2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dr.a bacaklarınin egriligini sordum dikkatimi cekti zaten dedi ve d vitamini vermeye basla yaza kadar dedi.. 3 ay kadar kullanip sonra d vitaminine bakilacak. Eger duzelmezse ortopediye yonlendiricem dedi. Ayaklari baya ice basiyor cunku kuzumun. Bingildagida 1 cm kadar acik 2 yasina kadar yolu var dedi. Bitkisel d vitamini onerdi daha almadik ama duzenli kullanicam insallah.
Bu arada peditusu nekadar veriyorsunuz ben yarim olcek verdim hep 1yasinda goturdugumde saglik ocağında ki dr ole demisti bende oyle verdim.ama bu dr 1 olcek vereceksin artik diyor..

Bu arada hunnap keciboynuzu ozu yada pekmezi kullanan vardi sanki eczaneden alacaktim ozu vardi ama 4 yasindan küçükler kullanamiyormus

Canım bunu kaç gün yapıyorsun ben kendim oksuruyorum bugün yaptım içtim geçer inşallah.

Allahım şifa versin inşallah. Yavrucak nasıl dayanır ya büyükler zor dayanırken. Allahım güç kuvvet şifa ver yarabbim.

GEcmis olsun cok.
Peditusu yasindan beri tam olcek verdiriyor benim dr 7gun kullandiriyor en fazla

Kızlar benim bıdıga mercimek köftesi yaptım bayıldı.aynı anda mercimek bulgur maydonoz kimyonu yedirebildiğim için bende havalara uctum
Ne güzel çok faydalı aman maşallah diyelim annesi ..
Bende bugün nohut haslamistim ,üzerindeki kabukları çıkarıp tuzladim ,bir güzel yedi ilk defa ,yanindada tatlı meyve kompostosu içti:))ne ilginç bunlar ya...

Ay afiyet olsun kuzuya.bakliyat cok önemli protein de içeriyor.inşallah hep yerler

Çok üzgünüm..
Ben bu yasimda o kadar zorlandim o yavrum küçücük bedeniyle nasıl sirtlanacak bu ağır yükü.
Allahım çabucak şifa versin kolayca atlatmasını nasip etsin inşaallah.
Bizim yavrularımizi da tüm yavruları da korusun Rabbim.

Geçmiş olsun canım.
Su parantezlik bizde de var malesef :/ sağol bilgilendirdigin için.
Gelişmelerden haberdar edelim olur mu birbirimizi.

Canım bunu kaç gün yapıyorsun ben kendim oksuruyorum bugün yaptım içtim geçer inşallah.

Canim ogluma gun asiri veriyordum ama simdi burnu aktigi icin her gun veririm sanirim, 10-15 kasik kadar iciyor saymadim ama iste kalanini ben iciyorum.

Kendine yapacaksan her gun ic zarari olmaz bence. Ha yemeklerde kullanmisiz, ha icmisiz.
Minnaka vereceksen o gun yemeklerine sogan koyma ama belki cok gelir.

Annem gripliydi iyi geldi cok bu sogan suyu, insallah iyi gelir

Kızlar çok çok geçmiş olsun yavrulara da size de
Göz olunca daha bi korkuyor insan
Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın
DonukPudra canım nazar değmiştir kesin inanırım çocuklar masum onlara çok değiyor
Bizimde olayın olduğu akşam arkadaşlar vardı onların yanında çorba yedirdim güzel yemişti arkasından kaza olmuştu
Hani yemiyor diyordun ya dedi biri
Maşallah diyorlar ama içten gelerek söylemedikten sonra ne fayda

Selam kızlar

Benim 9Aralık 2015 de doğması gereken kızım 20 kasımda doğmuştu
Şu an bazı sıkıntılarımız var hala ayağa kalkamıyor. Uzunca zamandır poposunun üzerinde geziyor. Doktor gerilik olduğunu söyledi ama başka hiç birşey yapmadı bekleyelim dedi. Sizinkiler ne durumda cevaplarınız benim için çok önemli etrafımda çok ayranı yok karşılaştırabileceğim ve ilk çocuğum

Biryere tutunup kalkması yada ellerinden tutunca yere basması gibi ayakları ve bacakları ile ilgili faaliyetleri nasıl ?benimkide geç yürüdü en azından bizim sulaleyle karşılaştırınca .Çünkü genelde 9-10aylik yurumuslerdi.bende teleaslanmaya başlamıştım.ama sanırım sadece yurumemesine değil bunun yanında başka şeylerde bakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…