2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ay ben yazacaktim bugün aylardan sonra kuafore gittim nasıl mutlu oldum.
O kadar ara vermisim ki hep kasımı alan kız yoktu nerde diye sordum tuhaf tuhaf baktılar. Meger evlenmiş gitmiş aylar olmuş. O kadardır uzagim yani :)))

Yaa bide o var illa bi de soruyolar ya en son sacını ne zaman kestirdin diye bir sene önce dediğimde ki yüz ifadeleri beni benden alıyo

Hayırlı akşamlar kızlar
Bu gün hiç vaktim olmadı ,olduğunda da oğlanlar evde olup internet i somurunce hiç sayfayı açamadım ,maşallah anam sohbetten uzak kalmisim :))
Bugün yağmur u uyutup ,bankaya gittik büyük kızımla ,koştur koştur ...Bugünün en büyük değişikliği markete girip abur cubur almaktı:))ondan sonrada malum yemek yetiştir derdi..
Tatil rahat olacak bende bol bol kitap okuycam dedim ama küçük uyuyun ama büyükler birşeyler yapalım diye yakami bırakmıyorlar ,bu akşam ayraç yapicaz.

Dün kızımı uyutup banyo yaptım en mutlu benim:))yarında kuaföre gittim mıydı keyfime diyecek yok:))

DonukPudra keçe kalemi çok boyuyor ağızlarını.benimki Birgün kırmızılı almış emmis ,sözde yanındayım ,görünce korktum ağzı kanadı sandım:))
Bende boya kalemi veriyorum ama elinde gezincede korkuyorum ,düşerse batırır diye .
Bir tanıdığınız ağzında düşünce küçük dilini kesmiştir ,dikiş atılmıştı .Aman diyeyim dikkat edin

Yaa bide o var illa bi de soruyolar ya en son sacını ne zaman kestirdin diye bir sene önce dediğimde ki yüz ifadeleri beni benden alıyo
Valla bazen o sorudan korkuma gidesim gelmiyor .Ben hatirlamiyorumki en son ne zaman gittim:))

Biz en son ablam ,çocukları ve benim çocuklarla bayaa kalabalık kuaföre gitmiştik.luks bir kuafordu.mecbur bebekli falan gittik napalum bırakacak yer yoktu.allahim bize muameleyi göreceksin ,bakışları tabii benim falan üst baş dağınık .Ablamın kizida kara ,dağınık saçlı ,esmer bir şeydir .Büyüktür ama konuşması anlaşılmaz .
Biz dedik herhalde bunlar biZi Suriyeli falan sandılar :))tabii insanların öyle bir etiketlemesi falan meşhurdur ya ..Ye kurkum ye ...

Gozumun onunde o sahne canlandi da .
Bemce de suriyeli sanmis ola ilirler

G
Guldur dun beni allah iyiliğin versin okurken bian kuaföre gittim geldim

Allah seni ya cok güldüm.zaten o kuaförlerin insan ayrımı yapması yokmu..illa sacın fönlü boyalı tırnakların manikürlü pedikürlü olcak bide pahalı cantan olacak.ben öyle zaten bakımlı gözükürüm kuaföre ne gitcem ki
Ben sunu anladım pahalı kuaföre gitmek için önce ucuz kuaföre gidip hazırlanıp pahalıya öyle gircen

Ay bende en son gecen yil ocak ayinda kestirdim
Sacim bakimsizliktan yikiliyooor
Dun kasimi aldirdim ama deli gibi surekli aynada kaslarima bakiyorum simdi
Evde kendim alinca iyice icine etmisim

Merhaba kizlar
Dun ne konusmusum
Hakkinizi helal edin.
BUgun evdeyim zamana yetisemiyorm ya. evi toparladi.biraz.
Pazartesiye temizlikci cagirdim.
Kerem de oynamak istiyor sabah 8.30 da supurge actik kilerin kapidina vurup vuu vuu diyor
Helal olsun sende helal et canım.sizleri çok seviyorum iyki varsınız..temizlikçi aldığın iyi olmuş zaten çalışıyosun oğluşunla daha çok zaman geçirirsin

Helal olsun sende helal et canım.sizleri çok seviyorum iyki varsınız..temizlikçi aldığın iyi olmuş zaten çalışıyosun oğluşunla daha çok zaman geçirirsin
Benden yana da helal olsun.
IYi ki varsiniz.
HEr konuyu konusabilmek cok guzel.
Insan yeri geliyor ailesine.bile anlatamiyor cunku boyle doluyoruz bazen.

Her ay alcam ayda 1 artik oyle niyetlendim. en.azindan daginik ama.temiz olur. yetisemiyorum cunku .

Evet ya kesinlikle yardımcı şart. Tek başınayken hicbiseye yetişemiyoruz. Ben de 15 gunde bir yarım alıyorum çok daha rahat oluyor. En azından gündelik işleri yapıyorum süpürge hergün açılıyor mecburen. Yemek çamaşır da gün aşırı oluyor. Zaten de bi bakmışsın akşam olmuş. falan oluyorsun ama neye fayda

15 gune bir aldiginda ne yapiyorlar.?
Bende oyle dusundum ama bilemedim. konusmadim fiyat vs nasil geliyorlar 15gune 1e de.
Nrmalde tum gun 160..
2haftaya bi cagirsam ustesinden gelemem sanirim.

Herkese iyi aksamlar. Esim kizima yemek yedirirken telefondan video aciyor ve kizim buna fena halde alisti. Ne desem dinlemiyor kolayina geliyor cunku asiri gerginim.
Napsam bilemiyorum ikisinide bu sevdadan vazgecirmeliyim

Herkese iyi aksamlar. Esim kizima yemek yedirirken telefondan video aciyor ve kizim buna fena halde alisti. Ne desem dinlemiyor kolayina geliyor cunku asiri gerginim.
Napsam bilemiyorum ikisinide bu sevdadan vazgecirmeliyim
Yemeklerle oyun yaparak yedirse-niz?
Ya da bir oyuncagini masaya koyup.
Mesela ben yemek istemediginde ucak geliyor seklinde kasigi havalandirip veriyorum .tabi her zaman ise yaramiyor.
Bazen arabasi ya da kedisini masaya koyup bir kereme bir kediye diyorum.
Ya da mandalina portakal sirala kaseye at gibi.
Bisiler turetmeye calisiyorum yemetince yemiyor o ayri da.
Cocugun.surekli video ile yemegi ozdeslestirip kodlamamasi iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…