2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tubaa1 loobex onerdi canim dr. bende arastirayim bakayim. 120tl civari en uyugnu

Valla cnm bende kesin alacaktım ama ıs yerinde bi arkadaşin 2 oğlu var biri 7 yaşında biri 4. Bebekken hep çalıştırdıkendi. Şimdi bi gece acmayalım hemen hasta oluyorlar dedi. Vazgeçtim bende. Islak havlu koyuyorum odasina

Kızlar izinliydim 3 gündür. Yarın başlıyorum. 2 gün k.v ve görümcem gelecek bizde kalacaklar. Böyle daha mı iyi olur merak ediyorum. Evi sildim supurdum. Görümcem çalışıyor. Bi arkadaşı bırakıyo ise. Bizden otobüsle gidecek. Yoksa bize gelin diye ısrar ederim hep ama. Bakalım nasıl olcak 2 gun

Benim evde sikintim yok aslinda.
Peteklere suluk koyiyorum.
Ama annemler klima ile isiniyorlar.
Ondan dedim. bir yere su bardaginda su koyuyor annem ama tereddutte kaldim haftanin 3 4 gunu orda

Reactions: GCA
Bakalim sen de gozlemlemis olursun.
Umarim iyi gecer

Benim evde sikintim yok aslinda.
Peteklere suluk koyiyorum.
Ama annemler klima ile isiniyorlar.
Ondan dedim. bir yere su bardaginda su koyuyor annem ama tereddutte kaldim haftanin 3 4 gunu orda

Aslında o zaman alman gerekebilir sanki.

Bende bekliyorum bakalım nasıl olacak böyle ama gorecegiz

İyi akşamlar kızlar. Emziren anneler adetiniz düzene girdi mi acaba. Ben sekiz ay falan düzenli gördüm sonra bi idrar yolları iltihabı oluştu onun tedavisinden sonra adetim iyice sapıttı. Hep gecikiyor 10 gün falan yani 33 günde olduğum oluyor. Sizin nası durumlar acaba

Enfeksiyon tedavisinden kaynaklidir
zamanla yine duzene oturur bence.
Benim arada bir 4 yada 5 gun geciktigi oluyor

Canım benim buralardayım okuyorum özellikle hasta minnaklar nasıl oldu diye merak ettim baktım bugün ,hiç koklayıp , sevmedim onları ama kendi yavrum gibi merak ediyorum. Okudum ama yazamadım .Canım sikkindi bide şu çocukların son sınavları ,verdim kendimi kitap okumaya :))en azından insanların kötülüklerini unutuyorum:))
Bizim şu almak istediğimiz ev Satılmış tamda bizim eve talip varken.eve alamadigimiza tabii üzüldüm ama esas çok yardımimız dokunan ,dost bildiklerimiz sözünü tutmayıp ,arkamızdan oyun çevirmeleri ne alindim.Bu kadar mı bozuldu bu insanlar ,ben nerde yanlış yaptım diye kendimide sorgulayop duruyorum

DonukPudra nasıl oldunuz ?İnşallah bu gece rahat geçirirseniz
@GCA canım sizde hastalanmissiniz .Kıyamam miraya şimdi nasılsınız

M mambur her serde bir hayir vardir.
Tabii insanlara guven konusunda haklisin.
Sozunun eri cok nadir artik.

Biz biraz daha iyi gibiyiz de uykularda hala nefes alamadigi icin sikinti . Allah baska dert vermesin insallah.

M mambur şükret canım dost bildiklerinin gerçek yüzünü öğrenmişsin.insanlar nankör olmuş.çevremde de dost görünüp arkamdan kuyumu kazan çok insan vardı .çıkardım hayatımdan.ohhh kafam rahat.sana evmi yok istediğin yerden alırsın.artık öyle bir hale geldimki iyilik yaparken bile düşünüyorum.kime iyilik etsem kötülük yapıyo..devir değişti insanlar değişti yazık..inşallah evin için hayırlısı olsun en güzeli olur inşallah.herşey kısmet demekki nasibin orası değilmiş.ayrıca o insanlara kırıldığını belli et lütfen..sonra pişkin pişkin yüzüne bakıp konuşmasınlar

Günaydın kızlar gece 3 kadar uyuyamadim otizm ilgili yazıları okudum allahım evladimiz la imtihan etmesin bütün çocuklara sağlık versin Eki Görüntüle 1934593
Canım bilinçli olmak iyi bişey tabiki ama kendini üzme düşünüp düşünüp de. Rabbim korusun cemi cümlesinin evladını da bizimkileri de inşallah. Bu hst olan çocuklara da ailelere de yardım etsin insallah. Çok zor hem maddi hem manevi. Rabbim Hee zaman beterinden saklasın. Aminn.

Kizlar nasilsiniz.

Biz biraz kotu gunler gecirdik.
Ogluma.havale gecirdi
Yeni yil sabahi , hastanedeydik falan simdi.eve geldik ama.surekli.takipteyiz atesini.

Dua edin olurmu insallah artik tekrarlanmaz.
Ben cok zor atlattim, cok etkilendim birde benimle ugrastilar. Caresizlik ne zormus

Gece atesi vardi, sabah islak.havlu koyduk, islak.corap giydirdik ve havale gecirdi.
Bu soguk koymamizlami oldu acaba, bizmi yaptik hic anlamadik. Hani ilk.ateslenmesi degilki sanirim soguk koydigimuz icin oldu
Varmi bilgisi olan, ates olunca ilik suyla yapilmali degilmi

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız? Sen sağlam dur ki oglun da guclenebilsin.
Islak çorap yazın ateşlendi günde ben de giydirmistim. Ama ilik suya limon sıkıp çorabı öyle islatmistim. Çok soğuk değildi.
Direk buz gibi mi giydirdim çorabı? Şok olmuş olabilir..

Allahim korusun evlatlarimizi..
IZmirde de patlama oldu.
Acaba cocuklarimizin guzel bir gelecegi olacak mi?
Suriye gibi olmaktan korkuyorum artik.
Evet gördüm canım. Allah vicdan versin insan öldürenlere.. Başka bişey demiyorum. Allahım gelecek kaygımız olmadan yaşadığımız günler gelecek mi? Yardım et yarabbim.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.ateş ten her zaman korkarım.ateş çok yükseldi heralde.39.5 tan sonra havale diye biliyorum.şimdi varmı yine ateş.geçmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…