2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tubaa1 Bende bu zamanlar sifira vurdursammii diye dusunurken vazgectim benim saclar seyrek bebekken benimkinide 3 defa vurdurmus annem ama nafile. Yaptırmasa ne olurdu onuda bilemiyorum ama kuzumun saclarina kiyamadim vazgectim
Teşekkürler kızlar sayenizde oğlum kel olmaktan kurtuldu içimede hiç sinmiyodu zaten

M mambur canım Allah kolaylık versin.bende üniverste mez.ama diplomalı ev hanımı oldum.eşimede diyorum ben çalışsaydım iki iş yapmak zorunda kalmazdın diyorum.hayat zor gerçekten evin masrafları bırak okul zaten yetiyo servisiydi haşlığıydı...Allah can sağl.versin herşey düzelir.sen daha napıcaksın çocuklarınla ilgilenmen zaten herşeyden önce.sen çalışsan biz takıntılıyız illaki etütlere desteğe gidecek.aldığın maaşta anca oraya gidecek...

Benim kizim biraz edepsiz sanirim 4 yasinda kuzenin elinde ne varsa bagira cagira aliyor.haftasonu yasitlariyla birlikte ortamlarda bulundu onlarada ayni seyi yaptı kendi oyuncaginida vermiyor onlarınkinede goz koyuyor bide vermezlerse sinirleniyor ellerini sıkıyor falan. Bu sinir nerden geliyor anlamadim

M mambur Rabbim yardimciniz olsun canim.
Tubanin dedigi gibi sen daha ne yapacaksin kac tane cocuk buyutuyorsun bak :)
Evet calisip destek olmak cok baskadir ama calissan cocuklarin cok ihmal olur.
Zaten unv.mezunu olupta hemen isine baslayan cok yok, cogu evlenip coluk cocuga karisip buyutunce isini yapmaya basliyor.
Hayirlisiyla minigin biraz daha buyusun yavastan sende isini yapmaya baslarsin

Bende 1 sinav yuzunden gecen yil mezun olamadim, bugun yine son sans girdim gecemezsem yine mezun olamiyorum.. Her nekadar sinavlara para odemesemde esime yuk oldugumu dusunup uzuluyorum ama bazi seyler elde degil..
Sagliginiz,huzurunuz yerinde olsun gerisi gercekten zorda olsa geliyor

Daha iyiyiz çok şükür ama ikimizinde burun akıntısı devam bi de buna bağlı sanırım hafif oksuruk de var. İlaçlarımı da bitti artık bekliyoruz geçsin diye.. saol canım düşündüğün için..

Kızlar benim kizim biz ne dersek tekrar ediyor. Ne söylersem yapıyor. Bezini kendi atıyor çöpe. Bezi degistirdigim an basliyor ben ben diye söylenmeye. Eline alıyor banyonun kapısına kdr götürüp bana veriyor çöpe atıyoruz beraber..
Karnı açılsın veya sofra kurulsun mama diye dolanıyor peşimde. Yani söylediği kelime çok fazla masallah çabuk konuşacak inşallah..

Valla insanın içi gidiyo en ufak şeyde bizim kide hiç bilmiyo ole şeyler bi kendilerin i savunabilselerdi
Sana da güç kuvvet versin çocukla yatılı kalmak çok zor

Kizlar bebislerin sacini sifira vurduran oldumu?bizimki seyrek berber sifira vuralim gurlessin dedi.arkadasl. biz kucukken yaptirdik cokda faydasi olmadi diyenler cogunlukta.bosuna cirkinlestirme cocugu dediler.
Hiçbir faydası yokmuş canım ben çok araştırdım
Bizim de seyrekti zamanla çoğalır napalım dedim ve gerçekten çoğalıyor
Sıfıra vurunca saçlar daha koyu renk geldiği için öyle bir yanılgı varmış
Benim oğlumun saçlarının arkası kıvrık kıvrık oldu hiçte kıyamam artık

DonukPudra sağol canım daha iyiyiz
Bizimde bir arkadaş gurubu var ve 4 çocuk var 3yaş 2yaş 10 aylık ve benim oğlum
Dediğin gibi her buluşmada onları takip etmekten annelere muhabbet edecek zaman kalmıyor
Birde evladını kimse üzmesin bir yerine zarar vermesin diye kolluyorsun
Oyuncak savaşı zaten bitmiyor

M mambur canım her darlığın bir bolluğu vardır allah bi çıkış yolu gösterir karşınıza çıkarır
Sen 4 pırlanta yetiştiriyorsun onların hatrına sırtın yere gelmez
Bende üni mezunu bir ev hanımı olarak sadece çocugum oldugunda keşke çalışsaydım atansaydım dedim çünkü çocuguna daha iyi bir gelecek sunmak istiyormuş insan
Öncesinde gezer tozardım hiç istemezdim çalışmak
Ama çalışmasakta okuduğumuz boşa değil inan çünkü evlatlarımıza katkısı muhakkak olacaktır

Günaydın kızlar
Ya uykusuzluktan olucem yada deliricem ,gece burnu tikaliydi ne yapsam açılmadı .Zaten uyumayan kızım belki yuzkez kalktı.sonra sabah çok erken kalktık diye uyumak istedi .Tam bir buçuk saat uyutmaya uğraştım yok yok gözler kapalı ,kucağımdan indiriyorum uyanıyor .İnanın agliyarak yazıyorum ,bazen kızıyorum oturup daha çok ağlıyorum ,bu uykusuzluk zulumu nedir , mahvoldum uykusuzluktan ve duzensizlikten

çok sağolun kızlar ,İyiki varsınız İyiki tanımışım burayı ,hepinizi..Rabbim kimini öyle kimini böyle sınıyor işte ama bu yorgunlukları bir araya gelince isyan etmiyorum ama sanki çözümsüz gibi geliyor insana ..

Selam kızlar,
Aranızda bebeği idrar yolları rahatsızlığı geçiren var mı? 6 aylık yiğenimde var, orta seviyede demiş doktor, 3 tane iğne vermiş, tekrar test yapıp düzelmezse böbreklerine bakcakmış ultrasonda..

Var mı bu durumu atlatan..

Bizde tam düzeni oturttum diyorum yok.napıcam bilmiyorum.gece çıldırdım.

Canım dış çıkarttılar zaman anneyi bırakmak istemiyorlar belki seninki de ondandır Allah şifa versin çok zor oluyor böylesi. Sana da kolaylıklar versin. Her zorluğun bi güzelliği varmış az daha sabret canım isyan etme. Düzelecek inşallah güneşli günler çok yakında.

Deniz suyu denedin mi tikandigin da onla açıyorum ins bian önce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…