- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.401
Size de cok gecmis olsun.Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.inşallah geçer gider çabucak.bizde hapşurmaya başladık.ilerlemez umarım.
İnşallah atlatırlar bir an evvel bebekşerin gribi nezlesi cok Zor oluyo yaValla cnm üstte 4 var altta 3 tane. Bir aydır el ağızda ama henüz gelen giden yok. Bizim diş çıkarken ishal olur ama grip ilk kez olmuş olur peşinden diş gelirsen
Offf yavrum benim, kuzular hasta olmasinlar gül gibi soluveriyorlar hemen anne yuregimiz dayanamiyor onlari oyle görmeye.Ates de cikti bizim
Amin cok sagolKızlar çok geçmiş olsun ya allah acil şifalar versin çok zor hastalık
Anneler on kat daha yıpranıyor bedenen ve ruhen allah kolaylık versin
Sagolasin. aynen oyle ben de gecen gun Kerem 2 aydir hastalanmadi dedim agzimla cagirdim resmen yavrum ertesi gun hasta oldu.Offf yavrum benim, kuzular hasta olmasinlar gül gibi soluveriyorlar hemen anne yuregimiz dayanamiyor onlari oyle görmeye.Fena salgin var galiba ,simdilik bize ugramadi ama yakindir kesin her ayin 1 haftasi kesin hastayiz.
O iyi olsun da ... insallah biraz uyuyabilse dinlencek. uzun kollu zibinla suan ince ortu attim pedifen.icirip.DonukPudra bu gece bari rahatlarsın dicem ama 2 3 gün sürüyor sıkıntıları inşallah rahat uyur.. ateş de oldu mu hepten zor.
Nasıl oldu Kerem? Geceyi nasıl gecirdiniz?Ates de cikti bizim
Gunaydin canim.Nasıl oldu Kerem? Geceyi nasıl gecirdiniz?
Evet canım bugün 11.20 de emara gireceğim. Ama sonuçlar bugün çıkmıyor galiba. Bakalım inşaallah güzel haberler alırız.Gunaydin canim.
Kerem iyi gibi ates yok simdilik.
Hirlamasi azaldi.
Insallah toparlar .atesi de cikmaz daha da.
Sen nasilsin? bugun dimi haberler
Güzel haberlerini bekliyoruz canımEvet canım bugün 11.20 de emara gireceğim. Ama sonuçlar bugün çıkmıyor galiba. Bakalım inşaallah güzel haberler alırız.
İnşaallah kerem de daha da toparlar. Bizimki de bu gece hiç yatmadi. Ne zaman tamamlanacak bu dişler of...
Merhaba hic almamistim cold mixMerhaba Kasım anneleri,
bende kasım annesiyim, arada yazmıştım ama çok aktif olamadım bir türlü.
DonukPudra çok geçmiş olsun sana yazmak için tekrar giriş yaptım uzun zaman sonra siteye. Benim kızımda bir gece hiç uyuyamadı nefes alamıyordu kucağımda oturur vaziyette uyuttum bütün gece. Ertesi gün cold mix ile çok rahat nefes aldı uyudu. oda dinlendi ben de.
denemişsindir belki ama yazmak istedim :)
Daha iyi gibi ama genzi dolu hala.DonukPudra bebiş nasıl oldu?geçti inşallah
Aslında bende düşünüyorum buhar mak.almayı.araştırmadım hiç.ne kadar hangisi iyi.geçen sene doktor kesinlikle al demişti.Daha iyi gibi ama genzi dolu hala.
Okyonus suyu gece rahatlatti sanirim.
Gunduz gene az uyudu.
Annemlerin ev klimali orda da nemsiz mi kaliyor oda anlamadim.
Buhar mak mi alsam napsam
Kimisi bihar mak sakincali diyo.Aslında bende düşünüyorum buhar mak.almayı.araştırmadım hiç.ne kadar hangisi iyi.geçen sene doktor kesinlikle al demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?