- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.161
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz .Yemek yrmesede bol bol sıvı tuketsin canım zencefili iki yaşına kadar vermeyin yazıyor internette.Tünaydın çileleri bitmeyen kasım annelerii. haftasonu hiç giremedim. Birikmiş sayfaları görünce de çok sevindim. Benim cadı da öksürüyo ki sormayın ama içi dolu dolu. biraz akıntısı var bence tam olarak soğuk algınlığı gibi. bide el ağızda sürekli hatta yavrum arkaları kaşıyacam diye midesini bulandırıp kustu bi kaç kere.iştah sıfır ve işin kötü yanı öğürüyo. asla zorlamam ama ilk kaşığı hep itirazla alır bi şekilde veince ağzına severse yerdi. ama 2 gündür çok fena. şuan sadece ıhlamuır adaçayı vs. veriyorum. inşallah ilerlemez.
zencefil vereniniz var mı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?
DonukPudra çok geçmiş olsun. Allahım beterinden esirgesin inşallah. bebeklerin yıldızı çok düşük. duasız adım atılmamalı...
Tünaydın çileleri bitmeyen kasım annelerii. haftasonu hiç giremedim. Birikmiş sayfaları görünce de çok sevindim. Benim cadı da öksürüyo ki sormayın ama içi dolu dolu. biraz akıntısı var bence tam olarak soğuk algınlığı gibi. bide el ağızda sürekli hatta yavrum arkaları kaşıyacam diye midesini bulandırıp kustu bi kaç kere.iştah sıfır ve işin kötü yanı öğürüyo. asla zorlamam ama ilk kaşığı hep itirazla alır bi şekilde veince ağzına severse yerdi. ama 2 gündür çok fena. şuan sadece ıhlamuır adaçayı vs. veriyorum. inşallah ilerlemez.
zencefil vereniniz var mı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?
DonukPudra çok geçmiş olsun. Allahım beterinden esirgesin inşallah. bebeklerin yıldızı çok düşük. duasız adım atılmamalı...
Ben bazen ıhlamuruna zencefil katıyorum bisi olmadı ama hiç de bakmadım açıkçası bisi yapar mı diye..Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz .Yemek yrmesede bol bol sıvı tuketsin canım zencefili iki yaşına kadar vermeyin yazıyor internette.
Ihlamur ,tarçın ,elma kabuğu limon haslayip -demleme usulu-balla karıştırıp icurince iyi geliyor.
Birde sadece çubuk tarçın i kaynatıp icurince balgam söktürür
Sogani az duyla kaynatip. Suyuna bal katip icirmeyi dene canim, oksuruge cok iyi geliyor.
Gecenlerde yine burnu akmaya basladi cok sukur sadece burun akintisiyla atlattik.
Bu sabah yine akmaya basladi verdim bakalim insallah ilerlemez.
Zencefili bende dusundum ama daha midelerine agir gelir gibime geliyor bilemedim :/
Geçmiş olsun prenses e kuzum benim ya ne kadar hasta oluyo zaten o dişler Mahvediyor çocukları
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz .Yemek yrmesede bol bol sıvı tuketsin canım zencefili iki yaşına kadar vermeyin yazıyor internette.
Ihlamur ,tarçın ,elma kabuğu limon haslayip -demleme usulu-balla karıştırıp icurince iyi geliyor.
Birde sadece çubuk tarçın i kaynatıp icurince balgam söktürür
Sogani az duyla kaynatip. Suyuna bal katip icirmeyi dene canim, oksuruge cok iyi geliyor.
Gecenlerde yine burnu akmaya basladi cok sukur sadece burun akintisiyla atlattik.
Bu sabah yine akmaya basladi verdim bakalim insallah ilerlemez.
Zencefili bende dusundum ama daha midelerine agir gelir gibime geliyor bilemedim :/
Allah şifa versin yavrum benim ya güç kuvvet versin kendine de ailesine de ne zor bi durum rabbim evlatlarimizla imtihan etmesinİş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Bende de var casual cadillac aldıgım gün aklım nerdeydi acaba.onun yüzünden kas yaptım yaa.Kızlar ben yine baston bebek arabasi arayışına girdim. Ne alsam bilemedim.. Casual cadillac var bizde ama pratik bisi arıyorum.
Cok pahali olmasin, hafif olsun 5kg i gecmesin ve azacik da yatma pozisyonu olsun. Casuali yine kullanıcam o hep arabada duracak. Bastonu araçsız çıktıgimda parka yuruyuse dışarıya falan çıkarken kullanıcam. Var mı bildiğiniz? sizler neler aldınız? Bazılarınız babyhope7 almıştı geçen yıl ona da baktım ağır gibi tek elle taşımak zor..
Allah yardım etsin insan cocugu olunca daha iyi anlıyo daha fazla üzülüyor sanki.ogluma her baktıgımda sifa bekleyen cocuklara evlat hasretiyle yanan ailelere dua ediyorumİş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Bende neden vermeyin dediklerini bilmiyorum ama öyle okuyunca vermemistim.aslinda bogaz için birebir ilaç gibi..Ben bazen ıhlamuruna zencefil katıyorum bisi olmadı ama hiç de bakmadım açıkçası bisi yapar mı diye..
Ben sonbahar da ,civilden babyforce marka ,ucuza almıştım.baby hope ile aynı özellikleri sanırım.tamamen yatıyor ve tentesi kapanıyor.ama maalesef sepeti çok küçüktü ve dediğin gibi tek el ile çok ağır..Kızlar ben yine baston bebek arabasi arayışına girdim. Ne alsam bilemedim.. Casual cadillac var bizde ama pratik bisi arıyorum.
Cok pahali olmasin, hafif olsun 5kg i gecmesin ve azacik da yatma pozisyonu olsun. Casuali yine kullanıcam o hep arabada duracak. Bastonu araçsız çıktıgimda parka yuruyuse dışarıya falan çıkarken kullanıcam. Var mı bildiğiniz? sizler neler aldınız? Bazılarınız babyhope7 almıştı geçen yıl ona da baktım ağır gibi tek elle taşımak zor..
Rabbim yardımcı ları olsun ,tez vakitte çok sıkıntı çekmeden sağlığına kavuştursun ,anne ve babasına da güç , kuvvet ,sabır versin.ne kadar zor dur onlar için Rabbim yanlarında olsun inşallahİş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Rabbim safi adiyla sifa versin ins.İş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Ne hantal arabaymis ?bin pismanim..Bende de var casual cadillac aldıgım gün aklım nerdeydi acaba.onun yüzünden kas yaptım yaa.ben chicco nun snappy modelini aldım carsı paZara iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?