- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.521
Ben kullanıyorum canı isterse onu da söküyor ama genelde uğraşmak istemeden bırakıyor. Şimdilik benim baya işimi görüyor ama bakalım. Onlar da zaten çift taraflı bantlı oluyor bi sıkıntı olmuyor çıkardıktan sonra.Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun. Huysuzlar da bir an önce akıllansın. Başta benim keçi. Benim bebi dolapları çok elliyor. Poşetle bağlıyorum ama çeke çeke arayı uzatıp elini sokuyor yine. Eski evde kullandım ama sökememiştim. Şimdi kendi evimdeyim. Geçenlerde fırın ve buzdolabında dayanamayıp koli bandı yapıştırdım. O daha beter oldu. Bebek güvenlik kilitlerinden alsam sökmesi nasıl olacak bilemedim. Kullanıp da yöntemini bileniniz var mı?
Onların arkası çift taraflı bant. Bant izi biraz kaliyor ama aseton vs yardımıyla kolay çıkar. Uğraşırsa onu da sokuyor ama genelde bırakıyor uğraşmıyor. Ben de sadece mutfakta kullanıyorum herşeyi kapatmayım diyorum biraz da karıştırsın napim seviyor çocuğum.Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun. Huysuzlar da bir an önce akıllansın. Başta benim keçi. Benim bebi dolapları çok elliyor. Poşetle bağlıyorum ama çeke çeke arayı uzatıp elini sokuyor yine. Eski evde kullandım ama sökememiştim. Şimdi kendi evimdeyim. Geçenlerde fırın ve buzdolabında dayanamayıp koli bandı yapıştırdım. O daha beter oldu. Bebek güvenlik kilitlerinden alsam sökmesi nasıl olacak bilemedim. Kullanıp da yöntemini bileniniz var mı?
Anladım cnm. Bunla geçmiş olsun nasıl hafifledi mi biraz daha?Sağol Çok şükür ateş yüksek değil
huysuz sürekli ilgi istiyor
Ay bilmiyorum ki canım ne verirlerse alıp geliyoruz eve
Ama grip öksürük yoktu bizimkinde belliydi bi enfeksiyon olduğu o kadar çıkmazdı yoksa ateş
Aman çocuklar hasta olmasın sağlıklı çocuga bakması hiçbir şeymiş diyor insan
O ağladıkça psikoloji falan kalmıyor
Hele ki ateş varsa iyice korkuyoruz
Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun. Huysuzlar da bir an önce akıllansın. Başta benim keçi. Benim bebi dolapları çok elliyor. Poşetle bağlıyorum ama çeke çeke arayı uzatıp elini sokuyor yine. Eski evde kullandım ama sökememiştim. Şimdi kendi evimdeyim. Geçenlerde fırın ve buzdolabında dayanamayıp koli bandı yapıştırdım. O daha beter oldu. Bebek güvenlik kilitlerinden alsam sökmesi nasıl olacak bilemedim. Kullanıp da yöntemini bileniniz var mı?
Allah içinè ferahlık versin ins skintilarini gidersintubaa1 sağolasın canım .Çokça canım sıkkın ,boşa koysam dolmaz doluya koysam almaz misali ,hayatın böyle zor olduğunu yeni anladım desem yeridir .Krizle bir hayat dahada zorlaştı ,Rabbim herkese güç kuvvet versin ..
kafamı toplayamiyorum ,okuyorum hemde sizlerde kötü enerjimi vermiyim diye yazamıyorum .
Canim benim kizimda demiyor baba dede mama bide ayy kedi=) anne de kizim diyorum gozume baka baka baba diyor. Bende ustune dusmemeye karar verdim konusmamasini takiyodum kafaya ama napim artik zamanla konuşur insSlm kızlar nasılda özeniyorum burada yazışmalarınıza..ben giremiyorum..bi arada girebilirsem anca okuyup çıkıyorum hiç vakit bulamıyorum halbuki çalışan anneler bile var içimizde onlar bile arada yazıyorlar ..bende tık yok ..neyse elimden geldigince girip yazicam inş. Artık ..çok seviyorum burayı ..oğlum bu arada tam 16 aylık oldu ama sadece dede bide baba diyor henüz anne çıkmadı ağzından. . oysa defalarca tekrarlıyorumda..hiç size sormaya yuzumde yok ama öksürüyoruz biz ne iyi gelir öksürüğe acaba
Benimde tv unitemin icinde cam su takimim var o yuzden emniyet kilidi taktim acamiyo iyide oldu.takmadigim yerleri talan ediyo tabi orasida ayri :)Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun. Huysuzlar da bir an önce akıllansın. Başta benim keçi. Benim bebi dolapları çok elliyor. Poşetle bağlıyorum ama çeke çeke arayı uzatıp elini sokuyor yine. Eski evde kullandım ama sökememiştim. Şimdi kendi evimdeyim. Geçenlerde fırın ve buzdolabında dayanamayıp koli bandı yapıştırdım. O daha beter oldu. Bebek güvenlik kilitlerinden alsam sökmesi nasıl olacak bilemedim. Kullanıp da yöntemini bileniniz var mı?
Sağol canım daha iyiyiz öksürük devam antibiyotik kullanıyoruz geçecek inşallahwakewake nasil oldunuz?
Iyiyz canim..sen nasilsin?kimsecikler yok kimse yazmiyo artikNasilsiz kizlar
kizlar hepiniz cok sagolun..
cok sukur iyiyiz,hastanedeyiZ, normal olmasina ragmen 3 aksam kaliniyir burda.
simdiii sabah kanamam geldi,nisan daha dogrusu.
Esime dedim kalk gidelim,zaten kontrole gelecektik.
Agri yoktu,evden cikinca coook hafiften basladi.
Neyse asiri acikmistim,giderken yemek aldik biyerden.
ben arabanin icinde bekliyorum,annem arabanin onunden,dibindenn gecti fark etmedi bizi. soylemek isteniyodum zaten,Rabbimin isi iste :)
neyse geldik hastaneye, doktoru bekledik 2 saat kadar.
geklince cati muayenesi yapti 2cm aciklik varmis.
yatisim yapildi,odaya aldilar beni. Tabi ben agliyorum habire .
1den sonra agrilar sIklasti ve biraz daha agrili oldu.
doktor serum vermeyelim /suni sanci deniyo galiba/ demis. kendi agrilari yeter demis.
Nereme yetecek bana bos yere cektirdi tum gun.
saat 6 oldu,agri var ikinma yok.
doktor suyumu patlatti,serum verildi ikinmak icin.
vee orda artik gercek dogum agrilari geldi. Dogru ikinmayi beceremedigim icin 2 saat kadar ikinmayka ugrastik ve agri cektim. Dogru ikinsaydim belki bukadar zorlanmazdim.
beceremiyor insan iste,acemiyiz :)
kafasi gorundu,saci gorundu derken dogumhaneye aldilar beni,doktor girdi devreye karnimdan bastirarak yardim etti,iyiki etti yoksa beceremzdim.
bastirirken kolumdaki serum seysi patladi,adamin onlugu kan oldu. Ben karnima bakiyorun karnimmi patladi diyemeger damarmis.
veee 2-3 ikinmadan daha sonra yavrum hooop geliverdi,hoooop agrilar geldi gecti,gittii
Ya Rabbim ne guzel duygu, anlatamam :) sesinu duyunca nasil rahatladim, aylardir karnimda o minicik.bacaklarini,kollarini iteleyen mucize artik yanimdaydi.
kucagima koymadilar o zaman ama yan tarafimdaydi, ona baka baka adikisim.atildi.
1 dikisim var cok sukur.
Rabbim herkeze her isteyene nasip etsin insallah.
Ve bebis doktorun dedigi gibi iri degildi, ultrasonda 3,600 cikan bebek 3,200 dogdu.
boyuda kisa degildi,o kisa demisti.
Vee sanci sirasinda bol bool bagirdim,oh canima degsin
ben : gelsin artiiiiikkkk
ebe : geliyoo
ben: hayir gelmiyooo
diye baya bagristik cagristik
cok sukurki gulerek anlatabiliyorum kizlar, simdi insallah dikisim iglessin ve kanamam var ayagi kalkinca o temizlensin,insallah daha toparlamis olurum.
boyle iste kizlar, 11 gun erken geldi bu arada.
insallah saglikli,hayirli evlad olur
dogumdan once cok yurudum birde, iste agrilari beklerken oturmaktan cok yurudum acilmam olsun diye.
uzun oldu biraz ama icimi doktum aksam,simdi yazili dokeyim dedim
Cok şükür sen nasilsin?Nasilsiz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?