2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben her sabah yapıyorum canım muhallebi. Bazen irmikle yapıyorum bir çay bardağı suyu kaynatıp tepeleme bir yemek kaşığı irmiği koyuyorum birkaç dakika pisiriyorum. İliyinca 3 tatlı kaşığı pekmez,b ir tatlı kaşığı ezilmiş ceviz veya fındık,yarimdan biraz az muzu ezip karıştırıyorum. Miktarlarını sen kendine gore ayarlayabilirsin az veya çok. Çok tatlı sevmiyorsa pekmezi az katarsin mesela. Ya da bala basladiysan pekmez yerine bal koyarsin. Muz yerine elma vs.

Bazen de pirinç unuyla ya da 5 tahilliyla yapıyorum. Kaynamış ilimis 100 cc suya tepeleme 2- 3 yemek kaşığı unu koyuyorum karistirip yukarda yazdığım malzemeleri ekliyorum. Onların arkasında yazıyor zaten nasıl yapacagin. Su yerine mama da kullanabilirsin. Bizim mamamiz alerjik mama oldugundan tadı kotu o yüzden su kullanıyorum ben.

Başlarda yemiyordu artık genelde bitiriyor kandıra kandıra yediriyorum.

Bizim de bugün memleketten misafirler geldi. Bi posta zayıf bu çocuk muhabbeti geçti. O lafları beynimde kimsenin haberi olmadan yukledim eşeğe yolladim iraklara. Bu saatten sonra takamam valla.

Of ne de yazmışim bea.

Yumurtayı vercez mecbur ama tavuk yedirmigorum hemde hiç .Çünkü hani tavuğun alternatif i var ,kırmızı et veriyorum ama yumurtaya mecburuz

Günaydın kızlar
Gece yine uykusuz her gece türküsünü çaldık:)
DonukPudra canım nasılsın ?Dün hiç yoktun da
Biz de sabahin korunde dikeldik . zaten gece surup verdim agrisi mi vardi uyuyamadi.
Su saatler cok fena oldu 8de bile zifiri karanlik ciddi anlamda psikoloji bozucu.
Dun keyifsizdim epey agrim coktu.
Bugun daha iyi gibiyim umarim gecer biran once.

Aslında haklısın hiç o açıdan düşünmemiştim

Biz de sabahin korunde dikeldik . zaten gece surup verdim agrisi mi vardi uyuyamadi.
Su saatler cok fena oldu 8de bile zifiri karanlik ciddi anlamda psikoloji bozucu.
Ben de dedim herhalde cumartesi olduğundan geziyor bugün o yüzden giremedi.

Doktor ilaç vermemiş miydi iyi gelmedi mi? İnsaallah kesilir biran once canım.

Ben de dedim herhalde cumartesi olduğundan geziyor bugün o yüzden giremedi.

Doktor ilaç vermemiş miydi iyi gelmedi mi? İnsaallah kesilir biran once canım.
Yok hava zaten cok kotu dunden beri epey yagiyor.
VAlla emzirdigim icin hap veremedi ki dr.
En masumu minoset plus verdi.
Onu da ben bas agrim icin iciyordum da fayda etmiyordu.
Kas gevseltici merhem verdi iste o da en masumu sutten gecmesin diye bakalim bugun iyi gibiyim hafif sizlama var yine.
Gecmezse pers. ya da cuma film cektirtcem.
Emzirdigim icin birsey yapamiyorlar ama boyle de yer edindi ne yazik ki

Günaydın kizlar
Ben de bugün sabah biraz uyumuşum kardeşim bendeydi sabah Defne uyanınca almış oynatmış. 1 saat kardayim
Bendeeeee 8 de uyandi biraz besigine koyduk yarim saat oynadi sonrada 9.30 a kadar babasiyla oynadilar seslerinden uyuyamasamda en azindan yataktan cikmadim

Geçmiş olsun canım durmayan çocuk ne zormuş ,doğum oldu haniii ben daha kendime gelemedim .Geçen yıl yağmurun doğum gununu göreyim dahada bana birşey olmaz diyordum şimdide iki yaşıni gorebilsem dahada bana birşey olmaz diyorum:))

M Mavisu27 genelde irmikli yapiyodum ama unlusunu deneyeyim bi canim sagol.
Valla takmamakla iyi yapiyorsun ama iste bi yerden sonra nerde yanlis yapiyorum.diye bi dusunuyor insan

M mambur ya aslinda evet vermemekle iyo yapiyorsun, yarardan cok zarari var zaten simdiki tavuklarin ama cogu zaman ne pisirsem diye sıkısinca tavuga kaciyorum yine..
Yumurtaya evet secenek yok. Yazin iyi cok sukur bol bol var ama kışin zor bulmasi

Yok ya bir çocuğa hem gece hem gündüz aynı kisi bakamaz ya olamaz. Böyle sabah edilmez hadi edildi bu sefer de akşam edilmez. Buna can mı dayanır yaaa..

Geceleri eşim bakıyordu bir hafta evde yok. Bu gece ben bakıyorum yani. Yarın ablam geliyor Allah tan.

Her gün dert yananlar az bile söylüyormussunuz. Bende cıvatalar gevsedi balata yandı arkadaşlar :/

Ciddi anlamda cok ama cok zor.
Ben kendi adima acayip yiprandim. Vucut malum zaten dokuluyor.
Soyle bir uyusam bir uyusam.
Bir masaj olsa off.
Memeyi birakinca ins ana yuregim dayanirsa annemlere bir gece emanet edip gunubirlik tatill istiyorum.2gunduz 1 gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…