- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.381
Sana da cok ama cok gecmis olsun.Slm kızlar. bütün hasta kuzulara ve annelerine çok geçmiş olsun.
Mira biraz toparlandı ama öksürük devam. Burun da akıyor hala. Haftasonu ben çok fena hastaydım. Her tarafım ağrıdı. İnanılmaz bir öksürük var. Eve bi hastalık girmeye görsün kısır döngü anne-bebek-baba-bebek sürekli dönüşümlü hasta. Allah beterinden korusun
Bugün de gözlemleyim de olmazsa goturucem zaten. Defnenin genelde 3.gun akşamına düşüyor ateşi de tabi bu kdr çıkmamıştı diğerlerinde en fazla 39.5 olmuştu. Dr a yazicam birazdan ne yapayım diye. Saol cnm.Çok geçmiş olsun ben yine de doktora götür derim enfeksiyondan kaynaklı olabilir,daha önce hiç bu kadar yükselmişmiydi ateşi?
Sana da cok ama cok gecmis olsun.
OKsuruk zor geciyor zaten.
Rabbim sifa versin.
Su gunluk otunu denesen?
Bizim belli ya nezle.. burun akiyo epeyce çok hafif de öksürük var.. virutik büyük ihtimal.. virutik olmadığı durumlarda 3 günden fazla sürermiş ates. Yok cnm ihmalker değiliz tabi yine onların canı yanmasın diye düşünüyoruz.Cok gecmis olsun tekrardan.
Bugun de gozlemle olmadi yarin goturursun..
Benim bir arkadasimin boyle 4 gun atesi indi.cikti .hasta olsa burnu akar oksurur deyip distendir yorumunu yaptik hatta. megersem bogaz enfeksiyonu varmis. bogaz da ates yaparmis. dr a gitmisti. sen bugun gozlemle duruma gore gidersin... dedigin gibi dr da ayni.seyleri vercek.
Ihmalkar insanlar da degiliz bakalim ins sebepsizdir
Ohh çok şükür sizin bari geçtiyse.. Bi bebiş rahatladı..Saolasın canım atlattık geçti şükür darısı hasta bebişlere olsun
Evet cnm aynen geçen hafta ben hastaydım tam iyilestim dediğim gün Defne ateşlendi. Hayırlısıyla gecseydi ..Slm kızlar. bütün hasta kuzulara ve annelerine çok geçmiş olsun.
Mira biraz toparlandı ama öksürük devam. Burun da akıyor hala. Haftasonu ben çok fena hastaydım. Her tarafım ağrıdı. İnanılmaz bir öksürük var. Eve bi hastalık girmeye görsün kısır döngü anne-bebek-baba-bebek sürekli dönüşümlü hasta. Allah beterinden korusun
Evet cnm aynen geçen hafta ben hastaydım tam iyilestim dediğim gün Defne ateşlendi. Hayırlısıyla gecseydi ..
Sana da geçmiş olsun.
Valla olmasını istiyoruz ama benim deli hissediyor mu ne, ne zaman eşimle kaş göz edip "Bu gece buluşalım" desek o gece kızın dişi çıkacağı tutuyor ya da enerjisi tavan yapıyor, Kemal Sunal'ın filminde Adile Naşit'in oğlunun kollarında uyuyor numarası yapıp gelini halvete sokmaması gibi bizimkinin kaşı gözü oynuyor, en son eşimle ben halıda perperişan uyku düzüyor oluyoruz da kız anca o zaman uyuyorMaşallah ıi kilo vermişsin ara ara bi ses ver 2.bebkler olursa haberlerini bekliyoz
Buarada bende rüyamda 2.hamileyim doğuma gidiyorum ama okadar kötüyüm ki uyaninca nasıl bi ağrı olacağını biliyorum yine karnima bastiracaklar diorum eminim gerçekte te 2.olursa bole pskoloji yle doğuma giderim
Teşekkür ederim amin canım.Azkullanilmiskaynanamvar evin hayırlı olsun cnm. güle güle huzurla oturun inşallah. kızına da çok geçmiş olsun. oo demek 2. çalışmaları başladı hadi bakalım hayırla gelsin
merhaba
nickini değiştirme yane kadar kg verirsen de ..
gülümseten akılda kalıcı bir nickin var kk da..
bu arada eviniz de hayırlı olsun
2.bbek kararınız daRabbim hayırlı zamanda kavustursun.
seni de tüm isteyenleri de
Amin canım, birlikte belki aynı topikte yazarız nasip kısmet bilinmez.Şaka yapıyorum canim cim.. yoğunluk yorgunluk bitmiyor. Burası beni rahatlatıyor o bakımdan ayrılamıyorum ben de. Sohbetlere devam yine artık yedi yemedi uyudu uyumadı konulu sohbetler tabi..
2.yi düşünmene sevindim bizi de haberdar et mutlaka. Ben de yazdan sonra düşünmeye baslicam inşallah.. Allah gönlüne göre versin cnm.
Kız sen ne alemsin güldürdün beni onlar bi akrep tabiki kıskanc olacaklarValla olmasını istiyoruz ama benim deli hissediyor mu ne, ne zaman eşimle kaş göz edip "Bu gece buluşalım" desek o gece kızın dişi çıkacağı tutuyor ya da enerjisi tavan yapıyor, Kemal Sunal'ın filminde Adile Naşit'in oğlunun kollarında uyuyor numarası yapıp gelini halvete sokmaması gibi bizimkinin kaşı gözü oynuyor, en son eşimle ben halıda perperişan uyku düzüyor oluyoruz da kız anca o zaman uyuyorOnu uyut, enerji bul, yumurtlama gününü kaçırma aman şu bu derken ay bitiyor, bu ay inşallah hayırlı olacaksa gönlümden bir deli daha geçiyor, nasip kısmet
Teşekkür ederim amin canım.
Önden gerdeğe sırtı yumruklanan damat gibiyim, siz de gelin, birlikte doğurup dokuyak
Amin inşallah.
Peki, ayaklarım hep 3 kilo kalsın bakalım, hazır hamilelik düşünüyorum gene şişerler köftehorlar zaten
Amin canım, birlikte belki aynı topikte yazarız nasip kısmet bilinmez.
Benim ayaklar 3 kilodan indi de, el parmakları tombik kaldı, telefonla okuyorum da yazmaya seri olamıyorum, laptopu da açınca benim kız peynir görmüş fare gibi üstüne atlatıp hunharca tuşlara basıp ekranı kırmaya çalışıyor
Arada derede giriyorum böyle kör topal
Bütün hasta bebeklere be annelere geçmiş olsun bizde yine diş sancısı var
Kızlar ben aşı kartını kaybettim bu ay bizim asimiz mi vardı aklımda ole kaldi
Canım bir buçuk yaşlarında var asi en erken. Özel asiniz yoksa tabi.Bütün hasta bebeklere be annelere geçmiş olsun bizde yine diş sancısı var
Canım bizim martın ilk haftası izlem,18.ayda mayısta aşı varBütün hasta bebeklere be annelere geçmiş olsun bizde yine diş sancısı var
Saol cnm. Biz de şimdi Dr dan dönüyoruz yorgunluktan uyudu arabada miniğim. Grip virüsü çıktı birinden geçmiş dedi. Muhtemelen benden geçti demiştim zaten. Ama bana boş yere antibiyotik verdiler kızıma vermedi Dr sağolsun. Virüsü devirecek bi şurup verdi ateş dusuruculere devam dedi. Bu gece ateş zorlayabilir korkma dedi.DonukPudra canim antibiyotik bitti oksuruk surubuda kullandik ama oksurugumuz gecmedi iştahsız hala yinede eskiye nazaran iyi biraz daha. fermante sizede cok gecmis olsun ya atesi yukselmis baya ins bugun atlatir kuzucuk.
Benim kiz da aynı ben olmayım uyuyo ama ben olunca illa emecek. Uyanıklar daha şimdiden güzel kullanıyorlar bizi.1 hafta annemde kaldım dun evimize döndük ve saltanatim sona erdi. Annemdr asiri rahatlığa dusuyorum Allah razi olsun ondan gece bile yanina aldida 2 kere falan uyandim emzirdim geri yattim. Diger uyanmalarinda annem sallayinca geri uyuyor benim sipa ama benim yanımda yatınca tovbe kabul etmiyor her seferinde emecek:)
Biz beraber yatıyoruz. Eşim Ekin gece bana gelip meme ariyo bulamayınca agliyo diyodu inanmiyodum, bu gece beni uyandırıp gösterdi gerçekten kafayı sokmuş eşimin göğsüne araniyo. Bizimkine kim olduğu fark etmiyor sanırım illa emecek:))Benim kiz da aynı ben olmayım uyuyo ama ben olunca illa emecek. Uyanıklar daha şimdiden güzel kullanıyorlar bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?