2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatirsiniz. Bizim birkez beş gün sürdü hala devam ederken goturduk, idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı.

Allah kolaylik versin ins rahat gecirirsiniz geceyi ilik dus aldirirsin. Bize antibiyotik vermeyen dr hic rast gelmedi azicik atesi var desem dayadilar ilaci vala Rabbim korusun napayim kullanmasamda pisman olurum diye korktum. Allah baska dert vermesin kuzunada acil sifalar versin cnm

Benim kizimda babannesi nin ve babasinin koynuna elini sokup geziyor babannesinin ustunu aciyor cok arsiz =) fark etmiyor yani ben de yada baskasinda olsa emecek=)

Ben de memleketten geldim ben de çok rahattim :/

M Mavisu27 L Limonice bende öyle anane istiyorum ya Allah razı olsun en azından çok yemek derdim olmuyor ...

fermante tekrar geçmiş olsun canım inşallah prenses in hemencik toparlar

Felegim ilk günden sasti benimde...Okulun ilk günü ödevler,ezberlenecek konular ,okulda adam gibi anlaşılmamış önemli konular ...Bu çocukları sosyallestirebilecegimi bilsem okula boşuna yollamiycam inanın..

Tatilde rahattık düzene giricez inşallah canım.yoğun tempo başlıyo.ipin ucunu bırakırsak toparlamak zor oluyo konular birikiyo.okuldaki eğitim yetmiyo malesef.bizimkide ilk günden matematik sınavı yapmış.şaşırdım.çocuklar tatilden çıkmış ilk günden sınav stresi.

Son düzenleme:
Hepiniz çok saol un kizlar. Bizimle birlikte bize destek oldunuz Allah razı olsun hepinizden.
Ateşimiz epey düştü. İlaç hmn ise yaradı gibi. Gecemiz de hayırla geçer inşallah. Tüm hasta kuzucuklar dert çekmeden atlatir inşallah. Ben tabi gece yine tetikteyim burnundan zor nefes alıyor. Neyse buna da şükür.

Gözün aydın canım çok sevindim.çabucak geçsin inşallah

Hakikaten ilk günden ne sinaviymis zaten çocuklar stres yapıyor ..Alisicazda canım valla bu yaramazlarla bazen gözümde büyüyor ders çalıştırması Rabbim güç kuvvet versin hepimize tabii birde sabır

Gunaydinlar

fermante ins geceniz rahat gecmistir..
SAlgin var sanirim arkadaslarimin bebekleri de hastalandilar ates bogaz enfeksiyonu.

Hepimize hayirli bir gun diliyorum.
Geçti şükür daha rahattik. Bana yapışık yaşıyor hiç ayrılmıyor babasına dahi gitmek istemiyor. He bi de ağzına lokma koymuyor. Sadece emiyor. Orda huzurlu bitek.

1haftadir hastalıklarla uğraştığım için ev aldı başını gitti. Bugün evi kaldırdım süpür sil toz al yaptım.. pilim bitti.. yardımcı kadının da çocuğu hastaymış gelmedi bana kaldı bu hafta işler. Defne de peşimde dolandı kah süpürdü kah ağladı.. ayy çok zor çocukla iş yapmak ne yaptığından anlıyorsun ne çocuk rahat ediyor..

Kizlar goguslerim cok aciyor sizliyor artik..
Evde oldugum gunler surekli memede..
Ikisini de aciyor bi ona bi ona birini emerken digerinin ucunu sikip cekiyor .. cok yanim yaniyor yapma annecim deyince guluyo 2dk sonra gene ayni.
Emcek diye korkuyorum artik. iste sut sagarken de canim yaniyor onceden boyle degildi...

Biz emme işini azalttık gündüz sadece uykuya dalarkn veriyorum bide gece uyandik ca

Canim iki haftadir keremde yapiyodu isiriyo emerken bi anda.istemsiz bagiriyorum guluyodu oyun saniyodu sipa.hic tepki vermedim cok acidi hatta kanatti bile.bide isiricani soyle anlamaya basladim emiyo ya isiricagi zaman memeyi gevsetiyo ucunu tutuyo isirmadan hoopp cektim.bu hafta sukur yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…