2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun. Huysuzlar da bir an önce akıllansın. Başta benim keçi. Benim bebi dolapları çok elliyor. Poşetle bağlıyorum ama çeke çeke arayı uzatıp elini sokuyor yine. Eski evde kullandım ama sökememiştim. Şimdi kendi evimdeyim. Geçenlerde fırın ve buzdolabında dayanamayıp koli bandı yapıştırdım. O daha beter oldu. Bebek güvenlik kilitlerinden alsam sökmesi nasıl olacak bilemedim. Kullanıp da yöntemini bileniniz var mı?

Ben kullanıyorum canı isterse onu da söküyor ama genelde uğraşmak istemeden bırakıyor. Şimdilik benim baya işimi görüyor ama bakalım. Onlar da zaten çift taraflı bantlı oluyor bi sıkıntı olmuyor çıkardıktan sonra.

Onların arkası çift taraflı bant. Bant izi biraz kaliyor ama aseton vs yardımıyla kolay çıkar. Uğraşırsa onu da sokuyor ama genelde bırakıyor uğraşmıyor. Ben de sadece mutfakta kullanıyorum herşeyi kapatmayım diyorum biraz da karıştırsın napim seviyor çocuğum.

Anladım cnm. Bunla geçmiş olsun nasıl hafifledi mi biraz daha?

Benimki kesfetti onu. aciyor artik .bizim icin bir.cazibesi kalmadi. baharatlarimi ve bakliyatlsrimi baska yuksek yere kaldirdim.
Bir de mutfak temizlik urunlerinin oldugu yerin kulbunu cikardim. digerlerini acip oynuyor tencere tava.
Buzdolabi sikinti tsbii. surekli acip kaciyor firinin kapagini indirip ocaga yetisiyor.her daim goz onunde tutmaya calisiyorum.

Fırının tuş kilidi var. Ama düğmeleri çevirince çalışıyor. Elektrik israfı çabası... Deterjan dolabına kilit istiyorum ben bir de. Diğerlerini karıştırsın sorun değil. Geçen vida deliklerini alçıyla kapattı eşim yere küçücük bir parça düşmüş. Attı ağzına. Fırının da kapağını çalışırken açmasından çok korkuyorum. Ankastreler kapısını açınca tüm buharı kapıdan atıyor dışarı.. Allah korusun..

Benim dolaplarım açık istediği gibi karıştırıyor. Yalnız deterjanlari ve bakliyatlari başka yere kaldirdim. Buzdolabını acamiyor bulaşık makinasının anasini aglatti. Alt sepetini çıkarıp içine girmeler surekli çalıştırmalar.. boş boş defalarca çalıştı. Ne zaman kapatsak sesin kesildiğini anlayıp geri açtı kerata. Bulaşık koyarsam da tek tek dışarı çıkardı. Çaresiz iki gün önce fişini çektik. Elimde yıkıyorum artık :)

Allah içinè ferahlık versin ins skintilarini gidersin

Slm kızlar nasılda özeniyorum burada yazışmalarınıza..ben giremiyorum..bi arada girebilirsem anca okuyup çıkıyorum hiç vakit bulamıyorum halbuki çalışan anneler bile var içimizde onlar bile arada yazıyorlar ..bende tık yok ..neyse elimden geldigince girip yazicam inş. Artık ..çok seviyorum burayı ..oğlum bu arada tam 16 aylık oldu ama sadece dede bide baba diyor henüz anne çıkmadı ağzından. .oysa defalarca tekrarlıyorumda..hiç size sormaya yuzumde yok ama öksürüyoruz biz ne iyi gelir öksürüğe acaba

Canim benim kizimda demiyor baba dede mama bide ayy kedi=) anne de kizim diyorum gozume baka baka baba diyor. Bende ustune dusmemeye karar verdim konusmamasini takiyodum kafaya ama napim artik zamanla konuşur ins

Benimde tv unitemin icinde cam su takimim var o yuzden emniyet kilidi taktim acamiyo iyide oldu.takmadigim yerleri talan ediyo tabi orasida ayri :)

9 gundur giremedim
buraya hey maşallah kac sayfa birikmis okusam saatler alır. Nasilsiniz arkadaşlar? Biz iyiyiz cok şükür ev isi ,minik yaramaz ile geciyor gunler iste sol azilarimiz kabarik sinirlerimiz tepemizde ,artik herseyi anliyor.Hadi sunu getir dedigimde cogu kez alip geliyor.Gecen hadi git babana kalk de dedim yatak odasının kapisina gdip kakk kakk diye seslendi.Bugunleri gösteren Rabbime şükür.

Ayy gecmise daldim, dogum hikayemi buldum
Hrrerkeste bi telas, bi korku ne zamanlarmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…