- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.961
Ay ben yazacaktim bugün aylardan sonra kuafore gittim nasıl mutlu oldum.Sabah altıda herkes fosur fosur uyurken ve hava hala karanlıkken ütü yapmak....
Bekarlık ve yeni evli oldugumuz zamanlar ne büyük lüksmüş yahu...
İnsan kaşını aldırınca sevinirmi?ven seviniyorum bes dakika kendime zaman ayırdım diye(tabiki kuaföre benim veletide götürdüm o ayrı)
Yaa bide o var illa bi de soruyolar ya en son sacını ne zaman kestirdin diye bir sene önce dediğimde ki yüz ifadeleri beni benden alıyoAy ben yazacaktim bugün aylardan sonra kuafore gittim nasıl mutlu oldum.
O kadar ara vermisim ki hep kasımı alan kız yoktu nerde diye sordum tuhaf tuhaf baktılar. Meger evlenmiş gitmiş aylar olmuş. O kadardır uzagim yani :)))
Valla bazen o sorudan korkuma gidesim gelmiyor .Ben hatirlamiyorumki en son ne zaman gittim:))Yaa bide o var illa bi de soruyolar ya en son sacını ne zaman kestirdin diye bir sene önce dediğimde ki yüz ifadeleri beni benden alıyo
Valla bazen o sorudan korkuma gidesim gelmiyor .Ben hatirlamiyorumki en son ne zaman gittim:))
Biz en son ablam ,çocukları ve benim çocuklarla bayaa kalabalık kuaföre gitmiştik.luks bir kuafordu.mecbur bebekli falan gittik napalum bırakacak yer yoktu.allahim bize muameleyi göreceksin ,bakışları tabii benim falan üst baş dağınık .Ablamın kizida kara ,dağınık saçlı ,esmer bir şeydir .Büyüktür ama konuşması anlaşılmaz .
Biz dedik herhalde bunlar biZi Suriyeli falan sandılar :))tabii insanların öyle bir etiketlemesi falan meşhurdur ya ..Ye kurkum ye ...
Guldur dun beni allah iyiliğin versin okurken bian kuaföre gittim geldimValla bazen o sorudan korkuma gidesim gelmiyor .Ben hatirlamiyorumki en son ne zaman gittim:))
Biz en son ablam ,çocukları ve benim çocuklarla bayaa kalabalık kuaföre gitmiştik.luks bir kuafordu.mecbur bebekli falan gittik napalum bırakacak yer yoktu.allahim bize muameleyi göreceksin ,bakışları tabii benim falan üst baş dağınık .Ablamın kizida kara ,dağınık saçlı ,esmer bir şeydir .Büyüktür ama konuşması anlaşılmaz .
Biz dedik herhalde bunlar biZi Suriyeli falan sandılar :))tabii insanların öyle bir etiketlemesi falan meşhurdur ya ..Ye kurkum ye ...
Allah seni ya cok güldüm.zaten o kuaförlerin insan ayrımı yapması yokmu..illa sacın fönlü boyalı tırnakların manikürlü pedikürlü olcak bide pahalı cantan olacak.ben öyle zaten bakımlı gözükürüm kuaföre ne gitcem kiValla bazen o sorudan korkuma gidesim gelmiyor .Ben hatirlamiyorumki en son ne zaman gittim:))
Yaa bide o var illa bi de soruyolar ya en son sacını ne zaman kestirdin diye bir sene önce dediğimde ki yüz ifadeleri beni benden alıyo
Helal olsun sende helal et canım.sizleri çok seviyorum iyki varsınız..temizlikçi aldığın iyi olmuş zaten çalışıyosun oğluşunla daha çok zaman geçirirsinMerhaba kizlar
Dun ne konusmusum
Hakkinizi helal edin.
BUgun evdeyim zamana yetisemiyorm ya. evi toparladi.biraz.
Pazartesiye temizlikci cagirdim.
Kerem de oynamak istiyorsabah 8.30 da supurge actik kilerin kapidina vurup vuu vuu diyor
Benden yana da helal olsun.Helal olsun sende helal et canım.sizleri çok seviyorum iyki varsınız..temizlikçi aldığın iyi olmuş zaten çalışıyosun oğluşunla daha çok zaman geçirirsin
Evet ya kesinlikle yardımcı şart. Tek başınayken hicbiseye yetişemiyoruz. Ben de 15 gunde bir yarım alıyorum çok daha rahat oluyor. En azından gündelik işleri yapıyorum süpürge hergün açılıyor mecburen. Yemek çamaşır da gün aşırı oluyor. Zaten de bi bakmışsın akşam olmuş.Benden yana da helal olsun.
IYi ki varsiniz.
HEr konuyu konusabilmek cok guzel.
Insan yeri geliyor ailesine.bile anlatamiyor cunku boyle doluyoruz bazen.
Her ay alcam ayda 1 artik oyle niyetlendim. en.azindan daginik ama.temiz olur. yetisemiyorum cunku .
15 gune bir aldiginda ne yapiyorlar.?Evet ya kesinlikle yardımcı şart. Tek başınayken hicbiseye yetişemiyoruz. Ben de 15 gunde bir yarım alıyorum çok daha rahat oluyor. En azından gündelik işleri yapıyorum süpürge hergün açılıyor mecburen. Yemek çamaşır da gün aşırı oluyor. Zaten de bi bakmışsın akşam olmuş.falan oluyorsun ama neye fayda
Yemeklerle oyun yaparak yedirse-niz?Herkese iyi aksamlar. Esim kizima yemek yedirirken telefondan video aciyor ve kizim buna fena halde alisti. Ne desem dinlemiyor kolayina geliyor cunku asiri gerginim.
Napsam bilemiyorum ikisinide bu sevdadan vazgecirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?