2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sana da cok ama cok gecmis olsun.
OKsuruk zor geciyor zaten.
Rabbim sifa versin.
Su gunluk otunu denesen?

Çok geçmiş olsun ben yine de doktora götür derim enfeksiyondan kaynaklı olabilir,daha önce hiç bu kadar yükselmişmiydi ateşi?
Bugün de gözlemleyim de olmazsa goturucem zaten. Defnenin genelde 3.gun akşamına düşüyor ateşi de tabi bu kdr çıkmamıştı diğerlerinde en fazla 39.5 olmuştu. Dr a yazicam birazdan ne yapayım diye. Saol cnm.

Bizim belli ya nezle.. burun akiyo epeyce çok hafif de öksürük var.. virutik büyük ihtimal.. virutik olmadığı durumlarda 3 günden fazla sürermiş ates. Yok cnm ihmalker değiliz tabi yine onların canı yanmasın diye düşünüyoruz.

Evet cnm aynen geçen hafta ben hastaydım tam iyilestim dediğim gün Defne ateşlendi. Hayırlısıyla gecseydi ..
Sana da geçmiş olsun.

Valla olmasını istiyoruz ama benim deli hissediyor mu ne, ne zaman eşimle kaş göz edip "Bu gece buluşalım" desek o gece kızın dişi çıkacağı tutuyor ya da enerjisi tavan yapıyor, Kemal Sunal'ın filminde Adile Naşit'in oğlunun kollarında uyuyor numarası yapıp gelini halvete sokmaması gibi bizimkinin kaşı gözü oynuyor, en son eşimle ben halıda perperişan uyku düzüyor oluyoruz da kız anca o zaman uyuyor Onu uyut, enerji bul, yumurtlama gününü kaçırma aman şu bu derken ay bitiyor, bu ay inşallah hayırlı olacaksa gönlümden bir deli daha geçiyor, nasip kısmet

Azkullanilmiskaynanamvar evin hayırlı olsun cnm. güle güle huzurla oturun inşallah. kızına da çok geçmiş olsun. oo demek 2. çalışmaları başladı hadi bakalım hayırla gelsin
Teşekkür ederim amin canım.
Önden gerdeğe sırtı yumruklanan damat gibiyim, siz de gelin, birlikte doğurup dokuyak

Amin inşallah.
Peki, ayaklarım hep 3 kilo kalsın bakalım, hazır hamilelik düşünüyorum gene şişerler köftehorlar zaten

Amin canım, birlikte belki aynı topikte yazarız nasip kısmet bilinmez.
Benim ayaklar 3 kilodan indi de, el parmakları tombik kaldı, telefonla okuyorum da yazmaya seri olamıyorum, laptopu da açınca benim kız peynir görmüş fare gibi üstüne atlatıp hunharca tuşlara basıp ekranı kırmaya çalışıyor
Arada derede giriyorum böyle kör topal

Kız sen ne alemsin güldürdün beni onlar bi akrep tabiki kıskanc olacaklar

Bütün hasta bebeklere be annelere geçmiş olsun bizde yine diş sancısı var
Kızlar ben aşı kartını kaybettim bu ay bizim asimiz mi vardı aklımda ole kaldi

Cnm farklılık gösterebilir belki ama sağlık ocağında yok mayısa kadar 18. ayda olacaklar. ama özel menenjit var. mustafa göğebakan demişti haftaya yaptırcaz

1 hafta annemde kaldım dun evimize döndük ve saltanatim sona erdi. Annemdr asiri rahatlığa dusuyorum Allah razi olsun ondan gece bile yanina aldida 2 kere falan uyandim emzirdim geri yattim. Diger uyanmalarinda annem sallayinca geri uyuyor benim sipa ama benim yanımda yatınca tovbe kabul etmiyor her seferinde emecek:)

DonukPudra canim antibiyotik bitti oksuruk surubuda kullandik ama oksurugumuz gecmedi iştahsız hala yinede eskiye nazaran iyi biraz daha. fermante sizede cok gecmis olsun ya atesi yukselmis baya ins bugun atlatir kuzucuk.
Saol cnm. Biz de şimdi Dr dan dönüyoruz yorgunluktan uyudu arabada miniğim. Grip virüsü çıktı birinden geçmiş dedi. Muhtemelen benden geçti demiştim zaten. Ama bana boş yere antibiyotik verdiler kızıma vermedi Dr sağolsun. Virüsü devirecek bi şurup verdi ateş dusuruculere devam dedi. Bu gece ateş zorlayabilir korkma dedi.

Benim kiz da aynı ben olmayım uyuyo ama ben olunca illa emecek. Uyanıklar daha şimdiden güzel kullanıyorlar bizi.

Benim kiz da aynı ben olmayım uyuyo ama ben olunca illa emecek. Uyanıklar daha şimdiden güzel kullanıyorlar bizi.
Biz beraber yatıyoruz. Eşim Ekin gece bana gelip meme ariyo bulamayınca agliyo diyodu inanmiyodum, bu gece beni uyandırıp gösterdi gerçekten kafayı sokmuş eşimin göğsüne araniyo. Bizimkine kim olduğu fark etmiyor sanırım illa emecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…