- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.421
Nasil basardin? bwn hayir dedim.yara oldu dedim dinletemedim.Biz emme işini azalttık gündüz sadece uykuya dalarkn veriyorum bide gece uyandik ca
Aslinda emerken isirmasi pek yok ama eliyle diger meme ucunu sikiyo cekiyo kapatinc gogsumu agliyor bunaltti beni cok.Canim iki haftadir keremde yapiyodu isiriyo emerken bi anda.istemsiz bagiriyorum guluyodu oyun saniyodu sipa.hic tepki vermedim cok acidi hatta kanatti bile.bide isiricani soyle anlamaya basladim emiyo ya isiricagi zaman memeyi gevsetiyo ucunu tutuyo isirmadan hoopp cektim.bu hafta sukur yapmadi
Ben hiç bişey yapmadım inan gündüz hiç vermesem aramiyo istemiyo sadece gece düşkün hep meme de kalmak istiyoNasil basardin? bwn hayir dedim.yara oldu dedim dinletemedim.
Aslinda emerken isirmasi pek yok ama eliyle diger meme ucunu sikiyo cekiyo kapatinc gogsumu agliyor bunaltti beni cok.
Cogu bebisimiz hastalandi.birimiz duzeldi digeri basladi.sen nasilsin canim.tatlis lisa nasil?Slm kizlar nasilsiniz.? Hasta olan bebislere gecmis olsun!
Nası bıraktın cnm biz başaramadık? Hatta hastayız diye 3gundur gece gunduz sadece emiyor. Abarttı gece bian bile bırakmak istemiyor. Ben de bunaldım ama hasta diye dayanıyorum. Ya memede ya ayagimda.Gece emme isini biraktik coktan ,emzigini veriyorum yada su ,uyaninca meme aramiyo gece, ama gunduz emiyoz
Ayni Ekini anlamışsın sanki. İlla ikiside açık olcak ve dediğin gibi diğerinin ucuyla oynuyo surekli. Bazen tırnakları uzamisken denk geliyor canım gidiyo resmen. Yapma etme demektende anlamiyo bizimki kapatınca da kusup yere atiyo kendini sipaKizlar goguslerim cok aciyor sizliyor artik..
Evde oldugum gunler surekli memede..
Ikisini de aciyor bi ona bi ona birini emerken digerinin ucunu sikip cekiyor .. cok yanim yaniyor yapma annecim deyince guluyo 2dk sonra gene ayni.
Emcek diye korkuyorum artik. iste sut sagarken de canim yaniyor onceden boyle degildi...
Bu tarz söylemler genelde ters tepermis bebeklerde, kaybetme korkusuyla daha düşkünlesirlermis. Ben şimdiden Kara kara düşünmeye başladım nasıl biraktircam diye.DonukPudra emmek istediği zaman meme uyumuş sütler gitmis desene bakalım napicak? Defne'de bazen ise yariyo birakiyo bazen de yaygara koparıyor. Hele bu ara hasta diye çok hassas üstüne gidemiyorum. Bi ay önce benim de çok yara olmuştu 2haftada gecmisti.
İsirinca kafasını memeye bastırirsan hemen birakiyolar. Bizim onbirinci ay civarı bir iki kere ısırdı bu yöntemle hemen biraktiCanim iki haftadir keremde yapiyodu isiriyo emerken bi anda.istemsiz bagiriyorum guluyodu oyun saniyodu sipa.hic tepki vermedim cok acidi hatta kanatti bile.bide isiricani soyle anlamaya basladim emiyo ya isiricagi zaman memeyi gevsetiyo ucunu tutuyo isirmadan hoopp cektim.bu hafta sukur yapmadi
Ben iyim,lisada yaramazlik yapiyo,oda iyi sukur,sizede Gecmis olsun cok,Cogu bebisimiz hastalandi.birimiz duzeldi digeri basladi.sen nasilsin canim.tatlis lisa nasil?
Gece uyandikca, emzigini yada suyu verdim alisti,kucagama hic almadim verdim sulugu eline icip uyudu,Nası bıraktın cnm biz başaramadık? Hatta hastayız diye 3gundur gece gunduz sadece emiyor. Abarttı gece bian bile bırakmak istemiyor. Ben de bunaldım ama hasta diye dayanıyorum. Ya memede ya ayagimda.
İyi geceler ne aşınız var acabaPersembe gunu, asimiz var, Dr.gidicez. Insallah ates yapmaz,
Su cicegi asisi olcakİyi geceler ne aşınız var acaba
İnşallah kolay atlatırsınızSu cicegi asisi olcak
Gündüz değil cnm. Sadece gece için söyledim aslında uyku sersemi ise yarıyor çünkü.Bu tarz söylemler genelde ters tepermis bebeklerde, kaybetme korkusuyla daha düşkünlesirlermis. Ben şimdiden Kara kara düşünmeye başladım nasıl biraktircam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?