2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayy gecmise daldim, dogum hikayemi buldum
Hrrerkeste bi telas, bi korku ne zamanlarmis :)
Duygulandim vallahi bu arada su serumum parlama olayi aklimda kalmis zamaninda okumusum demekki burda zaten o zamanlar her dakika bakiyordum kim dogurdu.kim kaldi diye.Kasimin son anneside benim 30 kasimda dogdu benimkide

Duygulandim vallahi bu arada su serumum parlama olayi aklimda kalmis zamaninda okumusum demekki burda zaten o zamanlar her dakika bakiyordum kim dogurdu.kim kaldi diye.Kasimin son anneside benim 30 kasimda dogdu benimkide

Ay evet o olaynkomikti :)
Sonmuydun sen baya fark atiyor aslinda ya 1 ay

Kızlar sağolun dualarınız için Rabbim tüm sıkıntı çekenlerin yanında olsun inşallah.tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın neolur.bebeklerle uykusuzluk ,ev işi ,dersler zaten zor birde krizle büyüyen dertler ...
Dün eski fotoğraflar a baktım aslında insan kendini uzmrmeli diyorum ,zaman su gibi geçiyor ama hayatta zor be ...

Canim benim gecmis olsun neyin var kacirdim o arayi galiba.
Hadi bi silkelen kendine gel, Rabbim buyuk guc kuvvet verir insallah.
Hele bi hayirlisuyla havalar isinsin moral olarak daha iyi oluruz bence.
Guclu annesin sen, guclu kadinsin

Merhaba kızlar
hayırlı haftalar nasılsınız?

wakewake daha iyisinizdir umarım. öksürük de geçer inş. tez vakitte.
G GCA ve fermante sizler nasıl oldunuz??

şu saate dek çok yoğundum.. bir de dünden uykusuz ve yorgunum resmen gözümü açamıyorum başım çatlıyor.

dün neredeyse 10 senelik arkadaşlarla buluştuk.. eşli görüşüyoruz genelde. tabii 1 miz harç çoluk çocuğa karıştık. aman allahım o curcuna neydi öyle :

biri 3 yaşında biri 15aylık kerem biri 1 yaşında erkek bebeler ve 6 yaşında kızçe.
herkes terelelli ayrı takılıyor.
biri bir oyuncak alıyor ortada zibilyon tane oyuncak varken diğeri elinden alıyor ağlama bağırış çağırış..

3yaşındaki tam döneminin getirdiği "benim onlar" modunda. bizimkilerin elinden oyuncaklarını alıp kaçmalar
5 saatte kızlarla oturup konusmuslugumuz yarım saat ancadır

yakın yaş aralığında bebeği olan anneleri-coklu cocukluları -ve 4 çocuklu M mambur seni tebrik ediyorum..
hele dün seni çok andım eve gelince. bu kadın naptı bunca sene dedim.
helal olsun yine valla maşallah.

Canim benim kizimda demiyor baba dede mama bide ayy kedi=) anne de kizim diyorum gozume baka baka baba diyor. Bende ustune dusmemeye karar verdim konusmamasini takiyodum kafaya ama napim artik zamanla konuşur ins
Canım ya güldürdün beni yerim ben onun dillerinivalla öyle bende takmiycam artik diye dusunurken bisiler mırıldanarak başladı bugünde ecişş diye diye geziniyo etrafımda acaba anne mi demekki ecişş

Slm kızlar ya aslında her gün mutlaka yazmak istiyorum ama bu ara o kadar yorgunum ki anlatamam. Mira iyi çok şükür alttan 4.dişi de geldi bu arada. bende antibiyotiğe devam daha tam düzelemedim. biliyorsunuz benim haftasonumda eve gel geri git vs. koşturmayla geçiyor. hatta eşim h.içi daha az yoruluyorum. valiz taşı beşik taşı öldüm diyo. annemlerdeyiz bu hafta.

cumartesi üniversiteden arkadaşım geldi. 22 aylık kızı var. benim kuzu çok sevdi ama o biraz hırçın itti fln. bizimki bi ağladı görmeniz lazım gözünden yaşlar geldi :) aşırı nazlı ya. hayır bizim saçımızı çeker. sinirlenince didikler ben öyle olacak diye üzülüyordum ama kendi yaş grubuna hiç öyle yapmadı. o itiyo bende itiyim demedi.

Sanirim dis bileyeceklerini biliyorlar onceden
Keremi de cuma gunu parka goturmustum. tahterevallide oynuyordu 3 yaslarinda cocuklar geldi binmeye bizimki itekleyip bagirdibacak kadar boyuna bakmadan.
Salincaga kaydiraga goturdumbagiris cagiris susmadi gene tahterevallinin dibinde bitti.ne yapti etti.cocuklari kacirtti
Ben utanc icinde kaldim benim.cocum bu olamaz modundaydim

Dun ama 3yasindaki arkadasimin oglu elinden.oyuncaklari alinca ona yapamadi bir iki kere cekistirdi bas edemeyecegini anlayinca bagiris.aglasma moduna girdi.

Ay bende oyle zannediyodum hani kendi yas grubunda daha rahat olur diye ama nedense bi cekingenlik var.
Bizimki cekingendi, elinden oyuncagini alsalar gık demiyordu ama 2 keredir oyuncagini baska cocukta gorurse benim diye cekip aliyor hatta kendi yas grubunda olan cocugun birine suratina patlatti bitane
Simdi yanlis anlasilmasin ama seviniyorum bu duruma bita cunki kendini ezdirmesini.istemiyorum. Hı tabi itmekle, tokat atmakla degil ama bi sekilde kendilerini ezdirmemeleri gerek.

Bence zamanla ogrenecekler kendilerini savunmayi falan.
Bizimki birde kuzenimin cocugundan ogrendi benimsemeyi o herseyi benim diyor, parkta , sokakta, evde hersey onunmus :) bizde soruyoduk X ne diyor diye benim diye diye ogrendi ordan kapti galiba .
Canli ornek lazim cocuklara :)

Kizlar bebislerin sacini sifira vurduran oldumu?bizimki seyrek berber sifira vuralim gurlessin dedi.arkadasl. biz kucukken yaptirdik cokda faydasi olmadi diyenler cogunlukta.bosuna cirkinlestirme cocugu dediler.

Kizlar bebislerin sacini sifira vurduran oldumu?bizimki seyrek berber sifira vuralim gurlessin dedi.arkadasl. biz kucukken yaptirdik cokda faydasi olmadi diyenler cogunlukta.bosuna cirkinlestirme cocugu dediler.

Sifir yapmadik ama baaya kisaltmistik, fark varmi dersen bana hep ayni geliyor.
Baya zor atlattim o sac kestirme donemini bambaska cocuga bakiyordum resmen :)
Bence sifira vurdurnmanin pek yarari yok, sac kokten beslenen, yemekle icmekle alakali olan birsey degilmi uzama ,kestirmekle ne alakasi oluyor ben pek anlayamiyorum sahsen :/
hadi tamam kazitinca tugler kalinlasir vs ama sac bilemiyorum

Canim benim gecmis olsun neyin var kacirdim o arayi galiba.
Hadi bi silkelen kendine gel, Rabbim buyuk guc kuvvet verir insallah.
Hele bi hayirlisuyla havalar isinsin moral olarak daha iyi oluruz bence.
Guclu annesin sen, guclu kadinsin
moralim bozuktu canım maddi sıkıntılar ,borçlar ,faturalar vs...Ünv.okidum ama hiç çalışmadım ve hiçbir dönemde bu dönem olduğu kadar keşke çalışıp ta eşime ,evime destek plabilsem diye yanıp tutusmamistim ...
Saol canım benim gerçekten hep güçlüklerle savaştım yılmak yok napalım

Son düzenleme:
Evet canim aslinda aralik desek yeri ama ben bastan beri hep burayi takip ettim.Buraya yazdim aralik anneleri grubuna hic bakmamistim bile nereden bileyim 40+3te bizim zorumuzla dogacagini.Aynen burdan devam ediyorum o yuzden aslinda bi bakima iyide oluyor bakiyorum siiznkiler ne durumdaysa 1-2 haftaya benimkide patlak veriyor

Gecmis olsun mambur.Takip edemedim son gunlerde ne sıkintin varsa biran once duzelir insallah.

İşte canım benim bebe sayısı ile dengesizlik doğru orantılı oluyor ..Uzunca bir hikaye vardı ama kısaca soyleyim ;hanımın biri cocukluyuz gürültü yapıyoruz deyip özür dilemek için alt komşusuna iniyor , kapıyı yaşlı teyze açıyor ,anlatip özür diliyor kadin ..teyzede diyorki;her köyün bir delisi vardır işte anne olunca köyün delisi gibi oluyorsun yani ne yapsaniz önemli değil ,ne diyebilirimki..
Aman ben bu kafayla pek anlatamadım ama siz anlamışsınızdır , tamda çoklu bebelilere özgü ...

Canım bencede saç yapısıyla genetikle alakalı ,sıfıra vurdurunca cogalacagini sanmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…