 tane igne verdi 3unu vurunduk bugun daha iyi daha atesi yukselmedi. Aciller hasta cocukla dolu hep ayni sikayetle. Allah tum hastalara sifa versin

Valla bizimki her diş patlatıcagı zaman nezle geip oluyor.doktoruda dedi.bagısıklıgı zayıflıyo ve diş patlaması sırasında ateş burun akıntısı halsizlik oluyor

Merhaba kizlar
Dun 14 ayin en.berbat gecesiydi diyebilirim..
AYagimdan indiremedim zaten. onu sallarken kalcama agri saplandi bacagim uyustu resmen.
12 de bir basladi deli gibi aglamaya 4e dek.
Esim kalkti oynatmaya calisti. ben uzandim ayagimi dinlendirdim. sonra esim sizdi ben uykusuzluk yorgunluktan titremeye tutuldm Kerem hala agliyor . yani su geceler Allahim sabah olmak bilmedi.
2saat uyur uyanik haldeyim.
Dr goturdum okyonus suyu ve peditusa devam dedi soguk alginligi dedi.
KAni hala dusuk. damlayi devam.etcem.
Umarim bu gece biraz rahat nefes alir yavrum ya.
Bizim ev 23 derece ve sik sik havalandiriyorum . kerem sicak sevmiyor zaten ama betonlarda yatarken ya da annemlerde oldu birsekilde.
Rabbim beterinden korusun.

Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.inşallah geçer gider çabucak.bizde hapşurmaya başladık.ilerlemez umarım.

Valla bizimki her diş patlatıcagı zaman nezle geip oluyor.doktoruda dedi.bagısıklıgı zayıflıyo ve diş patlaması sırasında ateş burun akıntısı halsizlik oluyor

Valla cnm üstte 4 var altta 3 tane. Bir aydır el ağızda ama henüz gelen giden yok. Bizim diş çıkarken ishal olur ama grip ilk kez olmuş olur peşinden diş gelirsen

Of cnm ya Allah iyilik versin. Gece ağlaması çok fena ya insan hem yavrusuna kıyamıyor hem sinir kalmıyor. Bende pazar banyo yaptırmıştım gece 2 ye kadar ağladı kucağımda sanırım o zaman usuttu başka aklıma gelmiyor. Peditus verdim eşim ilerlemeden verelim dedi. İlaçtan uzak durmak istiyorum ama burun çeşme mecbur verdim. Elma ayva limon kaynatıp altını kapayınca ıhlamur ve karanfil koydum demlendi güzelce . Tadin inanılmaz güzel oldu içti mira

14 ayın en berbat gecesi dediğine göre ciddi anlamda çok kötü bir geceymis canım çok geçmiş olsun. Çocuk bu hasta ola ola buyur diyor büyükler de olmasalar keske. Hem biz hem onlar perişan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…