- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.701
Geçmiş olsun canım. Evde incir ve hurma varsa onu da kat kayisiya. Kaynatıp ezdikten sonra yedir. Çok işe yarıyor.Kızlar kızım çok fena kabız olmuş ağlıyor yapamıyor. Zeytinyağ sürdüm poposuna 1tatli kaşığı da içirdim. Öğlen elma yogurt yedirmistim ise yaramadı. Küçük bi top gibi yapmış kaskatı çok canı yandı. Kuru kayısı kaynatiyorum suyunu iciricem. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı?
Sürekli bi kabızlık problemi varsa Rusym kullan bence corbalarina yoğurdu na at bde bol su verKızlar kızım çok fena kabız olmuş ağlıyor yapamıyor. Zeytinyağ sürdüm poposuna 1tatli kaşığı da içirdim. Öğlen elma yogurt yedirmistim ise yaramadı. Küçük bi top gibi yapmış kaskatı çok canı yandı. Kuru kayısı kaynatiyorum suyunu iciricem. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı?
Yaşlanma konusun da hemfikiriz ruhen de bedenen de 10 yaş yaşlanmış hissediyorumKaç gecedir bizde hep geceyi zor geçiriyoruz sürekli bi ağlama krizi
Hastalığı da atlatamadı dişmi hastalıkmı bilemedim
Köpek dişleri en çok zorlayan diş diye söylüyorlar hep
Ateşi de 38lerde yemek konusunda zaten sorunluyuz iştah hiç yok
Büyüyorlar ama bizi de yaşlandrıyorlar canları sağolsun
Azilar cikarken 1 saat agladigini susturamayip arabayla sokaklari gezip agri kesici icirip uyutup eve oyle dondugumuz olmustur.doktorda agri kesici vermeyin jel surun diyo jeli sanki surdurtuyo cocuklarda.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Kaç gecedir bizde hep geceyi zor geçiriyoruz sürekli bi ağlama krizi
Hastalığı da atlatamadı dişmi hastalıkmı bilemedim
Köpek dişleri en çok zorlayan diş diye söylüyorlar hep
Ateşi de 38lerde yemek konusunda zaten sorunluyuz iştah hiç yok
Büyüyorlar ama bizi de yaşlandrıyorlar canları sağolsun
Kızlar kızım çok fena kabız olmuş ağlıyor yapamıyor. Zeytinyağ sürdüm poposuna 1tatli kaşığı da içirdim. Öğlen elma yogurt yedirmistim ise yaramadı. Küçük bi top gibi yapmış kaskatı çok canı yandı. Kuru kayısı kaynatiyorum suyunu iciricem. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı?
Saol cnm. Zeytinyağ ise yaradı yaptı rahatladı. Yarına ola HayrolaGeçmiş olsun canım. Evde incir ve hurma varsa onu da kat kayisiya. Kaynatıp ezdikten sonra yedir. Çok işe yarıyor.
Yok cnm ilk kez oldu normalde her gün 1kez bazen 2kez yapıyordu.Sürekli bi kabızlık problemi varsa Rusym kullan bence corbalarina yoğurdu na at bde bol su ver
Mısır ben hiç vermedim canim ya çiğnemeden yutar benimki onları. Seninki çiğniyor mu?Mısır yedir canım dolaptan konserve nasıl varsa ve seviyorsa
Mısırdan sonra benimki beş kez yapıyor kabız olunca
Yok ya o ne onu da mı yaptircaz?Slm kizlar aranizda hepatit a asi yaptiran varmi?
Yok ya o ne onu da mı yaptircaz?
Çiğniyor ama bütün yutuyor kakasından belliSaol cnm. Zeytinyağ ise yaradı yaptı rahatladı. Yarına ola Hayrola
Yok cnm ilk kez oldu normalde her gün 1kez bazen 2kez yapıyordu.
Mısır ben hiç vermedim canim ya çiğnemeden yutar benimki onları. Seninki çiğniyor mu?
Evet ben de unutamadim. 7ay gax sorunu. ayagimdan indiremeden uyumanasini vs vs. dedigin gibi belki bi kac seneye farkli dusunecegizTünaydınnnnn
Herkese iyi haftalar,evdekileri iyi temizlikler iştekilere kolay gelsin
Ben artık şunu cok iyi anladım eskisi gibi olamayacağız hiç bir zaman.ne zaman yetiyor ne enerji ne beden..cocuga yetissek eve yetişemiyor.ese yetissek kendimizi unutuyoruZ.
İkinci cocuk banada cok uzak.inanın ben daha o yasadıgım ilk üc aydaki gaz sancılarını 24 saat uyumadıgım günleri daha da geriye gidersek logusalık hallerini gelen misafirleri ve kaynana krizini umutamadım ki.
Bikaç sene sonra belki düsünürüm cünkü kardes gercekten cok güzel birşey.
Zor ya evlat sahibi olmanın herseyi her asaması zor gelecek hazırlamak cok daha zor
Ne güzel ozetlemisn sen yine Sanslisin 3 ayda bitmiş biz 6 ay gece gündüz çektik şu gün oldu hala bazı geceler gaz sancisi var sezeryan dan uyandığımda o ağrı hemşire nin karnima bastırmasi vs vs heralde 100 madde çıkar kardes lazım ama nasıl olcak bilmiyorum allah bilir ama 3 4 yıl hiç düşünmüyorumTünaydınnnnn
Herkese iyi haftalar,evdekileri iyi temizlikler iştekilere kolay gelsin
Ben artık şunu cok iyi anladım eskisi gibi olamayacağız hiç bir zaman.ne zaman yetiyor ne enerji ne beden..cocuga yetissek eve yetişemiyor.ese yetissek kendimizi unutuyoruZ.
İkinci cocuk banada cok uzak.inanın ben daha o yasadıgım ilk üc aydaki gaz sancılarını 24 saat uyumadıgım günleri daha da geriye gidersek logusalık hallerini gelen misafirleri ve kaynana krizini umutamadım ki.
Bikaç sene sonra belki düsünürüm cünkü kardes gercekten cok güzel birşey.
Zor ya evlat sahibi olmanın herseyi her asaması zor gelecek hazırlamak cok daha zor
Evet benim kiz da nari aynı öyle yapıyor. Mısır pek almıyorum gdo lu deniyor diye..Çiğniyor ama bütün yutuyor kakasından belli
Ben de bu toplardan alayım baya bi oyun kuruluyor bunlarla değil mi ?Banta top yapıştırıp toplama oyununu daha önce yapmıştım ona bayıldı ara ara tekrarlıyoruz sizede fikir olsun.
Ben toplu havuz almistim yazin havuzda toplarla oynamisti cokBen de bu toplardan alayım baya bi oyun kuruluyor bunlarla değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?