- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.181
Canım bunu kaç gün yapıyorsun ben kendim oksuruyorum bugün yaptım içtim geçer inşallah.Sogani az duyla kaynatip. Suyuna bal katip icirmeyi dene canim, oksuruge cok iyi geliyor.
Gecenlerde yine burnu akmaya basladi cok sukur sadece burun akintisiyla atlattik.
Bu sabah yine akmaya basladi verdim bakalim insallah ilerlemez.
Zencefili bende dusundum ama daha midelerine agir gelir gibime geliyor bilemedim :/
Allahım şifa versin inşallah. Yavrucak nasıl dayanır ya büyükler zor dayanırken. Allahım güç kuvvet şifa ver yarabbim.İş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Bakim bi cnm.saolBende de var casual cadillac aldıgım gün aklım nerdeydi acaba.onun yüzünden kas yaptım yaa.ben chicco nun snappy modelini aldım carsı paZara iyi oluyor
GEcmis olsun cok.Dr.a bacaklarınin egriligini sordum dikkatimi cekti zaten dedi ve d vitamini vermeye basla yaza kadar dedi.. 3 ay kadar kullanip sonra d vitaminine bakilacak. Eger duzelmezse ortopediye yonlendiricem dedi. Ayaklari baya ice basiyor cunku kuzumun. Bingildagida 1 cm kadar acik 2 yasina kadar yolu var dedi. Bitkisel d vitamini onerdi daha almadik ama duzenli kullanicam insallah.
Bu arada peditusu nekadar veriyorsunuz ben yarim olcek verdim hep 1yasinda goturdugumde saglik ocağında ki dr ole demisti bende oyle verdim.ama bu dr 1 olcek vereceksin artik diyor..
Geçmiş olsun canım inşallah sizde ilerlemeden atlatirsiniz ,hasta olmasın kuzucuklar insanın yüreği dayanmıyor bakislarina@GCA canim gecmis olsun fistiga.bizde hastalandik burun akiyo hafif hirilti var.anlasmali bizim bidiklar
Ne güzel çok faydalı aman maşallah diyelim annesi ..Kızlar benim bıdıga mercimek köftesi yaptım bayıldı.aynı anda mercimek bulgur maydonoz kimyonu yedirebildiğim için bende havalara uctum
Ay afiyet olsun kuzuya.bakliyat cok önemli protein de içeriyor.inşallah hep yerlerNe güzel çok faydalı aman maşallah diyelim annesi ..
Bende bugün nohut haslamistim ,üzerindeki kabukları çıkarıp tuzladim ,bir güzel yedi ilk defa ,yanindada tatlı meyve kompostosu içti:))ne ilginç bunlar ya...
Çok üzgünüm..İş yerinde bir arkadaşımın 6 yaşında oğluna karaciğer kanseri teşhisi kondu. hastaneye yatırdılar kuzuyu. kemoterapi alacak. küçülecek mi kitle ona bakılacakmış. küçülürse ameliyat yoksa karaciğer nakli demiş doktor. ve bu kitle doğuştan varmış. şimdiye kadar hiç farkedilmemiş. çünkü çocukta farklı bi durum yokmuş. geçen karnı ağrımız ultrasonla karnına bakarken dr tesadüfen görmüş bi fakülte görsün demiş öyle çıkmış ortaya. ve son yıllarda doğuştan gelen kanserli kitle sayısında ciddi artış varmış. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ne diyelim insanın piskolojisi bozuluyor
Ooo afiyet olsun bizimki de ek gıdaya başladığından beri yiyor valla :)Kızlar benim bıdıga mercimek köftesi yaptım bayıldı.aynı anda mercimek bulgur maydonoz kimyonu yedirebildiğim için bende havalara uctum
Geçmiş olsun canım.Dr.a bacaklarınin egriligini sordum dikkatimi cekti zaten dedi ve d vitamini vermeye basla yaza kadar dedi.. 3 ay kadar kullanip sonra d vitaminine bakilacak. Eger duzelmezse ortopediye yonlendiricem dedi. Ayaklari baya ice basiyor cunku kuzumun. Bingildagida 1 cm kadar acik 2 yasina kadar yolu var dedi. Bitkisel d vitamini onerdi daha almadik ama duzenli kullanicam insallah.
Bu arada peditusu nekadar veriyorsunuz ben yarim olcek verdim hep 1yasinda goturdugumde saglik ocağında ki dr ole demisti bende oyle verdim.ama bu dr 1 olcek vereceksin artik diyor..
Canım bunu kaç gün yapıyorsun ben kendim oksuruyorum bugün yaptım içtim geçer inşallah.
Canim sikildi bugun. disari ciktik geldik.
2 3 kisi aaa ne yakisikli aaaa gozun ne guzel.
Evet nazara inanirim. dua da okudum ama iki tane falan. esime dedim gelince abdest al oku. tamam.caydan sonra
Sonraya kalmadi cocuk duz duvara suratini yan carpti.
Kasi sisti sol gozunun..
1saat gecti gecmedi kosarken koltugun kosesine yapisti ayni gozunun alti sisti. kipkirmizi oldu..
DR dedigi o merhemi surduk hemen de ama cok kotu olduk agla agla zor.susturduk.
Ayni goz alttan ustten gitti.
Iyi ki gozune birsey olmadi cok sukur.
Olacagi vardi cocuk duse kalka elbet ama..
Dualari tam okuyup.bitiremedim esim de okuyamadan oldu diye kendim de vicdan yaptim.
Allahim beterinden korusun...
Keremciğime çok geçmiş olsun.dua oku canım bolca.bizimde sol gözün alti şiş.iki gün önce kardeşime gittik oynuyodu yanımdaydı nasıl oldu anlamadım koltuğun kenarına vurdu.rabbim korusun miniklerimizi.bu arada bu saat oldu yeni uyudu.benimde uykusuzluktan gözlerim şiş
Biryere tutunup kalkması yada ellerinden tutunca yere basması gibi ayakları ve bacakları ile ilgili faaliyetleri nasıl ?benimkide geç yürüdü en azından bizim sulaleyle karşılaştırınca .Çünkü genelde 9-10aylik yurumuslerdi.bende teleaslanmaya başlamıştım.ama sanırım sadece yurumemesine değil bunun yanında başka şeylerde bakiyorlarSelam kızlar
Benim 9Aralık 2015 de doğması gereken kızım 20 kasımda doğmuştu
Şu an bazı sıkıntılarımız var hala ayağa kalkamıyor. Uzunca zamandır poposunun üzerinde geziyor. Doktor gerilik olduğunu söyledi ama başka hiç birşey yapmadı bekleyelim dedi. Sizinkiler ne durumda cevaplarınız benim için çok önemli etrafımda çok ayranı yok karşılaştırabileceğim ve ilk çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?