- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.361
Benim oğlum da anne demiyor. Baba, dede,nene,mama diyor. Bi ara pis dedi ver,gel e benzer şeyler söyledi ama anne yok henuz.İyi geceler kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür yaramazlık yorgunluk uykusuzluk huysuzluk dışında
Benim oğlum dede diyor başkada anne baba vs yok sizlerde durumlar nasıl
Kıyaslama yapmayın diyorlar ama yaşıtlarını merak ediyorum
İyi akşamlar canım.benim oğlumda abba,baba,dede,mama bize bişeyler uzatıp al diyemiyo aaah diyo.bu haftada annnne diyo uzatarakİyi geceler kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür yaramazlık yorgunluk uykusuzluk huysuzluk dışında
Benim oğlum dede diyor başkada anne baba vs yok sizlerde durumlar nasıl
Kıyaslama yapmayın diyorlar ama yaşıtlarını merak ediyorum
fermante canım geçmiş olsun nasıl oldu Defne?dustumu ateşi?
fermante ben çok ateş olup ,dusmeyince pedifen(veya dolven) ile calpol u 4saat aralıklarla dönüşümlü veriyorum .
fermante nasil oldu Defne?
fermante geçmiş olsun nasıl oldu yavrun inşallah ateş vs kalmamıştır
Sakin ol canim.pedifen 1 saate etkisini gosterir.İyice yükseldi 39.5larda şuan. Ilık duş aldırdım yine de düşmüyor. Gece olunca bu ateş iyice inatlasiyor. Gün boyu pedifen le idare ettik ama 11den beridir düşürmeye uğraşıyorum.
@mambur cum dra danıştim pedifen/ibufen le calpol 4saat arayla dönüşümlü ver dedi. Calpol yok evde diye 6saatte bir pedifen veriyorum. Günde 4u geçme pedifen de dedi. Yarın sabaha kdr iyi oluruz inşallah da olmazsa da calpol alacağım eczane den.
Ilık bez koydum koltuk altlarına o da fayda etmedi.
Allahım korusun da 40a dayandı ateş korkuyorum iyice.
İlacını vermişsin canım korkma düşer inşallah.geceyi atlatırsan sabaha rahatlarİyice yükseldi 39.5larda şuan. Ilık duş aldırdım yine de düşmüyor. Gece olunca bu ateş iyice inatlasiyor. Gün boyu pedifen le idare ettik ama 11den beridir düşürmeye uğraşıyorum.
@mambur cum dra danıştim pedifen/ibufen le calpol 4saat arayla dönüşümlü ver dedi. Calpol yok evde diye 6saatte bir pedifen veriyorum. Günde 4u geçme pedifen de dedi. Yarın sabaha kdr iyi oluruz inşallah da olmazsa da calpol alacağım eczane den.
Ilık bez koydum koltuk altlarına o da fayda etmedi.
Allahım korusun da 40a dayandı ateş korkuyorum iyice.
Aksam uykusunu uyumadı diye sapitmistir o. Yavrum ne olduğunu da anlamamıştır. Ama tabi sonuçta olan anaya oluyor. Dayan analar dayan.günaydın hayırlı haftalar
fermante nasıl oldu Defne?
diğer hasta bebelerimiz toparladı mı ? G GCAtubaa1 L Limonice başka atladığım yoktur inş.
gece Kerem gene sapıttı. akşam uykusunu uyumamıstı..gece erken uyudu kesin 4 -5 ten sonra uyumaz dedim ama cocuk 2 saat uyuduktan sonra uyumak bilmedi. 3 saat resmen koridorda top oynadık salladım ettim yok Allah yok delircektim gece gece.. uykusu da var ama direniyor. eşim kalktı sonra ben uzandım ama beni de yatırtmadı illa kalkcam oynucakdeğişik değişik hareketler mırıldanmalar yapıyor eşimle gülme krizine girdik.
en son artık pes etti de uyudu. sık sık kalktı gene derken alarm çaldı zatençişte yatak olsa uyucam o dereceyim şuan.
milletin akşam 7 de yatıp sabah 7 de kalkan(gece kalkmaları da olsa bi sekilde emip-sallatıp uyuyorlar sonucta) cocuklarına hayranım yani..
Çok geçmiş olsun ben yine de doktora götür derim enfeksiyondan kaynaklı olabilir,daha önce hiç bu kadar yükselmişmiydi ateşi?Saol un kizlar. Ateş gece 40i gördü. Ilık suya oturttum. Şurup verdim biraz düştü. Sabah uyandı yine aynı. Düşmeyen inatçı bi ateşimiz var. Bugün de izlicem de bakalım ne olucak. Dra da götürsem bendeki ilaçları verecek.. fazladan kan alır.. zaten ateşten damarlar çekilmiştir iyice bulamazlar ağlamasın yavrum yokyere diye gitmek istemiyorum dra. Dün yazmıştım dra haberi de var. Olmadı bugün tekrar haberleşiriz. Ya çok zor çok korkuyorum da yapacak şeyler kısıtlı. Rabbim safi adıyla şifa versin tüm hastalara da benim kızıma da inşallah..
Cok gecmis olsun tekrardan.Saol un kizlar. Ateş gece 40i gördü. Ilık suya oturttum. Şurup verdim biraz düştü. Sabah uyandı yine aynı. Düşmeyen inatçı bi ateşimiz var. Bugün de izlicem de bakalım ne olucak. Dra da götürsem bendeki ilaçları verecek.. fazladan kan alır.. zaten ateşten damarlar çekilmiştir iyice bulamazlar ağlamasın yavrum yokyere diye gitmek istemiyorum dra. Dün yazmıştım dra haberi de var. Olmadı bugün tekrar haberleşiriz. Ya çok zor çok korkuyorum da yapacak şeyler kısıtlı. Rabbim safi adıyla şifa versin tüm hastalara da benim kızıma da inşallah..
Saolasın canım atlattık geçti şükür darısı hasta bebişlere olsungünaydın hayırlı haftalar
fermante nasıl oldu Defne?
diğer hasta bebelerimiz toparladı mı ? G GCAtubaa1 L Limonice başka atladığım yoktur inş.
gece Kerem gene sapıttı. akşam uykusunu uyumamıstı..gece erken uyudu kesin 4 -5 ten sonra uyumaz dedim ama cocuk 2 saat uyuduktan sonra uyumak bilmedi. 3 saat resmen koridorda top oynadık salladım ettim yok Allah yok delircektim gece gece.. uykusu da var ama direniyor. eşim kalktı sonra ben uzandım ama beni de yatırtmadı illa kalkcam oynucakdeğişik değişik hareketler mırıldanmalar yapıyor eşimle gülme krizine girdik.
en son artık pes etti de uyudu. sık sık kalktı gene derken alarm çaldı zatençişte yatak olsa uyucam o dereceyim şuan.
milletin akşam 7 de yatıp sabah 7 de kalkan(gece kalkmaları da olsa bi sekilde emip-sallatıp uyuyorlar sonucta) cocuklarına hayranım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?