- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.381
Tesekkur ederim cok sagolCanım benim kv evde gripli biri olunca oturduğunuz yere koy mikrobu kırar hastalanmaz demişti.bende bölüp salona koymuştum
Sagol cnm.DonukPudra gecmis olsun! Bu cayi icir kereme bizde ise yariyo,ihlamur,elma,elma cekirdegi,karanfil,limon dilim,kaynat,
DonukPudra G GCA kızlar geçmiş olsun kuzulara Geçen tv de bi doktor evlerinize çok sıcak yapmayın sıcak çocukları hasta eder diodu ins cabucak iyilesirler
Valla bizimki her diş patlatıcagı zaman nezle geip oluyor.doktoruda dedi.bagısıklıgı zayıflıyo ve diş patlaması sırasında ateş burun akıntısı halsizlik oluyorKizlar bizim bebeler görüşüyor olmasınetrafımızda hiç grip yok bi tane. Evden de çıkmıyoruz kızım ne biçim grip yaa. Bişey de yemiyor. Dün soğan koydum onun odasına da bizim odaya da yalnız çok fena kokuyomus peditus verdim yarım ölçek içerse ayva elma limon ihlamur koydum ocağa. Ama bi sn oturmuyor nasıl iyileseçek ben bilmiyorum
Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.inşallah geçer gider çabucak.bizde hapşurmaya başladık.ilerlemez umarım.Merhaba kizlar
Dun 14 ayin en.berbat gecesiydi diyebilirim..
AYagimdan indiremedim zaten. onu sallarken kalcama agri saplandi bacagim uyustu resmen.
12 de bir basladi deli gibi aglamaya 4e dek.
Esim kalkti oynatmaya calisti. ben uzandim ayagimi dinlendirdim. sonra esim sizdi ben uykusuzluk yorgunluktan titremeye tutuldm Kerem hala agliyor . yani su geceler Allahim sabah olmak bilmedi.
2saat uyur uyanik haldeyim.
Dr goturdum okyonus suyu ve peditusa devam dedi soguk alginligi dedi.
KAni hala dusuk. damlayi devam.etcem.
Umarim bu gece biraz rahat nefes alir yavrum ya.
Bizim ev 23 derece ve sik sik havalandiriyorum . kerem sicak sevmiyor zaten ama betonlarda yatarken ya da annemlerde oldu birsekilde.
Rabbim beterinden korusun.
Valla bizimki her diş patlatıcagı zaman nezle geip oluyor.doktoruda dedi.bagısıklıgı zayıflıyo ve diş patlaması sırasında ateş burun akıntısı halsizlik oluyor
Merhaba kizlar
AYagimdan indiremedim zaten. onu sallarken kalcama agri saplandi bacagim uyustu resmen.
Esim kalkti oynatmaya calisti. ben uzandim ayagimi dinlendirdim. sonra esim sizdi ben uykusuzluk yorgunluktan titremeye tutuldm Kerem hala agliyor . yani su geceler Allahim sabah olmak bilmedi.
Bizim ev 23 derece ve sik sik havalandiriyorum . kerem sicak sevmiyor zaten ama betonlarda yatarken ya da annemlerde oldu birsekilde.
14 ayın en berbat gecesi dediğine göre ciddi anlamda çok kötü bir geceymis canım çok geçmiş olsun. Çocuk bu hasta ola ola buyur diyor büyükler de olmasalar keske. Hem biz hem onlar perişan.Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?